עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה עובד גם על המחבת? אם כן אז צריך להשרות את זה או שאפשר פשוט לתבל ולטגן?עצה: כדי שלא יצא יבש טטגנו על אש גבוהה וכל הזמן תערבבו ותקפיצו יצא בן זונה..
מתכון אצלי זה הוא להשרות בסויה או מלח פלפל פפריקה וכמון
ויש גם מאוד טעים טבח לימד אותי אבל זה יוצא מטורף בעל האש זה מיונז, חרדל, ואבקת קארי אם אתם לא מלקקים את הצלחת מה שאתם רוצים
זה עובד גם על המחבת? אם כן אז צריך להשרות את זה או שאפשר פשוט לתבל ולטגן?
למרוח ממש או בקטנה?תמרח את החזה עוף בחמאת בוטנים, טבול בביצה, פירורי לחם - 20 דק' בתנור על 180 מעלות. (10 דקות כל צד).
אם אתה במסה אז יש אינספור דברים מעולים שאפשר לעשות כמו שהבחור מעליי אלה אופציות מעולות וטעימות מאוד
אם אתה בחיטוב כמוני אני לוקח את החזה מטבל אותו בפפריקה מלח פלפל שחור קצת מכל דבר
לוקח בצל ועגבנייה חותך אותם לרצועות מכניס אותם לתנור 200 מעלות יוצא טעים לאללה ובלי שמן כלל !
מי אמר שמשהו רע בו ? אבל אם אפשר לחסוך ממנו ולקבל טעם טוב למה לא לעשות את זה ולהוסיף קלוריות במקום אחר ?!מה רע בשמן בחיטוב?
מה רע בשמן בחיטוב?
מי אמר שמשהו רע בו ? אבל אם אפשר לחסוך ממנו ולקבל טעם טוב למה לא לעשות את זה ולהוסיף קלוריות במקום אחר ?!
ולמה לעזאזל אתה מקפיץ נושא מלפני 9 חודשים?!
מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.חזה עוף תמיד יהיה יותר טעים עם שמן לא משנה מה תשים איתו כי הוא יבש גם ככה
וזה היה בעמוד הראשון מי שם לב לתאריך
מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.
תכין לי, אני רעב :hoelמה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.
את מונה ההודעות שלך תעלה באשכולות עדכניים יותר, תודה.אני חושב שאני אשאיר אותו פתוח אבל תודה על העצה.
עכשיו תן לי לתת לך עצה, אל תהיה כזה מרובע.