הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לקלינה-פטישים

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
שאלה קצת מפגרת אבל צריך את התייחסותו של קלינה לעניין
היה פה את האשכול שקלינה פתח ואמר שיש הבדל באחיזה על הראש שעובד בדו ראשי.
אז בפטישים עובד הראש החיצוני או הפנימי?
סוג של ויכוח עם חבר
תודה מראש גם אם שאר האנשים יכולים לענות זה יהיה נחמד.

מיתקדמים לא מוצאים ג'ינס 😵

16997.jpg

אם אתם אומרים שלארנולד לא היו רגליים ועזבו את זה שהתכוונת ביחס אולי אז זה אומר שלכל האתר פה יש גפרורים במקום רגליים

לארנולד לא היום רגליים זאת עובדה,הוא היה חטוב נורא והרגליים שלו נראו טוב מאוד,אבל טוב מאוד למישהו כמוני כמוך שילך לים ויתלהבו ממנו,לא לבמה

👏👏
שאלה רצינית עכשיו:אתה לא מפריד חזה עליון-תחתון?

אני לא.

---------- התגובה התווספה ב 13:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:34 ----------

להזכיר לך רק, הוויכוח פה הוא לא עד כמה טובות היו הרגליים של ארנולד ביחס לאליטה בעולם אלא:

איזה אליטה בעולם???? אניחי פה ודורך על הארץ כמו כולם. מתקדמים - זה חברים ממועדון של רבע טון וכולם מיתקשים למצוא ג'ינס.

מן הסתם שאפשרי למצוא ג'ינס, פשוט הוא יראה כמו שק.
למרות שבכל מקרה, ג'ינס שיושב "כמו שצריך" עם הגזרה של היום, זה אחד הדברים היותר לא נוחים שיש.

ולאלה??

http://worldbodybuilders.blogspot.de/2010/06/bodybuilders-in-italian-blue-jeans.html

(לא מאמין שהכרחתם אותי לחפש את הצירוף bodybuilder jeans בגוגל)

לא ניסיתי לתמוך בטענה שבילדר מתקדם לא לובש ג'ינס, ואני בטוח שקלינה צחק. ועדיין, לארנולד לא היו רגליים ברמה של בילדרים היום.

ולכל מי שנהנה להתווכח, אתם מוזמנים לקרוא את הספרים שלו. הוא בעצמו הודה שזה היה החלק החלש שלו.

אני באופן עקבי מנסה להמליץ למתחילים להפסיק להתעסק בקקי ולהתחיל להרים כבד. בסופו של דבר חזה עליון,תחתון,הפיק של הבייספס ובטן תחתונה- זה תחום עיסוק של אנשים שהם לא במועדון ה 200,ואל זה לא יכול להיות ויקוח,לא ראיתי חבר מועדון אפילו אחד שהתעסק בזה.
יש פתגם ברוסית שאומר "אם המשקל שלך עדיין מעסיק אותך- אתה לא שוקל מספיק".
חברים,תתחילו להרים כבד ולאכול כמו שצריך.
531840_10150665258127989_684152988_9498296_1901955053_n.jpg

אני באופן עקבי מנסה להמליץ למתחילים להפסיק להתעסק בקקי ולהתחיל להרים כבד. בסופו של דבר חזה עליון,תחתון,הפיק של הבייספס ובטן תחתונה- זה תחום עיסוק של אנשים שהם לא במועדון ה 200,ואל זה לא יכול להיות ויקוח,לא ראיתי חבר מועדון אפילו אחד שהתעסק בזה.
יש פתגם ברוסית שאומר "אם המשקל שלך עדיין מעסיק אותך- אתה לא שוקל מספיק".
חברים,תתחילו להרים כבד ולאכול כמו שצריך.
531840_10150665258127989_684152988_9498296_1901955053_n.jpg

+900 איזה כיף שמגיע השלב שאתה יושב עם עצמך ובאמת מבין את זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית