הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פתיחת המשחק המדהימה ביותר בהסטוריה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
כדורגל זה משחק הכדור הכי פרימטיבי שקיים.
פוטבול זה משחק הכדור הכי אינטלגנטי שיש.
ואני בטוח שלשניכם אין מושג מה החוקים לא בהוקי ולא בפוטבול.

אני בטוח שבכלל לא הגדרת מה זה אומר "משחק אינטיליגנטי" לפני ההצהרות האלה.

כדורגל זה משחק הכדור הכי פרימטיבי שקיים.
פוטבול זה משחק הכדור הכי אינטלגנטי שיש.
ואני בטוח שלשניכם אין מושג מה החוקים לא בהוקי ולא בפוטבול.

עפ"י מה אתה אומר את זה? בוא נודה באמת, אתה יכול להתחיל לשחק פוטבול בגיל 15-16 ולהפוך למקצוען בליגה הגבוהה ביותר, אבל בכדורגל וגם בהוקי האמת ידרשו לך שנים של אימונים, מגיל קטן.

עזוב, לא נראה לי שהוא הבין בעצמו על מה הוא מדבר, העיקר להרגיש גבר.

על פי איזה קריטריונים קובעים אם ספורט הוא פרימיטיבי או אינטיליגנטי?

• פותח/ת השרשור
אני הכי גבר ולי יש את הזין הכי גדול.
מעניין כמה מכל החכמולוגים פה ראו פעם או יודעים איך משחקים הוקי, פוטבול, רוגבי ואחרים.

אני הכי גבר ולי יש את הזין הכי גדול.
מעניין כמה מכל החכמולוגים פה ראו פעם או יודעים איך משחקים הוקי, פוטבול, רוגבי ואחרים.

5835158019_5217186d35.jpg

אני לא מבין מה קפצתם . רק מהשוואה של החוקים היבשים פוטבול הוא משחק יותר מורכב מכדורגל . השוואה של המשחק בפועל מראה את ההבדל הרבה יותר טוב , זה פשוט משחק יותר אסטרטגי , יותר מסודר , יותר מורכב - יותר אינטלגנטי .
זה לא אומר שהוא יותר או פחות טוב , רק שהוא יותר אינטלגנטי .

כל זה לא משנה, מה שחשוב זה שמנהל הבנק של השחקנים המקצועיים הולך לישון מחויך.

אני שמח שאתה בטוח, אבל כל עוד אתה זורק פה הצהרות מוזרות באוויר בלי להסביר שום דבר, אתה יכול לנחש מי יוצא הטיפש כאן 😉

בגלל זה כל ילד יכול להבין כדורגל ואת החוקים שלו תוך שלוש שניות וחצי ופוטבול גם אם תראה 5 משחקים אתה תבין אולי קצת חוקים אבל לא תבין שום דבר מהמשחק ומה שהולך שם.

פוטבול זה משחק שחמט עם אנשים , כדורגל זה משחק פרימיטיבי שכל מה שמתחדש בו זה היכולת של השחקנים עצמם, המהלכים בקושי משתנים וגם המערכים

זה עובד הפוך. הוא כותב תגובות שגורמות לגיחוך, ואז מגיב ב"לא אכפת לי שאני מגוחך בעיניכם!" וחושב שזה מה שמגדיל לו את הזין.

נדב לפחות הסביר את מה שהוא חושב, מה שאתה עוד לא הצלחת.

זה עובד הפוך. הוא כותב תגובות שגורמות לגיחוך, ואז מגיב ב"לא אכפת לי שאני מגוחך בעיניכם!" וחושב שזה מה שמגדיל לו את הזין.

נדב לפחות הסביר את מה שהוא חושב, מה שאתה עוד לא הצלחת.

בהתחשב בזה ששחקן פוטבול ממוצע בקושי יודע את ה abc, קשה לי להאמין שההשוואה שלך לשחמט תקפה.

בהתחשב בזה ששחקן פוטבול ממוצע בקושי יודע את ה abc, קשה לי להאמין שההשוואה שלך לשחמט תקפה.

פחחח הנה עובדה שאן לך מושג על מה אתה מדבר, לך תבדוק מה האייקיו של ליינמנים טובים באןאפאל ותחזור אליי עם תשובות.
מה גם שלכולם יש תואר וכולם למדו בקולג'ים , תזכיר לי איפה הכדורגלנים למדו.?

היחידים בפוטבול שאפשר לקרוא להם "מטומטמים" אלו הרנינגבקים והרסיברים. כל שחקני ההגנה\ליינמנים\קיוביז חייבים להיות חכמים במשחק הזה שאם היית מבין אותו היית מבין גם למה הם צריכים להיות חכמים

נערך לאחרונה:
הוו כן, תואר בקולג'ים! הסיבה היחידה שהם לומדים בקולג' זה מלגת פוטבול, וזו גם הסיבה שהם מסיימים קולג'.

ואיפה ה-IQ של ליינמנים טובים? אני אשמח לראות.

הכדורגלנים לפחות לא נמצאים בהכשחה שהם עושים משהו אינטלגנטי. למה הם צריכים ללמוד? הם עושים כסף מהתחום שלהם וזהו.

אתה מזיין את השכל , גם כדי להתקבל למלגת פוטבול באונ' המובילות אתה חייב ואני מדגיש חייב ממוצע מסויים כדי להכנס לשם לא משנה אם אתה כשרון כמו לברון בNBA וברוב הבתי ספר הם גם חייבים לשמור על ציון מסויים כדי שהמלגה תשאר בתוקף. אני לא הולך לחפש בשבילך את הנתונים אתה רוצה תלך תבדוק אין לי כוח להוכיח לך , אני לא אחד מהתלמידים שלך.
אתה אולי מתבלבל וחושב שאני מנסה להגיד שכל אחד פרופסור שם, או שהרמת אינטיליגנציה במשחק היא כמו בשח. לא זה לא מה שאמרתי, אני אומר שכולם שם ברמה אינטיליגנטית אולי מהגבוהות שיש בספורט (פיזי) היום. ושכל מהלך שם בנוי בצורת מחשבה של שח(וכן אני מבין שח אבא שלי שיחק נגד קספרוב)

נערך לאחרונה:
אה, איזה יופי, אתה טוען טענות שאתה לא יכול לגבות. טוב נו, מה כבר אפשר לצפות משחקן פוטבול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית