הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תקופה של 100 קלוריות ליום וצומות

Hadas Nadav

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-18
34
0
שלום אני חדשה פה הגעתי דרך העמוד בפייסבוק של קילוגרמםLBS כושר ופיתוח הגוף,
אז יש לי שאלה..אני עוד מעט בת 16 הייתי כמעט שנתיים בתקופות של ספורט מתמיד צומות ודיאטת ירקות וקפה כל פעם במשקל הייתי עולה יורדת עולה יורדת ככה כל הזמן , אחרי שהפסיק לי המחזור כמעט לשנתיים וירדתי 9 קילו והיו לי חולשות וכאבי ראש , אמרתי ננסה בדרך טובה מה אני צריכה לאכול אחרי כל זה שאני לא אעלה את הכל ישר כי אני רוצה לחזור לזה כל פעם , ואיזה ספורט לעשות כדי לעצב יריכיים? אבל גם בכללי

נערך לאחרונה:
תעלי בהדרגה קלוריות כדי לאזן את החילוף חומרים, לא כדי שתשמיני.
אחרי שתעשי את זה תעשי דיאטה מבוקרת שלא תפגע בך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מבין שקשה לך לשנות את הראיה הנוכחית שלך שכבר פיתחת לבד ואת נעולה עליה, אבל סה"כ אנשים מנסים לעזור לך.
שימי לב, שאף אחד לא הצדיק כאן את מה שאת עושה, ושכולם בפה אחד אמרו לך שאת טועה ובגדול.
את אשכרה לא מבינה שאת הורסת את עצמך כבר בגיל כה צעיר רק בגלל קילו או שניים!!!

תעשי טובה קודם כל לעצמך וגם למשפחתך ופשוט תלכי לרופא ותתייעצי איתו לפני שתגרמי לעצמך לנזקים הרבה יותר חמורים ממה שכבר גרמת, ולפי מה שכתבת עד עכשיו-נזק כלשהו בטוח נגרם.:🙁

חברים זה לא משנה מה שתרשמו כאן, זה הרבה יותר עמוק מזה ואי אפשר לטפל בזה בכותלי הפורום. לא משנה כמה תגידו לקרוא מאמרים, זה בעיה נפשית ומחסומים פסיכולוגים שלא מסתדרים עם ההגיון של כל אחד ואחד מאיתנו, אבל בפועל היא חווה את זה. כמה מאמרים שהיא לא תקרא זה לא ישנה כלום ואלו תסמינים של אנורקסיה והפרעות אכילה. זה לא ברמה הפיזיולוגית אלא ברמה המנטאלית-נפשית ואלו דברים שאי אפשר לטפל ע"י הטפה וייעוץ בפורום.
אני באמת ממליץ לך לדבר עם ההורים ולפנות לעזרה מקצועית מחוץ לכותלי הפורום. אם לא אכפת לך מעצמך, תחשבי על היום שתרצי להביא ילדים לעולם ולא תוכלי בגלל הדברים שאת עושה בימים אלו. כאבי הבטן קשורים בין היתר לאי סדירות המחזור וכל מה שעוללת עד כה. הדברים שלי נשמעים אולי לא הגיוניים עכשיו, אבל אם תתיעצי עם ההורים או כל גורם אחר שאת סומכת עליו, את תעשי לעצמך רק טוב ותודי לעצמך בעתיד שעשית את הבחירה הנכונה, גם אם זה היה "מבייש" או "קשה" או "פאדיחה" לעשות את זה ולהודות במצב שאת צריכה עזרה. פשוט תעשי את זה ואל תקראי את זה ותגידי "מה הוא מבין, אין לו מושג מה עובר עלי", אני מבין את זה טוב מאוד, ושוב - תפני למישהו מבחוץ, הורים, דודה, בן דוד או כל אחד אחר וספרי לו מה עובר עליך ואת הבעיות שלך עם אוכל. אם לא תעשי את זה עכשיו, את תשלמי על זה בדברים שאחר כך מאוד מצטערים עליהם ואני אומר מניסיון עם אנשים שהיו בדיוק במצב שלך והיום 5 שנים אחרי סובלים מהמון בעיות, בעיקר בריאותיות שמשפיעות להם על חיים תקינים והם לא חשבו שזה יגיע לרמות כאלו מדבר כל כך פשוט של "חוסר אכילה".

חברים זה לא משנה מה שתרשמו כאן, זה הרבה יותר עמוק מזה ואי אפשר לטפל בזה בכותלי הפורום. לא משנה כמה תגידו לקרוא מאמרים, זה בעיה נפשית ומחסומים פסיכולוגים שלא מסתדרים עם ההגיון של כל אחד ואחד מאיתנו, אבל בפועל היא חווה את זה. כמה מאמרים שהיא לא תקרא זה לא ישנה כלום ואלו תסמינים של אנורקסיה והפרעות אכילה. זה לא ברמה הפיזיולוגית אלא ברמה המנטאלית-נפשית ואלו דברים שאי אפשר לטפל ע"י הטפה וייעוץ בפורום.
אני באמת ממליץ לך לדבר עם ההורים ולפנות לעזרה מקצועית מחוץ לכותלי הפורום. אם לא אכפת לך מעצמך, תחשבי על היום שתרצי להביא ילדים לעולם ולא תוכלי בגלל הדברים שאת עושה בימים אלו. כאבי הבטן קשורים בין היתר לאי סדירות המחזור וכל מה שעוללת עד כה. הדברים שלי נשמעים אולי לא הגיוניים עכשיו, אבל אם תתיעצי עם ההורים או כל גורם אחר שאת סומכת עליו, את תעשי לעצמך רק טוב ותודי לעצמך בעתיד שעשית את הבחירה הנכונה, גם אם זה היה "מבייש" או "קשה" או "פאדיחה" לעשות את זה ולהודות במצב שאת צריכה עזרה. פשוט תעשי את זה ואל תקראי את זה ותגידי "מה הוא מבין, אין לו מושג מה עובר עלי", אני מבין את זה טוב מאוד, ושוב - תפני למישהו מבחוץ, הורים, דודה, בן דוד או כל אחד אחר וספרי לו מה עובר עליך ואת הבעיות שלך עם אוכל. אם לא תעשי את זה עכשיו, את תשלמי על זה בדברים שאחר כך מאוד מצטערים עליהם ואני אומר מניסיון עם אנשים שהיו בדיוק במצב שלך והיום 5 שנים אחרי סובלים מהמון בעיות, בעיקר בריאותיות שמשפיעות להם על חיים תקינים והם לא חשבו שזה יגיע לרמות כאלו מדבר כל כך פשוט של "חוסר אכילה".

אני מצטרף לדברים שלו, היו לי חברים שנפלו למחלה בנים ובנות וגם לי היו בעיות אכילה ודפקתי לעצמי לתקופה מסווימת את רמות הטסטוסטרון ומי יודע אולי גם את הגובה והיום אני מאוד מצטער על כך אני לא יכול אפילו להסביר לך כמה בגלל שטות שעשיתי כשהייתי קטן.
את אולי במצב שאפשר לשנות אם זה צמיחה לגובה וגדילה של השדיים. עזבי מה שאת רואה במראה תקשיבי להורים לחברים זה לא מראה יפה ואת כניראה תביני את זה רק בראייה לאחור. יש לי ידידה יפיפייה אמיתית נפלה גם למחלה היא אמנם יצאה מזה אך הנזק שהיא גרמה לעצמה היה בלתי הפיך חזר לה המחזור אך לא באופן סדיר והחזה לא גדל יותר.
את עוד יכולה להציל את עצמך את נשמעת לי בן אדם נבון תעשי את הבחירה הנכונה ולכי לייעוץ פסיכולוג עם ההורים עם מישהו שאת מרגישה איתו בנוח וספרי לו על הבעיה.

• פותח/ת השרשור
טוב תקשיבו יש דברים במה שאתם אומרים אבל אני כבר רגילה על זה והצטערתי על דברים פשוט לא רוצה להגיד ולדבר על זה יותר מדי אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי וגם ככל שאני יודעת יותר זה מכניס לחרדות ולחצים

עדיף שתשקלי 100 קילו מאשר שתמשיכי לעשות לעצמך את מה שאת עושה.
לכי מחר על הבוקר לרופא שייתן לך עזרה רפואית, וחשוב מזה, שיפנה אותך לעזרה נפשית.
אני לא אומר את זה בשביל לרדת עלייך פשוט את עושה לעצמך נזק בגלל סיבה שקיימת אך ורק בתוך הראש שלך.
גם לדודה שלי היה את זה ובעזרת הדרכה רפואית ונפשית היא יצאה מזה.
אז בשבילך ובשביל המשפחה שלך מחר על הבוקר לכי לרופא.

• פותח/ת השרשור
ואיזה שטויותת עלק הדרכות ופסיכולוגים כולה אין לי גוף יפה אז אני מנסה שיהיה
ולא רוצה את כל הבלאגן הזה של רופאים סתם לחץ

נערך לאחרונה:
אז לפחות תתחילי בזה שתעשי את מה שמשה המליץ לך. אני יכול להבין שאת רוצה גוף יפה אבל את הרי יודעת שמה שעשית עד עכשיו גרם לך נזק, אז לפחות תתחילי לאכול.

אל תביני לא נכון, זה לגיטימי שאת רוצה לראות שינויים ויזואליים בגוף שלך (כמו רוב חברי הפורום אני מניח), אבל זה בחיים לא שווה את הבריאות שלך.
אני לא מבין למה את נרתעת מטיפול אצל פסיכולוג (?), אני מכיר כ"כ הרבה אנשים שהולכים לפסיכולוג מסיבות הרבה הרבה פחות חמורות, אז למה את פוסלת את זה?

• פותח/ת השרשור
איזה מלחיציםם
וכן אולי בגלל סיבה פשוטה אני עושה טעויות עם האוכל אבל לא יודעת למהההה!!!

ו"עזבי מה שאת רואה במראה .."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המראה זה האויב שלי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית