סרטון אסור לשפוט כח לפי מראה

הקטע הזה בדחיקה חוזר אצלו באמת בכל הסרטונים שיש לו, תמיד הולך קדימה עם הגוף. הסתכלתי קצת בעוד סרטונים של הקבוצה שלו, הוא לא היחיד שם שעושה את זה.

תראה את ההנפות שלו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא גם לא מתיישר וגם לא שומר על זויות נכונות, התחלת התנועה אצלו באה מהרמת התחת כלפי מעלה ואז עבודה של הגב במקום למשוך עם הרגליים ביחד עם הגב מה שמקטין את הכח שהוא מפיק מה Quad שלו. הדחיקה מהחזה בסדר חוץ מהעובדה שהוא נישען עם הגוף קדימה ומפעיל יותר מדי משקל על הרגל הקדמית.

אם הבנתי את הכוונה שלך זה כבר תלוי בהתאמה לאותו מתאמן (וגם באסכולה של המאמן). להתחיל למשוך גם עם הגב מהריצפה יביא את המוט למיקום טוב יותר לקראת המשיכה השנייה אבל מצד שני למוט תהיה תנועה אופקית גדולה יותר במשיכה הראשונה (תהיה קצת משיכה מסביב לברכיים). במקרה הספציפי הזה זה נראה כאילו הוא מנסה לפחות בהתחלה למשוך בסגנון שאתה ציינת והעובדה שמדובר כנראה בקלין די כבד בשבילו גוררת אותו אוטומטית למנח שמכנית טוב יותר בשביל לנתק את המשקל מהריצפה, מנח שקצת פחות טובה למשיכה השנייה.
בנוסף לעובדה ש colfire ציין בנוגע למיקום של המוט ביחס לגוף בתחילת המשיכה לא ממש תורמת לעניין.

נערך לאחרונה:
בפעיליות יום יומיות יוסיף לך אימונים אירובים יותר מתרגלי כוח,רוב האנשים חלשים בכושר האירובי שלהם.
קרוספיט? 🙄
יצא לי לראות כמה דברים מאוד מרשימים שאנשים חזקים עשו בחיי היום-יום, וזה לא היה ללכת לתחנת אוטובוס...
זה בערך מה שגרם לי להחליט שאני רוצה להתחזק

סחבו ציוד במדרגות (ראיתי בנאדם מעלה מכונת צילום לבד 3 קומות)
מישהו אחר שראיתי זרק מישהו באוויר, כמו שהורים מרימים את הילד שלהם לכתפיים, הייתי בשוק.

חבר שלי שמתאמן סיפר לי שהוא לקח מדפסת לאיפשהו, וכשמישהו אחר ניסה להרים אותה הוא היה בהלם כמה זה כבד... קיצר להיות חזק זה מגניב (תחשוב שאתה מרים ידידה שלך ככה בהפתעה מעל הראש)

ל The Sun : "אה... לא 143 פאונד = 65 ק"ג" צודק טעות שלי.
ל coldfire : "הרבה מרימי משקולות עושים את זה. זה מה שקורה כשמתחילים עם התחת נמוך מדי. זה מזיז את המוט רחוק מדי וגורם להתחלה פחות מוצלחת." מי סיפר לך את זה? קודם כל זה לא נכון אם כבר אז כשמתחילים עם התחת גבוהה מדי אז המוט מתרחק מהגוף, חוץ מזה שהוא מחיל ממש גבוהה ולא נמוך, שים לב שהמוט לא זז עד שהתחת שלו נימצא בכמעט 90 מעלות לרצפה.

אם הבנתי את הכוונה שלך זה כבר תלוי בהתאמה לאותו מתאמן (וגם באסכולה של המאמן). להתחיל למשוך גם עם הגב מהריצפה יביא את המוט למיקום טוב יותר לקראת המשיכה השנייה אבל מצד שני למוט תהיה תנועה אופקית גדולה יותר במשיכה הראשונה (תהיה קצת משיכה מסביב לברכיים). אמורים למשוך גם עם הגב וגם עם הרגליים בזמן שאצלו הרגליים לא מושכות בכלל ( הוא פשוט מפספף המון כל שאמור לבוא מהרגליים), כמו כן חייבים לשמור על זויות מדויקות בירך ובברך על מנת שברקטוס פמוריס ישאר פלות או יותר באותו האורך ויפיק את מירב הכח.
במקרה הספציפי הזה זה נראה כאילו הוא מנסה לפחות בהתחלה למשוך בסגנון שאתה ציינת והעובדה שמדובר כנראה בקלין די כבד בשבילו גוררת אותו אוטומטית למנח שמכנית טוב יותר בשביל לנתק את המשקל מהריצפה, מנח שקצת פחות טובה למשיכה השנייה. מכנית הקלין הזה פחות טוב, הוא פשוט בא יותר בטבעיות לרוב האנשים (תחשוב איך רוב האנשים מרימים קופסא מהרצפה, זה בד"כ לא יבוא מהברכיים אלא מהגב).

בנוסף לעובדה ש colfire ציין בנוגע למיקום של המוט ביחס לגוף בתחילת המשיכה לא ממש תורמת לעניין.
עניתי לו כבר שזה לא נכון.

אגב גם בהנפה הוא לא שומר על זויות נכונות והיא מתבצעת אצלו במין שתי תנועות במקום בתנועה אחת חלקה ושוב המוט נוטה קדימה מדי ומצריך אותו לרוץ אחרי המשקולת

אגב גם בהנפה הוא לא שומר על זויות נכונות והיא מתבצעת אצלו במין שתי תנועות במקום בתנועה אחת חלקה ושוב המוט נוטה קדימה מדי ומצריך אותו לרוץ אחרי המשקולת

דווקא המסלול של המוט נראה לי יחסית סביר, לא? אני חושב שהבעיה היתה בקפיצה הגדולה שלו לאחור, שהכריחה אותו לתפוס את המוט עם נטייה משמעותית של הטורסו קדימה. הנה הכניסה הקודמת שלו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עניתי לו כבר שזה לא נכון.

אצלו ספציפית דווקא הרגליים כן מבצעות עבודה הוא פשוט לא מצליח לשמור על הגב בזויות הנכונה (בנוסף למיקום של המוט ביחס לגוף בתחילת המשיכה כנראה גם post' chain קצת חלש).
אני בכל מקרה חשבתי שאתה מדבר בהתחלה על פתיחה של הזוית בגב לפני שהמוט עובר את הברכיים ככה שרוב ההודעה הקודמת לא כל כך רלוונטית.

ל The Sun : "אה... לא 143 פאונד = 65 ק"ג" צודק טעות שלי.
ל coldfire : "הרבה מרימי משקולות עושים את זה. זה מה שקורה כשמתחילים עם התחת נמוך מדי. זה מזיז את המוט רחוק מדי וגורם להתחלה פחות מוצלחת." מי סיפר לך את זה? קודם כל זה לא נכון אם כבר אז כשמתחילים עם התחת גבוהה מדי אז המוט מתרחק מהגוף, חוץ מזה שהוא מחיל ממש גבוהה ולא נמוך, שים לב שהמוט לא זז עד שהתחת שלו נימצא בכמעט 90 מעלות לרצפה.

אף אחד לא צריך להגיד לי את זה. מספיק לראות קצת מרימי משקולות.

יש תחת גבוה מדי, ויש נמוך מדי. שניהם לא טובים. במקרה שלו, המוט רחוק מדי ממנו, וזה נגרם כתוצאה מתחת נמוך מדי וברכיים קדימה מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית