הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים לתפריט חיטוב והמלצות

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה התחלתי חיטוב ב2.2.12 ועד היום ירדתי בערך 7-9 קג, הבעיה היא שאני לא כל כל רואה תוצאות, אני רואה לפי הגינסים שרזית אבל במראה כשאני מרים חולצה אני רואה עדיין שומן מציק בטן שפשוט לא עוזב אותי(לא יודע אם זה קשור אני שמן לשעבר) אבל זה לא אמור לשנות כי ראיתי מלא שמנים לשעבר שכעת יש להם גוף עם אחוז שומן נמוך.
אני באמת לא יודעכבר מה לעשות אני עושה הכל כמו שצריך וכל העניין הזה מוריד לי את המוטיבציה ואת הרצון להמשיך במה שאני עושה..(למרות שאני אחד שלא מתייאש מהר בכלל) אני מתאמן 3 פעמים משקולות ו 3 פעמים ריצה.
הערכים של התפריט הם:
1600-1700 קלוריות, 40-60 גרם פחמימה, 170-190 גרם חלבון, 65-75 גרם שומן.
זה פשוט מתסכל אותי אני עובד קשה יורד במשקל אבל הבטן הזאת משגעת אותי ואני באמת לא יוע מה לעשות אני שוקל להתחיל את השימוש ביהומיבין אבל זה מוקדם מדי.
הצעות? משהו שנראה לא טוב?
אה ואני עושה העמסה פעם בשבוע*

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה 30 דקות אינטרוולים ועוד 20 דקות של אליפטיקל זה יותר מדי..
לא נראלי ש ABC מתאים לחיטוב ואני גם לא מאמין שהתוכנית אימונים היא הבעיה פה.
לפי מה שהבנתי בחיטוב מומלץ FBW או AB

תעבור לFBW
או SS או 5X5
תנסה להעלות ל100 פחמימה ולהוריד שומן
בדל פחמימה אם אני לא טועה רוב הזמן השרירים מרוקנים מגליקוגן ולכן אתה לא רואה תוצאות..
לכן עושים העמסת פחמימות בשביל למלא אותו וכנראה שהעמסה שלך לא נכונה ועקב כך אתה רוה פחות את השריר (עדיף שתהיה 300-500 קלוריות מעל ההכנסה הממוצעת היומית שלך ותכלול 300-500 פחמימה ולצרוך מעט יותר חלבון ושומן באותו יום).
קח הפסקה מדל פחמימה ותעבור לחיטוב רגיל. ד"א אני לא כלכך בטוח במה שאמרתי ב100% אז אם מישהו יכול לאשר את התגובה הזו זה יהיה טוב 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה להעלות פחמימה? כל הקטע שזה יהיה דל פחמימה ואני גם ככה לא באחוז שומן יחסית גבוה ככה שזה חייב לעבוד עכשיו.
SS בחיטוב? אתה רציני או שאתה צוחק?.. נראלי שאתה צוחק כי SS בחיטוב זה בלתי אפשרי.
אם כבר לינארית שעשיתי אותה פעם בחיטוב

למה להעלות פחמימה? כל הקטע שזה יהיה דל פחמימה ואני גם ככה לא באחוז שומן יחסית גבוה ככה שזה חייב לעבוד עכשיו.
SS בחיטוב? אתה רציני או שאתה צוחק?.. נראלי שאתה צוחק כי SS בחיטוב זה בלתי אפשרי.
אם כבר לינארית שעשיתי אותה פעם בחיטוב

הספקת לקרוא לפני שערכתי את ההודעה תקרא שוב..
SS אתה יכול להתקדם גם במתכונת שבועית אם אני לא טועה וגם זה כשאתה לא בדל פחמימה.
אישית אם אני עושה אירובי בחיטוב אני עושה ליניארית ואם אני לא מתכנן אירובי לחיטוב א FBW עם מנוחות קצרות וסופר סטים.

• פותח/ת השרשור
אני עם אירובי בחיטוב הזה אולי אעבור ללינארית אבל כרגע אנסה להמשיך עם המתכונת של AB...
אני מבין את הקטע שאתה אומר שהשריר מרוקן אבל אני כן עושה העמסות אחת לשבוע אני לא סתם אגיד הרוב בא מפחמימה אחרי זה מעט חלבון ושומן כמה שפחות..

אני עם אירובי בחיטוב הזה אולי אעבור ללינארית אבל כרגע אנסה להמשיך עם המתכונת של AB...
אני מבין את הקטע שאתה אומר שהשריר מרוקן אבל אני כן עושה העמסות אחת לשבוע אני לא סתם אגיד הרוב בא מפחמימה אחרי זה מעט חלבון ושומן כמה שפחות..

סבבה אחי אני מנסה לעזור כי אני מבין את התסכול
לפי דעתי AB זה יותר מדיי.. אינטרוולים זה דבר מצויין!
ממ.. תבדוק שאתה סופר מספיק פחימימות אולי..
לא רואה פה משהו שאתה עושה לא נכון.. תנסה לשנות גישה (יותר פחמימות מעט שומן, יותר שומן מעט פחימות, אימונים שונים וכו'..) תשחק עם זה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבאמת משהו תקוע אני לא כל כך מבין מה..
אני אנסה לשנות ל FBW או ללינארית. יש לך איזה FBW שאתה ממליץ? או שלקחת משהו מהפורטל?
הספירה של הפחמימות הכי מדוייקת שיש יותר מזה אני לא יכול, כל הערכים הם לפי הערכים שנמצאים על המוצר והכל נשקל במשקל מזון.
הקטע עם הפחמימות חייב לעבוד בכל זאת זה דל פחמימה. אני אנסה לשחק עם האימונים ואם לא אני אשנה את הגישה בתזונה.
כרגע בגלל שהתחלתי אינטרוולים ניתן לזה צ'אנס בתוספת של שינוי תוכנית אימונים.

יכול להיות שבאמת משהו תקוע אני לא כל כך מבין מה..
אני אנסה לשנות ל FBW או ללינארית. יש לך איזה FBW שאתה ממליץ? או שלקחת משהו מהפורטל?
הספירה של הפחמימות הכי מדוייקת שיש יותר מזה אני לא יכול, כל הערכים הם לפי הערכים שנמצאים על המוצר והכל נשקל במשקל מזון.
הקטע עם הפחמימות חייב לעבוד בכל זאת זה דל פחמימה. אני אנסה לשחק עם האימונים ואם לא אני אשנה את הגישה בתזונה.
כרגע בגלל שהתחלתי אינטרוולים ניתן לזה צ'אנס בתוספת של שינוי תוכנית אימונים.

אני אשלח לך משהו חמוד לפרטי 😃

• פותח/ת השרשור
תודה..
אם יש פה למישהו עוד מה לומר אני אשמח, באמת כל דבר יעזור לי להבין מה אני עושה לא נכון

איזה אינטרוואלים תגי לי... רוב הסיכויים שלא תתאושש + ח"ח ירד.
אני אסביר לך משהו פשוט, אל תסתכל על אחרים ועל איך שהם ירדו כי לכל אחד יש את הגנטיקה שלו.
אין לי כח להסביר את התורה כולה אבל אני אגיד לך בקצרה שאם הדבר האחרון שהשמין אצלך גוף הוא הרגליים אז הדבר הראשון שירד ממנו שומן זה הרגליים וכן הלאה וכן הלאה.
יכול להיות שהדבר הראשון שצובר אצלך שומן זה הבטן משמע - זה הדבר האחרון שירד בו שומן.
אני לא רואה סיבה להתאבד בחדר כושר כרגע.

יכול היות שאתה לא ישן מספיק טוב או לא אוכל מספיק או ביחס לכמת אוכל שאתה מכניס אתה מתאמן עצים מידי+אירובי.
עם כל הצער שבדבר אני הייתי יוצא לשבועיים ניטרלי (ולא לרמות ולהיות בשלילי מזערי) או אפילו בפלוס כדי להיות בטוח ואז מתחיל חיטוב מחדש והאירובי מקסימלי זה הליכה ולא ריצה ולא אינטרוואלים.

איזה אינטרוואלים תגי לי... רוב הסיכויים שלא תתאושש + ח"ח ירד.
אני אסביר לך משהו פשוט, אל תסתכל על אחרים ועל איך שהם ירדו כי לכל אחד יש את הגנטיקה שלו.
אין לי כח להסביר את התורה כולה אבל אני אגיד לך בקצרה שאם הדבר האחרון שהשמין אצלך גוף הוא הרגליים אז הדבר הראשון שירד ממנו שומן זה הרגליים וכן הלאה וכן הלאה.
יכול להיות שהדבר הראשון שצובר אצלך שומן זה הבטן משמע - זה הדבר האחרון שירד בו שומן.
אני לא רואה סיבה להתאבד בחדר כושר כרגע.

יכול היות שאתה לא ישן מספיק טוב או לא אוכל מספיק או ביחס לכמת אוכל שאתה מכניס אתה מתאמן עצים מידי+אירובי.
עם כל הצער שבדבר אני הייתי יוצא לשבועיים ניטרלי (ולא לרמות ולהיות בשלילי מזערי) או אפילו בפלוס כדי להיות בטוח ואז מתחיל חיטוב מחדש והאירובי מקסימלי זה הליכה ולא ריצה ולא אינטרוואלים.

הליכה זה מצוין, אבל אל תשלול ישר את האינטרוולים!
לפי דעתי עדיף אינטרוולים, שומר/משפר כח מתפרץ, עוזר לשרוף שומן עיקש, נוח יותר וחוסך זמן.
הקטע עם השומן שעולה ראשון ויורד אחרון זה פעם ראשונה שאני שומע על זה, אבל כל יום אנו לומדים משהו חדש =]

הליכה זה מצוין, אבל אל תשלול ישר את האינטרוולים!
לפי דעתי עדיף אינטרוולים, שומר/משפר כח מתפרץ, עוזר לשרוף שומן עיקש, נוח יותר וחוסך זמן.
הקטע עם השומן שעולה ראשון ויורד אחרון זה פעם ראשונה שאני שומע על זה, אבל כל יום אנו לומדים משהו חדש =]

איזה שומן עיקש יש להוריד על 15% שומן בדיוק?
לא נראה לי שהמטרה שלו זה לשפר כוח מתפרץ.

• פותח/ת השרשור
אני לע על 15%, מקסימום 13%
1700 ממש לא מעט לחיטוב ואני ממש לא מתאבד במכון.
כולה AB ו3 פעמים אינטרוולים זה הכל. זה לא שאני עושה 200 דקות של אירובי בשבוע.

---------- התגובה התווספה ב 10:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:18 ----------

ואני באמת לא מבין למה לצאת לנייטרלי שבועיים, העמסות שאני עושה אמורות לעשות את העבודה.
וזה לא שאני אוכל 1000 קלוריות ביום

נערך לאחרונה:
לפי הפרוטוקולים של לייל כשאתה בדל פחמימה אתה לא צריך לעשות אינטרוולים, אתה יכול לעשות ריצה בעצימות בינונית\נמוכה של 30 דקות.. אינטרוולים קשה מדי כשאתה בדל פחמימה אם אתה שואל אותי..

• פותח/ת השרשור
אז זהו שזה מה שעשיתי עד עכשיו אבל כמו שאמרתי התוצאות אחרי חודשיים לא משהו..
אני באמת כבר לא יודע מה לא בסדר חחחח, מצד אחד חלק אומרים שיכול להיות שהגרעון גדול מדי, מצד שני אולי ההאימונים עצימים מדי(למרות שאני לא חושב)
וכמו שאמרתי ראיתי פה המון שעל דל פחמימה עם אינטרוולים והתוצאות באמת מדהימות.
בוא נתחיל מהתפריט: להשאיר אותו ככה? להוריד עוד פחמימה?
אחרי זה תוכנית אימונים FBW או להשאיר AB?
אינטרוולים\ריצה בעצימות בינונית?

שוב כמו שאמרתי הירידה במשקל אכן מתרחשת אבל שוב השומן בבטן לא מניח לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית