Starting Strength-BlackJack's Log

לא חושב שהמתיחה תעזור לך.

לחשוב על זווית הגב זה אומר אולי לחשוב טיפה על להקטין את זווית הגב, אם אתה לא מצליח להסתדר עם ההנחיה "לשבת יותר אחורה".

כן, בחימום תסתכל לאן הברכיים הולכות.

• פותח/ת השרשור
אימון היום:

סקוואט 52.5 5-5-5 - נשארתי עם אותו משקל
פרס 30 5-5-5
מתח 7-6-7

צילמתי את הסקוואט והברכיים שלי מאוד גולשות, מה עושים?

• פותח/ת השרשור
פיספסתי אימון A היום, וביום חמישי ושישי אני בטיול.
אז לעשות את אימון A מחר?

• פותח/ת השרשור
אימון יום רביעי (25.3.09):
בוקס סקוואט 52.5 5-5-5 - נמאס לי כבר, הברכיים נורא גולשות קדימה אפילו בחימום, החלטתי לעבור לבוקס סקוואט.
בנץ' 37.5 5-5-5
דדליפט 37.5 5-5-5

נערך לאחרונה:
מה אתם אומרים על המעבר לבוקס סקוואט?
אני גם קצת מפחד כי קראתי בSS שבוקס סקוואט הוא תרגיל מתקדם עם פוטנציאל ענק לפציעה אם הוא מבוצע לא נכון.

אם התחלת סקוואט חופשי אל תעצור עד שתלמד את התנועה, מה אתה סמרטוט? מי מוותר באמצע כי הוא לא מצליח? אתה לא הראשון ולא האחרון שהברכיים שלו גולשות

דבר ראשון אין בו פוטנציאל ענק לפציעה, מי שלא מתיישב כמו בן אדם יקבל מכה בעמוד השדרה, אבל מי שנופל על הקופסא במקום להתיישב עליה כנראה עובד עם משקל יותר גבוה ממה שהוא מסוגל להתמודד.

דבר שני גם בבוקס סקוואט שצילמת אין לך hip drive והברכיים גולשות קדימה. ככה שלצורך העניין גם אותו אתה לא עושה נכון.
אתה עוד לא למדת איך מתיישבים בסקוואט וכל עוד לא תתקן את זה זה לא ישנה איזה סקוואט תעשה זה יראה לא טוב.

תעבוד אפילו עם מוט ריק או מה שצריך כדי לתקן את הסקוואט החופשי, אף אחד אף פעם לא מוותר על סקוואט חופשי, בוקס בא בתוספת ולא כתחליף.

• פותח/ת השרשור
אם התחלת סקוואט חופשי אל תעצור עד שתלמד את התנועה, מה אתה סמרטוט? מי מוותר באמצע כי הוא לא מצליח? אתה לא הראשון ולא האחרון שהברכיים שלו גולשות

דבר ראשון אין בו פוטנציאל ענק לפציעה, מי שלא מתיישב כמו בן אדם יקבל מכה בעמוד השדרה, אבל מי שנופל על הקופסא במקום להתיישב עליה כנראה עובד עם משקל יותר גבוה ממה שהוא מסוגל להתמודד.

דבר שני גם בבוקס סקוואט שצילמת אין לך hip drive והברכיים גולשות קדימה. ככה שלצורך העניין גם אותו אתה לא עושה נכון.
אתה עוד לא למדת איך מתיישבים בסקוואט וכל עוד לא תתקן את זה זה לא ישנה איזה סקוואט תעשה זה יראה לא טוב.

תעבוד אפילו עם מוט ריק או מה שצריך כדי לתקן את הסקוואט החופשי, אף אחד אף פעם לא מוותר על סקוואט חופשי, בוקס בא בתוספת ולא כתחליף.
לא התכוונתי לוותר על הסקוואט הרגיל וזהו, התכוונתי לתקופה מסוימת להחליף לבוקס סקוואט כדי ללמוד להתיישב אחורה כי קראתי שזה יכול לעזור.

אני יודע שהטכניקה בבוקס סקוואט לא הייתה משהו, קראתי קצת על הבוקס סקוואט ואני ינסה לתקן אם צריך.

אז עדיף לעשות ריסט בסקוואט ולעבוד על טכניקה או לתת צ'אנס לבוקס סקוואט?

שני דברים יש לי לומר לך:
1. אתה לוזר? כנראה שלא אם אתה מתעקש להמשיך, אז תמשיך לעשות סקוואט חופשי עד שזה יצא טוב, אתה עדיין צעיר ויש לך עוד שנים להתקדם וללמוד. לי לקח כמה חודשים כדי שהסקוואט שלי יראה טוב, ברכיים מזויינות.

2. אתה מוכן לעזאזל לשים כבר פלטות של 20 בדדליפט ולמשוך מהרצפה? תפסיק לבנות שם בלגו מדרגות ועליות וירידות וכל מיני שטויות. זה משקל קל לך. תעבוד מהרצפה אפילו לחזרות מאוד נמוכות רק כדי שזה יהיה בגובה הנכון ובהרגשה הנכונה.

בהצלחה.

לא התכוונתי לוותר על הסקוואט הרגיל וזהו, התכוונתי לתקופה מסוימת להחליף לבוקס סקוואט כדי ללמוד להתיישב אחורה כי קראתי שזה יכול לעזור.

אני יודע שהטכניקה בבוקס סקוואט לא הייתה משהו, קראתי קצת על הבוקס סקוואט ואני ינסה לתקן אם צריך.

אז עדיף לעשות ריסט בסקוואט ולעבוד על טכניקה או לתת צ'אנס לבוקס סקוואט?

תעשה בוקס סקוואט כשתלמד לעשות סקוואט חופשי. עד אז פשוט תעשה סקוואט גם 30000 פעם עד שתקלוט, זה שתעשה בוקס סקוואט ממש לא אומר שהבעיה בחופשי תפתר.

אתה אפילו לא צריך לעשות ריסט, אתה פשוט צריך ללמוד לשבת, זה הכל.

זה אפשרי, ויש אנשים שמתחילים ישר מבוקס סקוואט, אבל כבר התחלת משהו, והתנועות די שונות, ויש עיקרון אחד שתמיד צריך לשמור והוא לא לוותר אם התרגיל קשה מדי.
בוקס הוא תרגיל מצוין והוא יעזור לך לשפר את המקסימום שלך בסקוואט ואת הכוח המתפרץ, אבל בשלב הזה שאתה פשוט צריך ללמוד את התנועה ולעלות משקלים זה לא רלוונטי.

בקשר למה שthe sun אמר, אם אתה עובד עם 50 קילו בסקוואט אין שום סיבה שתעבוד עם 30 בדד ליפט.

• פותח/ת השרשור
הרגתם אותי 😵😃
אז להישאר עם 52.5 עד שהטכניקה תשתפר?

טוב, אימון הבא דדליפט 60 קילו (או שלחלק את זה לקפיצות קטנות יותר של 2/3 אימונים?)

נערך לאחרונה:
שום ריסט, המשקל קל לך פחות או יותר, תעבוד איתו שוב.
קח איתך אפילו דף נייר עם הדגשים שאתה צריך לשמור עליהם בסקוואט, כדי שלא תשכח בסטים, זה קורה המון וזה מעצבן מאוד להגיע הביתה ולומר "שוב שכחתי לעשות X".

• פותח/ת השרשור
שום ריסט, המשקל קל לך פחות או יותר, תעבוד איתו שוב.
קח איתך אפילו דף נייר עם הדגשים שאתה צריך לשמור עליהם בסקוואט, כדי שלא תשכח בסטים, זה קורה המון וזה מעצבן מאוד להגיע הביתה ולומר "שוב שכחתי לעשות X".
אני ינסה, זה הדגשים הנכונים?

-משקל על העקבים (להרים את קצות האצבעות)
-להוציא את התחת כמה שיותר אחורה
-להקטין קצת את זווית הגב
-לדחוף ברכיים החוצה
-להסתכל 5-6ft קדימה

רד ל40 בסקוואט
המוט יהיה על הגב רק כדי שיהיה, כי יותר מדי התנהגדות זה לא יתן
ומשם תתרגל את הישיבה ותשים דגש על hip drive כמו שריפטו מסביר.

דד ליפט תנסה לקמבן משהו בגובה נכון כי ישר להתחיל עם 60 אני לא יודע כמה אתה תתקדם גם ככה.
ברגע שתסגר על הטכניקה בדד ליפט ה60 קילו יגיע תוך 2-3 אימונים גג ככה שאין לך מה לדאוג.

אני ינסה, זה הדגשים הנכונים?

-משקל על העקבים (להרים את קצות האצבעות)
-להוציא את התחת כמה שיותר אחורה
-להקטין קצת את זווית הגב
-לדחוף ברכיים החוצה
-להסתכל 5-6ft קדימה
מיותר להרים את האצבעות, אני לא חושב שאני מצליח סקוואט אחד ככה אם אני אחשוב על להרים אותם.
זווית הגב WTF? אל תחשוב על זה, וגם על התחת החוצה אל תחשוב.

- תוציא חזה החוצה כמה שיותר.
- נשימה עמוקה + ולסלווה עד סוף כל חזרה, כולל בחימום.
- מבט למטה.
- לדחוף ברכיים החוצה.
- משקל על העקבים (אל תרים את האצבעות כוסעמק, אני שונא את השטות הזאת).

• פותח/ת השרשור
The Sun תודה על הדגשים, אימון הבא אני ירשום ויחשוב עליהם.

בילבלתם אותי, סקוואט 40 או 52.5?
דדליפט 60 או פחות?

יש לי נעליים כאלה בערך ונעלי ספורט של נייק, עם מה עדיף להתאמן?

תודה רבה על העזרה וסליחה על החפירות ✌️

דדליפט 60, סקוואט 50.
נעליים אולסטר או נעליים להרמת משקולות, נעליים אחרות לא ניסיתי אבל אני די בטוח שהסוליה שלהם לא באמת שטוחה וקשיחה מספיק.

תגידו מה הכוונה בדיוק שאתם אומרים הברכיים גולשות?, שהברכיים מנסות לברוח פנימה בזמן התרגיל?

תגידו מה הכוונה בדיוק שאתם אומרים הברכיים גולשות?, שהברכיים מנסות לברוח פנימה בזמן התרגיל?

הברכיים אמורות לשמש כציר, והם לא אמורות להתכופף כשיורדים למטה
כל העניין של הhip drive הוא שהם משמשות ציר.
כשהברכיים גולשות הhip drive נדפק ואיתו בעצם התרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית