הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תקופה של 100 קלוריות ליום וצומות

Hadas Nadav

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-18
34
0
שלום אני חדשה פה הגעתי דרך העמוד בפייסבוק של קילוגרמםLBS כושר ופיתוח הגוף,
אז יש לי שאלה..אני עוד מעט בת 16 הייתי כמעט שנתיים בתקופות של ספורט מתמיד צומות ודיאטת ירקות וקפה כל פעם במשקל הייתי עולה יורדת עולה יורדת ככה כל הזמן , אחרי שהפסיק לי המחזור כמעט לשנתיים וירדתי 9 קילו והיו לי חולשות וכאבי ראש , אמרתי ננסה בדרך טובה מה אני צריכה לאכול אחרי כל זה שאני לא אעלה את הכל ישר כי אני רוצה לחזור לזה כל פעם , ואיזה ספורט לעשות כדי לעצב יריכיים? אבל גם בכללי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן נכון אבל משגע שאומרים מלא אנשים לחזור לאכול כאילו זהו לכי תאכלי והכל יהיה טוב זהה משהו בראששש גם

כן נכון אבל משגע שאומרים מלא אנשים לחזור לאכול כאילו זהו לכי תאכלי והכל יהיה טוב זהה משהו בראששש גם

תשמעי זה שאת רוצה לרדת עוד קילו שתיים,זה בסדר זה החלטה שלך בסה"כ אבל שזה לא יפגע בבריאות שלך שום דבר בעולם לא שווה את זה
לכי להורים,לחברים,למורה !!!לכל אחד שאת בוטחת ושישלח אותך לעזרה .
ואחרי שתקבלי את העזרה ותצאי מהמחשבות השגויות שלך תורידי קילו,שתיים לפי דעתך ובדרך נכונה!!!!
העיקר שתהיה בריאה,ושבעתיד לא תצטערי על זה!

אני מכיר את המצב הזה גם אני הייתי בו אבל במשהו אחר. זה הרבה מעבר על מה שאתם מסוגלים לחשוב,גם פסיכולוג עלול לא לעזור,במצב כזה לדעתי רק בן אדם שהיא סומכת עליו ב100% ומעריכה אותו יכול לעזור לה במיוחד אם היא במצב שהיא איבדה את הערך לחיים.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את המצב הזה גם אני הייתי בו אבל במשהו אחר. זה הרבה מעבר על מה שאתם מסוגלים לחשוב,גם פסיכולוג עלול לא לעזור,במצב כזה לדעתי רק בן אדם שהיא סומכת עליו ב100% ומעריכה אותו יכול לעזור לה במיוחד אם היא במצב שהיא איבדה את הערך לחיים.

צודק ותודה רבה על התגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית