פתיחת המשחק המדהימה ביותר בהסטוריה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
ברור לך שהשאלות במבחן הרבה יותר קשות ? זה סתם דוגמא לסוג השאלות עצמם אבל אם מביאים לך סדרה חשבונית היא יותר קשה ושאלות הגיון הם יותר קשות.
חוצמזה עזוב את הרמה של המבחן , הקטע פה הוא ששחקני פוטבול בתפקידי מסויימים צריכים רמת אינטיליגנציה מסויימת וזה מה שהופך את הספורט לספורט אינטיליגנטי יותר מאחרים

הויכוח הזה מזכיר לי את הסרט "הזדמנות שנייה", שהשחקן פוטבול היה חייב לעמוד בממוצע ציונים כלשהו כדי לקבל מלגה.. (אין לי מושג אם זה באמת ככה סתם הזכיר לי..)

• פותח/ת השרשור
אינטליגנציה של משחק נמדדת מנקודת מבט של מאמן. או של צופה. לא של שחקן.
זאת הסיבה שפוטבול הוא הספורט האולטמטיבי. (ממשחקי הכדור).
אם אני אגיד שאופניים יותר אינטלגנטי מכדורגל אתם גם תצחקו- אבל זה רק כי אין לכם מושג מה זה אופניים.
בקיצור, אם אין לך ניסיון ואתה לא מכיר את הספורט, אתה לא יכול להביע דעה. אין מה להתבייש בזה.
ולכל הזייני מוח שראו 4 דקות פוקס ספורט ביום השואה, אני עדיין מחכה לשמוע כמה שנים אתם צופים בהוקי/פוטבול/רגבי ואחרים.

לא הבנתי מה מטרת הדיון פה? אף אחד לא צופה במשחק ספורט כזה או אחר כי הוא "אינטליגנטי" והדיון הזה די מצדיק את הטענה.

• פותח/ת השרשור
מטרת הדיון היא להראות את הפתיחה הכי מדהימה של משחק בהסטוריה. באו כמה ילדי כדורגל שלא מבדילים בין כדור לכדורת והתחילו לבלבל את המוח.

אינטליגנציה של משחק נמדדת מנקודת מבט של מאמן. או של צופה. לא של שחקן.
זאת הסיבה שפוטבול הוא הספורט האולטמטיבי. (ממשחקי הכדור).
אם אני אגיד שאופניים יותר אינטלגנטי מכדורגל אתם גם תצחקו- אבל זה רק כי אין לכם מושג מה זה אופניים.
בקיצור, אם אין לך ניסיון ואתה לא מכיר את הספורט, אתה לא יכול להביע דעה. אין מה להתבייש בזה.
ולכל הזייני מוח שראו 4 דקות פוקס ספורט ביום השואה, אני עדיין מחכה לשמוע כמה שנים אתם צופים בהוקי/פוטבול/רגבי ואחרים.

אמנם אני בערך 2/3 מהגיל שלך אבל אני די בטוח שצפיתי (ובטוח מאוד ששיחקתי) ביותר סוגי ספורט ממך (גם באלה שציינת, אולי חוץ מהוקי כי אותי אישית זה משעמם).
לא שיש שום קשר לכמה שנים מישהו צופה בספורט.
עדיין לא טענת שום דבר שמצדיק את הדברים ההזויים שאתה אומר. אתה ממשיך להשוויץ בכביכול "זין ענק" שלך שכנראה מסתכם בלא יותר מלשבת על הספה ולצפות בפוטבול. העיקר שאתה צופה בספורט הכי אינטיליגנטי, זה הרי עושה אותך אינטיליגנט!

• פותח/ת השרשור
אני שמח שאתה בטוח בדברים שאין לך מושג לגביהם.
ואני לא מתדיין עם אנשים שאין טעם להתדיין איתם. אז יותר מצחיק לרדת לרמת כיתה ב' ולהגיד שלי יש זין יותר גדול. ואני כמובן הכי אינטיליגנט. אני מ1שלם.

אתה לעומת זאת אומר את זה: http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=312341&postcount=3
כתגובה לסרטון של ריפטו. אז אני בטוח שאתה מאוווד אינטיליגנט וספורטאי על.

אמרתי מתישהו שאני אינטיליגנט או ספורטאי על?
רק ציינתי שאתה בטטה שכל הקשר שלו לספורט זה לשבת ולצפות בטלויזיה, ולפעמים גם לזרוק הערות על כמה שהספורט שאתה אוהב אינטיליגנטי.
אין ספק שאתה האינטיליגנט מבינינו, במיוחד כשאתה משקיע את הזמן שלך בלחפש הודעות ישנות שלי.

קצת מוגזם להגיד שפוטבול הוא משחק יותר אינטילגנטי מכדורגל. בפוטבול בעיקר הגוף הוא זה שעושה את ההבדל (מה לעשות, ככל שאתה חזק יותר או מהיר יותר ככה קשה לתפוס אותך, לדוגמא). בכדורגל לא יעזור לך להיות 100 קילו של מסת שריר או אצן כי צריך שכל שידע מה לעשות עם הכדור. בפוטבול גם צריך שכל אבל גם אם אתה השחקן החכם ביותר בעולם אתה לא תצליח לחטוף את הכדור למישהו שהוא פי 2 ממך בגודל.

קצת מוגזם להגיד שפוטבול הוא משחק יותר אינטילגנטי מכדורגל. בפוטבול בעיקר הגוף הוא זה שעושה את ההבדל (מה לעשות, ככל שאתה חזק יותר או מהיר יותר ככה קשה לתפוס אותך, לדוגמא). בכדורגל לא יעזור לך להיות 100 קילו של מסת שריר או אצן כי צריך שכל שידע מה לעשות עם הכדור. בפוטבול גם צריך שכל אבל גם אם אתה השחקן החכם ביותר בעולם אתה לא תצליח לחטוף את הכדור למישהו שהוא פי 2 ממך בגודל.

השטות הכי גדולה שקראתי בחיים, ברוב המקרים רוב השחקני פוטבול בתפקידים השונים הם בעלי אותם נתונים , ככה שמי ששומר עליך בדר"כ יהיה אותו גודל כמוך , המטרה היא להגיע למיס מץ או להגיע למצב שקראת את המהלך של היריב, אם זה בהתקפה אז או שפתחת חור נכון לרוץ בו או שמסרת למישהו כי הצלחת להשאיר רסיבר\טיידאנד פתוח בכך ש"עבדת" על אחד הבקים. בגלל זה זה שח, מהלך נמשך גג 5 שניות ב5 שניות האלו אתה אמור לגרום להגנה לזוז לאן שרצית שהם יזוזו כדי שתוכל למסור\לרוץ ברוב המקרים מעורב שם 50 אחוז כוח ו50 אחוז מוח. לך תלמד פוטבול אחי

שטויות..
השחקן הכי טוב בעמדה שלי לחץ חצי ממה שאני לחצתי ולא ידע מה זה סקוואט, אבל עדיין היה יותר טוב ממני. למה? כי הוא היה יותר מוכשר. פוטבול זה לא רק להיות חזק (בחלק מהעמדות לפחות).
אתה מתייחס לפוטבול בתור משחק שהכול בו מסתכם בלחטוף את הכדור. זה לא כדורגל, לא חוטפים כדורים מהידיים, מתקלים. בשביל לתקל RB מוכשר שיודע מה הוא עושה, אתה לא יכול להיות טמבל..

השטות הכי גדולה שקראתי בחיים, ברוב המקרים רוב השחקני פוטבול בתפקידים השונים הם בעלי אותם נתונים , ככה שמי ששומר עליך בדר"כ יהיה אותו גודל כמוך , המטרה היא להגיע למיס מץ או להגיע למצב שקראת את המהלך של היריב, אם זה בהתקפה אז או שפתחת חור נכון לרוץ בו או שמסרת למישהו כי הצלחת להשאיר רסיבר\טיידאנד פתוח בכך ש"עבדת" על אחד הבקים. בגלל זה זה שח, מהלך נמשך גג 5 שניות ב5 שניות האלו אתה אמור לגרום להגנה לזוז לאן שרצית שהם יזוזו כדי שתוכל למסור\לרוץ ברוב המקרים מעורב שם 50 אחוז כוח ו50 אחוז מוח. לך תלמד פוטבול אחי

זה נחמד שאתה מספר לי על מהלכים בפוטבול וחושב שרק במשחק הזה יש מהלכים, כאילו כדורגל זה משחק של הטעיות וזהו. רוצה לשמוע מהלכים בכדורגל? שחקן עם ראיית משחק טובה יכול למסור לך פס שיחתוך את כל ההגנה וישאיר אותך לבד מול השוער. כמה דאבל-פסים יכולים לשגע קבוצה שלמה ולהתיש אותה. שחקן חכם ימשוך את תשומת הלב של המגנים אפילו שהכדור לא אצלו, וככה יתן לשחקן עם הכדור יותר חופשיות בהתקפה. יש עוד מליון אסטרטגיות ומהלכים בכדורגל, איך אתם יכולים לקבוע שכדורגל זה משחק פרמיטיבי ולא דורש שכל? יש סיבה לכך שהוא הכי פופולרי בעולם.

שטויות..
השחקן הכי טוב בעמדה שלי לחץ חצי ממה שאני לחצתי ולא ידע מה זה סקוואט, אבל עדיין היה יותר טוב ממני. למה? כי הוא היה יותר מוכשר. פוטבול זה לא רק להיות חזק (בחלק מהעמדות לפחות).
אתה מתייחס לפוטבול בתור משחק שהכול בו מסתכם בלחטוף את הכדור. זה לא כדורגל, לא חוטפים כדורים מהידיים, מתקלים. בשביל לתקל RB מוכשר שיודע מה הוא עושה, אתה לא יכול להיות טמבל..
איך להיות מוכשר בא לידי ביטוי בפוטבול? מה שחקן מוכשר יכול לעשות כדי למנוע ממך לקחת את הכדור?

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא נגד שום ספורט ובטח שלא פוטבול, אבל בתור חובב כדורגל לשמוע שכדורגל זה לא משחק שדורש מוח.. אז מה הוא כן דורש?

• פותח/ת השרשור
אמרתי מתישהו שאני אינטיליגנט או ספורטאי על?
רק ציינתי שאתה בטטה שכל הקשר שלו לספורט זה לשבת ולצפות בטלויזיה, ולפעמים גם לזרוק הערות על כמה שהספורט שאתה אוהב אינטיליגנטי.
אין ספק שאתה האינטיליגנט מבינינו, במיוחד כשאתה משקיע את הזמן שלך בלחפש הודעות ישנות שלי.
מאיפה אתה יודע מי אני ומה עשיתי- זה מעניין.

חחחחחח חזקקק!!!!!!!!

557005_10150895668019045_827434044_12928053_1667947980_n.jpg

שטויות..

מי זה הRB הס1ס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית