עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי מעצבן שהן משחקות אותה "רק ידידות" שבתכאלס הן מתות לזין 😣
מעצבן בעיקר כשאותו הזין המדובר הוא לא זה שנמצא בין הרגליים שלך 😃
דווקא המסלול של המוט נראה לי יחסית סביר, לא? אני חושב שהבעיה היתה בקפיצה הגדולה שלו לאחור, שהכריחה אותו לתפוס את המוט עם נטייה משמעותית של הטורסו קדימה. הנה הכניסה הקודמת שלו:
YouTube - Spencer Arnold - Snatch #2: 96 kg
אף אחד לא צריך להגיד לי את זה. מספיק לראות קצת מרימי משקולות.
יש תחת גבוה מדי, ויש נמוך מדי. שניהם לא טובים. במקרה שלו, המוט רחוק מדי ממנו, וזה נגרם כתוצאה מתחת נמוך מדי וברכיים קדימה מדי.
מה שאתה אומר לא הגיוני.התחת שלו לא נמוך! אני מסכים עם זה שהמוט רחוק ממנו אבל זה קורה כי התחת שלו גבוהה מדי ולא נמוך מדי וגם אין בעיה עם הברכיים שלו או הן קצת יותר מדי מאונכות לרצפה ולא מספיק קדימה.
מה שאתה אומר לא הגיוני.
ככל שהתחת נמוך יותר הזווית בין הטיבית לקרקע גדלה, וככל שהוא גבוה יותר הזווית יותר מאונכת.
כן זאת הייתה הכוונה, ולכן המוט מתרחק שהתחת נמוך יותר ולא גבוה יותר.ככל שהתחת נמוך יותר הזווית בין הטיבית לקרקע קטנה (מהרצפה לקדמת הטיביה) , וככל שהוא גבוה יותר הזווית יותר מאונכת.
התחת שלו לא נמוך! אני מסכים עם זה שהמוט רחוק ממנו אבל זה קורה כי התחת שלו גבוהה מדי ולא נמוך מדי וגם אין בעיה עם הברכיים שלו או הן קצת יותר מדי מאונכות לרצפה ולא מספיק קדימה.
בהנפה השלישית באמת יש קפיצה לאחור אבל שים לב להנפה השניה שבה הוא שומר על הרגליים במקום, אחרי שהוא עובר את הברכיים במקום להצמיד את המוט לגוף הוא משחרר אותו קדימה (המכה שהוא מביא למוט ניתנת לו קדימה ולא כלפי מעלה) ושוב גם בהנפה השניה אין שמירה על זויות וכמו בקלין הוא מרים את התחת בלי להזיז את המשקולת מהרצפה כלומר הוא לא משתמש בכל הכח שהרגליים שלו יכולות להפיק ובזה הוא גם מקטין את המהירות של ההנפה.
סחבו ציוד במדרגות (ראיתי בנאדם מעלה מכונת צילום לבד 3 קומות)
מישהו אחר שראיתי זרק מישהו באוויר, כמו שהורים מרימים את הילד שלהם לכתפיים, הייתי בשוק.
חבר שלי שמתאמן סיפר לי שהוא לקח מדפסת לאיפשהו, וכשמישהו אחר ניסה להרים אותה הוא היה בהלם כמה זה כבד... קיצר להיות חזק זה מגניב (תחשוב שאתה מרים ידידה שלך ככה בהפתעה מעל הראש)
🖕התעללו בך ביסודי או בתיכון?
SQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEZE
כן זאת הייתה הכוונה, ולכן המוט מתרחק שהתחת נמוך יותר ולא גבוה יותר.
SQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEZE
הפוך, עמידת המוצא שלך היא כזאת שכאשר אתה עומד מול המוט ומתיישב עם תחת למטה החלק התחתון של הטיביה נוגע במוט, במקרה כזה המרכביים נמצאות קצת קדמית למוט ולכן בזמן ההתרוממות שלך המוט משפשף את כל הרגל אבל אם התחלת התנועה היא כזאת שמביאה את התחת גבוהה בלי להזיז את המוט מהרצפה (הברכיים הולכות למצב מאונך לרצפה) ואז המרחק בין המוט לרגל גדל. מותר גם להתחיל עם התחת יחסית גבוהה (יותר גבוהה מאשר בהנפה זה בטוח, בגלל רוחב האחיזה) וגם אז התהליך יהיה תקין, הבעיה אצלו היא שהוא נעמד למוט כאילו הוא עומד להתחיל תנועה עם תחת נמוך אבל בעצם התנועה עצמה (מבחינתי זה רגע הניתוק של המוט מהרצפה) מתחילה אצלו עם תחת גבוהה ולכן המוט רחוק מהרגל (אבל הבעיה היותר גדולה היא זו שהוא מישר את הברך בלי להתחיל את תנועת המשקולת זאת אומרת סתם בזבז חלק ניכר מהכח שה QUAD יכל לתת לו.
![]()
ולמה לדעתך זה קרה? כי נקודת ההתחלה שלו גרועה, והמוט רחוק מדי מאמצע כף הרגל.
אם הוא רק ירצה הוא יהפוך למפלצת די במהירות, עכשיו תחשוב טוב למה, אני בטוח שתצליח להגיע למסקנה בעצמך.the sun
זוכר מה אמרת במקום אחר?שמישהו שמרים מקקלים כאלה לא יכולות להיות לו ידיים דקיקות?🚬🤪🚬
זה לא קשור...אני לא אומר שהוא לא יכול לעלות במשקל או משהו פשוט להראות לך שלא כל מי שמרים משקלים גדולים חייב להיות מפלצתאם הוא רק ירצה הוא יהפוך למפלצת די במהירות, עכשיו תחשוב טוב למה, אני בטוח שתצליח להגיע למסקנה בעצמך.