אחר מתכונים לחזה עוף

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
נמאס כבר מהחזה עוף היבש והמשעממם ולמישהו יש מתכונים טובים?

חזה עוף עם ירקות וקצת רוטב סויה או צ'ילי. יוצא פצצה. תוסיף קצת שקדים מטוגנים גם.
שניצל.
תשרה ברוטב כלשהו כמו ברביקיו\צ'ילי ואז תטגן במחבת.

אם אתה במסה אז יש אינספור דברים מעולים שאפשר לעשות כמו שהבחור מעליי אלה אופציות מעולות וטעימות מאוד
אם אתה בחיטוב כמוני אני לוקח את החזה מטבל אותו בפפריקה מלח פלפל שחור קצת מכל דבר
לוקח בצל ועגבנייה חותך אותם לרצועות מכניס אותם לתנור 200 מעלות יוצא טעים לאללה ובלי שמן כלל !

אתה יכול לקנות גם לבבות עוף או ירכי עוף, המחירים די דומים (+-) לחזה עוף והערכים התזונתיים גם כן.

תמרח את החזה עוף בחמאת בוטנים, טבול בביצה, פירורי לחם - 20 דק' בתנור על 180 מעלות. (10 דקות כל צד).

עצה: כדי שלא יצא יבש טטגנו על אש גבוהה וכל הזמן תערבבו ותקפיצו יצא בן זונה..
מתכון אצלי זה הוא להשרות בסויה או מלח פלפל פפריקה וכמון
ויש גם מאוד טעים טבח לימד אותי אבל זה יוצא מטורף בעל האש זה מיונז, חרדל, ואבקת קארי אם אתם לא מלקקים את הצלחת מה שאתם רוצים

תנסה מוקפץ עם ירקות בסגנון סיני כזה יוצא טעים

עצה: כדי שלא יצא יבש טטגנו על אש גבוהה וכל הזמן תערבבו ותקפיצו יצא בן זונה..
מתכון אצלי זה הוא להשרות בסויה או מלח פלפל פפריקה וכמון
ויש גם מאוד טעים טבח לימד אותי אבל זה יוצא מטורף בעל האש זה מיונז, חרדל, ואבקת קארי אם אתם לא מלקקים את הצלחת מה שאתם רוצים
זה עובד גם על המחבת? אם כן אז צריך להשרות את זה או שאפשר פשוט לתבל ולטגן?

אני והשותף שלי כל משמרת לילה של שישי בסביבות ארבע בבוקר של יום שבת עושים ארוחה שהבסיס שלה זה חזה עוף.
בפעם שעברה עשינו סלט ענקי .
הקפצנו גמבה גזר ובצל יחד עם צילי
זרקנו אותו על סלט חתוך בשביל מלפפון ועגבנייה.
ופיזרנו שומשום.
היה טעים במיוחד!

שאני רוצה להתפנק על חזה עוף זה גבטה חמה, שבאמצע טחינה לפעמים חצילים, בקיצור אנטיפסטי.
ואני מכינה ממרח עגבניות מיובשות.

בנוסף יש גם מתכון לשניצל ממולא בשר טחון עם צנובר.
לא פרוסה של חזה עוף, אלא החזה עוף "שווארמה" העבה.

---------- התגובה התווספה ב 22:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:43 ----------

ואגב פיצת דומינו עם חתיכות חזה עוף זה ענק. ;)

תיקח חזה עוף דפוק (שניצל), טגן קצת פטריות או פלפלים או מה שאתה אוהב (אני מטגן פטריות עם קצת בלסמי וסוכר חום) ואז שים בתוך החזה, קח נייר כסף ושים עליו נייר אפייה מרוח בשמן וגלגל את החזה עוף בתוך הנייר אפייה שבתוך נייר הכסף כשאתה מוודא שהחלק המבריק כלפי פנימה, שים בתנור 20 דקות, חכה קצת ותפתח וזה נראה כמו נקניקייה ממולאת, זה מצויין עם טריאקי.

אתה יכול גם לטגן את זה כמה שניות אחרי התנור כדי לתת לזה קצת צבא.

אני מורח כפית מכל צד כך שהחמאה תכסה את כל השניצל. אבל זה כי אני אוהב חמאת בוטנים :]
ד"א אני משתמש בחמאת בוטנים בלי סוכר (של B&D).

נערך לאחרונה:
אם אתה במסה אז יש אינספור דברים מעולים שאפשר לעשות כמו שהבחור מעליי אלה אופציות מעולות וטעימות מאוד
אם אתה בחיטוב כמוני אני לוקח את החזה מטבל אותו בפפריקה מלח פלפל שחור קצת מכל דבר
לוקח בצל ועגבנייה חותך אותם לרצועות מכניס אותם לתנור 200 מעלות יוצא טעים לאללה ובלי שמן כלל !

מה רע בשמן בחיטוב?

מי אמר שמשהו רע בו ? אבל אם אפשר לחסוך ממנו ולקבל טעם טוב למה לא לעשות את זה ולהוסיף קלוריות במקום אחר ?!
ולמה לעזאזל אתה מקפיץ נושא מלפני 9 חודשים?!

חזה עוף תמיד יהיה יותר טעים עם שמן לא משנה מה תשים איתו כי הוא יבש גם ככה
וזה היה בעמוד הראשון מי שם לב לתאריך

חזה עוף תמיד יהיה יותר טעים עם שמן לא משנה מה תשים איתו כי הוא יבש גם ככה
וזה היה בעמוד הראשון מי שם לב לתאריך
מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.

מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.

אני חושב שאני אשאיר אותו פתוח אבל תודה על העצה.
עכשיו תן לי לתת לך עצה, אל תהיה כזה מרובע.

תכין לי, אני רעב :hoel

אני חושב שאני אשאיר אותו פתוח אבל תודה על העצה.
עכשיו תן לי לתת לך עצה, אל תהיה כזה מרובע.
את מונה ההודעות שלך תעלה באשכולות עדכניים יותר, תודה.

Back
למעלה תחתית