עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל האימונים נגישים ומפורסמים יום יום. אם אתה חייב לדעת מה הולך לבוא אז תעשה אותם בסדר הפוך. תתחיל מהאימון של היום ותלך אחורה במקום קדימה. הרגע סידרתי לך תוכנית אימונים מפורטת יום יום עד 2012. בהצלחה.
יש מצב לאיזה לינק שאני אראה את זה מסודר?
וסתם שאלה, אתה ממליץ על התכנית הזו אם המטרה היא עלייה בסיבולת ולא בנפח שריר?
למיטב ידעתי אין דרך לראות את כל ההיסטוריה בצורה מסודרת. אתה יכול לבחור חודש ספציפי בעזרת הקופסה של ה- Archives שנמצאת בצד ימין למעלה באתר הראשי.
לטעמי זאת תוכנית מעולה אם המטרה שלך הוא שיפור בכל מרכיבי הכושר הגופני ובינהם סיבולת שריר. צריך לקרוא ולהבין איך הדברים עובדים כדי לא לעשות שטויות אבל זה באמת לא כל כך מסובך. תרגיש חופשי לשאול שאלות.
עוד מעט שיבוא מישהו וירצה תכנית אימונים יגידו לו קרוספיט במקום SS:P
תלוי במטרות שלך.
כח ומאסה - SS
כושר כללי - crossfit
העולם יותר מצחיק כשאנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש 🙄העולם עצוב שהכל שחור ולבן...
העולם עצוב שהכל שחור ולבן...
למתאמן מתחיל הדברים הם די פשוטים. אם הוא רוצה כח וגודל אז כן הוא צריך ללכת, להרים דברים כבדים ולאכול הרבה. זה לא מאוד מגוון, אבל זה עובד. האופציה השניה היא 25 סטים ABC עם דגש על יד אמצעית - זה לא עובד.
אני לא אומר ש- SS היא התוכנית היחידה, אבל עקרונית היא טובה. גם WS4SB עונה על ההגדרות האלה והיא תעבוד. גם תוכנית שתמציא לבד שיש בה תרגילים מורכבים, ופרוגרסיביות תעבוד.
לכושר, קרוספיט. אין מה להוסיף. זה יותר טוב מלצאת לרוץ בשכונה שלוש פעמים בשבוע ולעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה לפני השינה. שזה מה שרוב האנשים חושבים עליו כשהם חושבים על לשפר את הכושר.
למתאמן מתחיל הדברים הם די פשוטים. אם הוא רוצה כח וגודל אז כן הוא צריך ללכת, להרים דברים כבדים ולאכול הרבה. זה לא מאוד מגוון, אבל זה עובד. האופציה השניה היא 25 סטים ABC עם דגש על יד אמצעית - זה לא עובד.
אני לא אומר ש- SS היא התוכנית היחידה, אבל עקרונית היא טובה. גם WS4SB עונה על ההגדרות האלה והיא תעבוד. גם תוכנית שתמציא לבד שיש בה תרגילים מורכבים, ופרוגרסיביות תעבוד.
לכושר, קרוספיט. אין מה להוסיף. זה יותר טוב מלצאת לרוץ בשכונה שלוש פעמים בשבוע ולעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה לפני השינה. שזה מה שרוב האנשים חושבים עליו כשהם חושבים על לשפר את הכושר.
יש אבל תוכניות אחרות שהן מתאימות למתחילים והן לא SS, כמו AB של לייל לדוג' שהיא מצויינת.