טוב אז ככה התחלתי חיטוב ב2.2.12 ועד היום ירדתי בערך 7-9 קג, הבעיה היא שאני לא כל כל רואה תוצאות, אני רואה לפי הגינסים שרזית אבל במראה כשאני מרים חולצה אני רואה עדיין שומן מציק בטן שפשוט לא עוזב אותי(לא יודע אם זה קשור אני שמן לשעבר) אבל זה לא אמור לשנות כי ראיתי מלא שמנים לשעבר שכעת יש להם גוף עם אחוז שומן נמוך.
אני באמת לא יודעכבר מה לעשות אני עושה הכל כמו שצריך וכל העניין הזה מוריד לי את המוטיבציה ואת הרצון להמשיך במה שאני עושה..(למרות שאני אחד שלא מתייאש מהר בכלל) אני מתאמן 3 פעמים משקולות ו 3 פעמים ריצה.
הערכים של התפריט הם:
1600-1700 קלוריות, 40-60 גרם פחמימה, 170-190 גרם חלבון, 65-75 גרם שומן.
זה פשוט מתסכל אותי אני עובד קשה יורד במשקל אבל הבטן הזאת משגעת אותי ואני באמת לא יוע מה לעשות אני שוקל להתחיל את השימוש ביהומיבין אבל זה מוקדם מדי.
הצעות? משהו שנראה לא טוב?
אה ואני עושה העמסה פעם בשבוע*
אני באמת לא יודעכבר מה לעשות אני עושה הכל כמו שצריך וכל העניין הזה מוריד לי את המוטיבציה ואת הרצון להמשיך במה שאני עושה..(למרות שאני אחד שלא מתייאש מהר בכלל) אני מתאמן 3 פעמים משקולות ו 3 פעמים ריצה.
הערכים של התפריט הם:
1600-1700 קלוריות, 40-60 גרם פחמימה, 170-190 גרם חלבון, 65-75 גרם שומן.
זה פשוט מתסכל אותי אני עובד קשה יורד במשקל אבל הבטן הזאת משגעת אותי ואני באמת לא יוע מה לעשות אני שוקל להתחיל את השימוש ביהומיבין אבל זה מוקדם מדי.
הצעות? משהו שנראה לא טוב?
אה ואני עושה העמסה פעם בשבוע*
נערך לאחרונה: