הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע קרוס פיט

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
למישהו יש מידע על התכנית או תכנית לדוגמא לראות איך זה הולך?

• פותח/ת השרשור
אבל איך אני עושה את זה זה מסובך טילים...יעני לא רשום לך יום א' תעשה ככה וכ'ו...

אתה עושה מה שבא לך... זה לא אימונים לפי ימים, כל יום מפרסמים שם את הWORKOUT OF THE DAY

כל האימונים נגישים ומפורסמים יום יום. אם אתה חייב לדעת מה הולך לבוא אז תעשה אותם בסדר הפוך. תתחיל מהאימון של היום ותלך אחורה במקום קדימה. הרגע סידרתי לך תוכנית אימונים מפורטת יום יום עד 2012. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כל האימונים נגישים ומפורסמים יום יום. אם אתה חייב לדעת מה הולך לבוא אז תעשה אותם בסדר הפוך. תתחיל מהאימון של היום ותלך אחורה במקום קדימה. הרגע סידרתי לך תוכנית אימונים מפורטת יום יום עד 2012. בהצלחה.

יש מצב לאיזה לינק שאני אראה את זה מסודר?

וסתם שאלה, אתה ממליץ על התכנית הזו אם המטרה היא עלייה בסיבולת ולא בנפח שריר?

יש מצב לאיזה לינק שאני אראה את זה מסודר?

וסתם שאלה, אתה ממליץ על התכנית הזו אם המטרה היא עלייה בסיבולת ולא בנפח שריר?

למיטב ידעתי אין דרך לראות את כל ההיסטוריה בצורה מסודרת. אתה יכול לבחור חודש ספציפי בעזרת הקופסה של ה- Archives שנמצאת בצד ימין למעלה באתר הראשי.

לטעמי זאת תוכנית מעולה אם המטרה שלך הוא שיפור בכל מרכיבי הכושר הגופני ובינהם סיבולת שריר. צריך לקרוא ולהבין איך הדברים עובדים כדי לא לעשות שטויות אבל זה באמת לא כל כך מסובך. תרגיש חופשי לשאול שאלות.

• פותח/ת השרשור
למיטב ידעתי אין דרך לראות את כל ההיסטוריה בצורה מסודרת. אתה יכול לבחור חודש ספציפי בעזרת הקופסה של ה- Archives שנמצאת בצד ימין למעלה באתר הראשי.

לטעמי זאת תוכנית מעולה אם המטרה שלך הוא שיפור בכל מרכיבי הכושר הגופני ובינהם סיבולת שריר. צריך לקרוא ולהבין איך הדברים עובדים כדי לא לעשות שטויות אבל זה באמת לא כל כך מסובך. תרגיש חופשי לשאול שאלות.

כן, תפסתי את השיטה פחות או יותר עכשיו ונראה לי שאני אלך על זה .
זה דווקא כיף שכל יום יש אימון חדש כי יש למה לצפות כל הזמן הכל מתחדש נחמד לאללה.
רק הקטע נניח שיש לי 400 מטר ריצה או לעשות 20 חזרות כמה זמן אני צריך לעשות את ה-400 ריצה הכי מהר שאני יכול? כמה משקל להעמיס ב-20 חזרות? וכל הדברים האלה למשל

בגדול אפשר לחלק את האימונים לשלושה סוגים:
1. אימונים על זמן. תמיד יהיה כתוב "For time:" והרעיון הוא לבצע את כל האימון כמה שיותר מהר. זה לא אומר בהכרח שתרוץ ספרינט כי אז תגמור את עצמך ויקח לך עשרים דקות להתאושש לקראת הסיבוב הבא.
2. אימוני AMRAP שזה As Many Rounds As Possible וגם נותנים את כמות הזמן (לדוגמה 20 דקות). הרעיון הוא לבצע כמה שיותר סיבובים של תרגילים מסוימים בזמן הנתון.
3. אימונים בלי מרכיב של זמן. לרוב מדובר באימוני כח מקסימלי כמו: דדליפט 5x5. הרעיון להגיע למשקל מקסימלי הזמן לא חשוב.

לגבי המשקל, אתה לאט לאט תלמד מה המשקלים האופטימלים בשבילך. המשקלים שכתובים באימון הם המלצה אבל הרבה פעמים הם הרבה מעבר ליכולת של המתאמן וצריך להתאים אותם. המשקל צריך להיות כזה שמאפשר לך לבצע את האימון בזמן סביר (לכל אימון כמובן יש זמן סביר אחר) בלי להיתקע בגלל חוסר כח יותר מדי. ככל שתתנסה עם יותר אימונים אתה תקבל תחושה טובה יותר ותוכל לבחור את המשקלים די בקלות.

העולם עצוב שהכל שחור ולבן...

למתאמן מתחיל הדברים הם די פשוטים. אם הוא רוצה כח וגודל אז כן הוא צריך ללכת, להרים דברים כבדים ולאכול הרבה. זה לא מאוד מגוון, אבל זה עובד. האופציה השניה היא 25 סטים ABC עם דגש על יד אמצעית - זה לא עובד.
אני לא אומר ש- SS היא התוכנית היחידה, אבל עקרונית היא טובה. גם WS4SB עונה על ההגדרות האלה והיא תעבוד. גם תוכנית שתמציא לבד שיש בה תרגילים מורכבים, ופרוגרסיביות תעבוד.

לכושר, קרוספיט. אין מה להוסיף. זה יותר טוב מלצאת לרוץ בשכונה שלוש פעמים בשבוע ולעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה לפני השינה. שזה מה שרוב האנשים חושבים עליו כשהם חושבים על לשפר את הכושר.

למתאמן מתחיל הדברים הם די פשוטים. אם הוא רוצה כח וגודל אז כן הוא צריך ללכת, להרים דברים כבדים ולאכול הרבה. זה לא מאוד מגוון, אבל זה עובד. האופציה השניה היא 25 סטים ABC עם דגש על יד אמצעית - זה לא עובד.
אני לא אומר ש- SS היא התוכנית היחידה, אבל עקרונית היא טובה. גם WS4SB עונה על ההגדרות האלה והיא תעבוד. גם תוכנית שתמציא לבד שיש בה תרגילים מורכבים, ופרוגרסיביות תעבוד.

לכושר, קרוספיט. אין מה להוסיף. זה יותר טוב מלצאת לרוץ בשכונה שלוש פעמים בשבוע ולעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה לפני השינה. שזה מה שרוב האנשים חושבים עליו כשהם חושבים על לשפר את הכושר.

אני לא חושב שיש עובדה בדבר כי עובדה שיש חילקוי דעות , אני חושב שבנאדם שמחפש כוח וגודל פשוט צריך לאכול כמה שיותר שיהיה לו מאזן קלוריות חיובי ולהתאמן בחדר כושר , אני לא חושב שבנאדם שעושה ABC ומתאמן כל יום ועוד מלא סטים ואוכל טוב לא מתנפח ונראה חטוב , יכול מאוד להיות שאם הוא היה עובד SS כמו שאתה אומר או התוכנית השניה אז ההתנפחות שלו הייתה יותר מהירה . יש הרבה כתבות שאנשים אומרים שהם עובדים כל יום בחדר כושר ועושים מלא סטים והם גדלו בטירוף והתנפחו שחבל על הזמן .

יש אבל תוכניות אחרות שהן מתאימות למתחילים והן לא SS, כמו AB של לייל לדוג' שהיא מצויינת.

יש אבל תוכניות אחרות שהן מתאימות למתחילים והן לא SS, כמו AB של לייל לדוג' שהיא מצויינת.

כתבתי את זה בדיוק. תוכנית עם תרגילים מורכבים ופרוגרסיביות (ולא משנה מה השם שלה) תעבוד טוב. תוכנית כמו שמדוזה מתאר יכולה לעבוד אבל פחות טוב. בדרך כלל זה תוצר של מגזינים לפיתוח גוף שמתארים את התוכנית של רוני קולמן אחרי שהוא התאמן עשרים שנה ומשתמש בכל סוגי החומרים הידועים לאדם. להסיק שאם היא עובדת לו אז היא טובה גם לבחור בן 20 שמעולם לא נכנס לחדר כושר ושוקל 70 קילו על מטר שמונים זאת טעות.

אגב, אתה יכול גם לגדול ולהתחזק מקרוספיט, ואתה גם יכול לבחור לערב יותר תנועות של כוח מקסימלי כמו דדליפט. בלי קשר יש פרוטוקולים דומים שמבוססים על Tire flips והנפות ועוד הרבה אלמנטים שיגרמו למתאמן לגדול ולהתחזק בנוסף לשיפור שאר מרכיבי הכושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית