תתחיל מ50 לדעתילמה? נראה לי שדדליפט 60 זה משקל גבוה מידי בשבילי להתחלה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל מ50 לדעתילמה? נראה לי שדדליפט 60 זה משקל גבוה מידי בשבילי להתחלה
למה? בדקתי עם פלטה של 20 והוא כן (אולי איזה ס"מ-2 ס"מ גבוה יותר)המוט ממש, אבל ממש ממש לא בגובה המתאים... בכלל..
למה? כדי לעבוד על טכניקה?תעשה 60 קילו, וחזרה אחת או שתיים להרבה סטים.
אז הוא גם מתחיל מקצת חזרות וגם עם קצת משקל? רעיון דפוק לדעתי, ואם זה היה אמור להיות ככה אז אתה לא חושב שהיה רשום בספר משו על זה?בשביל שזה יהיה בגובה המתאים 😃
ואז עם הזמן תתרגל ותגיע ל5 חזרות ואז תעלה משקלים
אוקיי, אני ירד יותר לאט.הסקוואט שלך סביר+ אבל אתה צריך להאט את הירידה כדי שתוכל להחזיק הכל מתוח ולדחוף חזק את הברכיים החוצה.
יש לך את אותה בעיה בדדליפט כמו פניקס. אני לא מבין למה אתם לא מצליחים להגיע לגב ישר בתחתית של הדדליפט. שים לב כשאתה מוריד את המוט אז הגב שלך במצב טוב עד גובה הברכיים ואז פתאום הכל קורס. לא טוב. אתה צריך להוציא את התחת החוצה ולהרים חזה.
אז מה עושים? אני דוחף ברכיים החוצה, שם את המשקל על העקבים ומשתדל כמה שיותר לשבת אחורה...בסקוואט אתה עושה את אותה הטעות שכולם עושים. ברכיים גולשות קדימה וזה הורס את ההיפ דרייב.
זה עד כדי כך גרוע?... :/לדעתי תוריד משקל ותשים לב יותר לטכניקה, הברכיים שלך גולשות קדימה בצורה מאוד דומיננטית.
זה עד כדי כך גרוע?... :/
אז מה עושים? אני דוחף ברכיים החוצה, שם את המשקל על העקבים ומשתדל כמה שיותר לשבת אחורה...