הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

עצימות מהיום:
סקוואט:
180*3 !!!! סוף סוף חזרתי ל4 פלטות , אחרי המון זמן של פינטוזים על זה... הלך גם קל יחסית! יותר קל משבוע שעבר.
בנ'ץ:
107.5*2 עף
107.5*1 היה אמור להיות עוד זוג כנראה נחתי יותר מדי :/ שבוע הבא מעיף את זה
דדליפט:
210*4 P.RRRR ממשיך להפתיע כרגיל פשוט פצצה!

210?!
י'קקי אחד תעצור קצתתתת
😃

אם הנוסחה של מאור עובדת גם עלייך אני מצפה ל6 פלטות לפחות !
חח כן הא.
תודה
מנסה לעבור מעל 75 או נשאר נטראלי ?
אני יעלה עד 76 ואז יעשה ייבושון לתחרות.עוד שבועיים עובר למאזן ניטרלי כי גם האימונים יהיו יותר קלים.

מה אתה אוכל שם בקיבוץ?
אינעל דינק עלה כמו טיללללל

מה אתה אוכל שם במושב?
אינעל דינק עלה כמו טיללללל
אוכל של הדרום מכיל פי60 אחוז יותר טסט, זה ידוע
מנסה לעבור מעל 75 או נשאר נטראלי ?
משקל גוף מהבוקר 74.2 עוד שבועיים ממשיך עם אותו מאזן , ואז יורד לניטרלי , 3 ימים לפני השקילה מוקדמת דל"פ + יומיים לפני דילול נתרן.

יש מצב שלא תצטרך בכלל לחתוך או לחתוך בקטנה, אל תהפוך עולמות בשביל לרדת קילו, הייתי במקומך עושה את מה שאתה מתכנן וברגע שמגיע איפשהו בין 75-75.5 עוצר ולא עושה ייבוש וכאלה.. שלא תגיע איזה 72..

יש מצב שלא תצטרך בכלל לחתוך או לחתוך בקטנה, אל תהפוך עולמות בשביל לרדת קילו, הייתי במקומך עושה את מה שאתה מתכנן וברגע שמגיע איפשהו בין 75-75.5 עוצר ולא עושה ייבוש וכאלה.. שלא תגיע איזה 72..
זה לא ייבוש שיגרום לאיבוד כוח אל ייבושון בקטנה לחתוך איזה 1.5-2 קילו של הורדת נוזלים , וגם להנות מהבוסט של העמסה לאחר כמה ימים של דל״פ דבר שייתן לי בוסט לתחרות.

אני מאמין שלא תצטרך את זה, לא חושב שתעלה במשקל במיוחד שאתה חותך לניטראלי בקרוב, מקסימום תעלה נגיד 76 וזה גם בקלות יורדים, במצבך הייתי נשאר במ.ג הנוכחי פחות או יותר וחוסך דאגות, נכון שזה לא נורא וגם אני עשיתי את זה, אבל עדיף לחסוך את זה במיוחד שהיית כל הזמן על 74 אז פשוט ממשיכים.

אני אראה כמה אני אשקול בעוד שבועיים אחרי אימון העצימות האחרון. ואז נראה איך ממשיכים, אחרי האימון עצימות אחתוך קלוריות וזהו. אולי באמת לא נעשה ייבוש ורק נעשה דל פחמימה 3 ימים לפני להוריד נוזלים. נחליט בהמשך. תודה המפלצ1

1. זה מאוד לא כיף.
2. לא יודע כמה זה פוגע אבל מועיל זה לא.
3. דן גרין חתך ל100 קילו אתמול ופישל לגמרי.
4. ברנדון לילי אמר משהו נכון - אם אתה לא הולך על WR אז אין טעם לחתוך יותר מדי.

מן הסתם שהייבוש כן מפריע. כמה הוא מפריע זה תלוי בהרבה גורמים, אבל הוא בוודאות מפריע ומי שלא צריך לחתוך משקל אני מייעץ שלא יעשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית