נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
- פותח/ת השרשור
פשוט לא יעלה סרטונים עד אז.אתה לא תרד למחתרת עד אז?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט לא יעלה סרטונים עד אז.אתה לא תרד למחתרת עד אז?
עדיין לא מחתרת בשביל התחרות , פשוט אני רוצה לעלות סרטון ב4 פלטות לא לפנישו מחתרת? בגלל התחרות בפתח תקווה?
;azban;azban;azbanאז מה הפסדת בהתערבות?
שמן1.
אימון נפח :
סקוואט:
חימום
152.5 5*5 !:😃😃😃( אין לי מה להגיד
בנ'ץ :
חימום
92.5 5*5 awesome!!! פשוט מעולה
דדליפט:
חימום
188*5 P.RRRRRRR בסוף לא הלכתי על 190 , אני עכשיו רוצה להעביר אותו לחמישי נראה איך עושים זאת.
ככה זה במקור רציתי להשאיר זאת ככה עד שיהיה קשה , הגיע הזמן שזה קשה.יפה מאוד שובבני!
למה באמת אתה עושה את הדדליפט באימון נפח?
תודה רבה גאי ! מעניין אותי כמה אני שוקל מאמין ש77-78 גג.חח באמת שאני מקנא.. היום היה לי אימונון כוח והבנתי כמה אני מתגעגע לאימונים האלה.
נ.ב. אתה נהיה חנזיר מרגע לרגע ! לא יכול לחלק מוניטין.
ככה זה במקור רציתי להשאיר זאת ככה עד שיהיה קשה , הגיע הזמן שזה קשה.
חחח אתה לא מתאר כמה , זה כאילו הרגליים עושות בכוונה ומתחילות עם דומס בדיוק שמתחילים דדליפט, זה גם מקשה על לשמור גב ,אני מצליח לנעול גב תחתון מעולה אבל אני מרגיש שזהה ממש קשה ולכן אני יעביר אותו לעצימות.PR בדדליפט אחרי סקוואט נפח בהחלט נשמע קשה...
פשוט חיה אחי כל הכבוד על הסקוואט והבנ'ץ!אימון עצימות !!!!
סקוואט:
חימום
175*5 פאק הלך מעולההההה בלי הרבה מלחמות P.RRRRRRRR מריחים את ה4 פלטות , שברתי בהכל לפי הסרטון
בנ'ץ:
חימום
100*3 ! סוף סוף !! P.RRRRRR חשבתי שלא יעלה אפילו 1 אחרי הסקוואט המתיש אבל רק האחרונה הייתה קשה ! סוף סוף נשבר המחסום
חתירה:
חימום
92.5*3 כבר פה היית מותש לגמרי חזרה שלישית הייתה עם צ'יט.
שבת שלום עכשיו יש על האש כפינוק!
תודה רבה.פשוט חיה אחי כל הכבוד על הסקוואט והבנ'ץ!
(מוניטין כמובן)
אימון עצימות !!!!
סקוואט:
חימום
175*5 פאק הלך מעולההההה בלי הרבה מלחמות P.RRRRRRRR מריחים את ה4 פלטות , שברתי בהכל לפי הסרטון
בנ'ץ:
חימום
100*3 ! סוף סוף !! P.RRRRRR חשבתי שלא יעלה אפילו 1 אחרי הסקוואט המתיש אבל רק האחרונה הייתה קשה ! סוף סוף נשבר המחסום
חתירה:
חימום
92.5*3 כבר פה היית מותש לגמרי חזרה שלישית הייתה עם צ'יט.
שבת שלום עכשיו יש על האש כפינוק!