Starting Strength-BlackJack's Log

• פותח/ת השרשור
אימון היום:

סקוואט 50 5-5-5 - שמתי לב שהברכיים גולשות קדימה, אני ינסה לשפר פעם הבאה
פרס 27.5 5-5-5
מתח בלי משקל 7-6-5

נ.ב
נהרס לי הבלנדר :(
למישהו יש המלצה על איזה לקנות? :120ag:

נערך לאחרונה:
בשביל שזה יהיה בגובה המתאים 😃
ואז עם הזמן תתרגל ותגיע ל5 חזרות ואז תעלה משקלים

בשביל שזה יהיה בגובה המתאים 😃
ואז עם הזמן תתרגל ותגיע ל5 חזרות ואז תעלה משקלים
אז הוא גם מתחיל מקצת חזרות וגם עם קצת משקל? רעיון דפוק לדעתי, ואם זה היה אמור להיות ככה אז אתה לא חושב שהיה רשום בספר משו על זה?
אני לא כל כך קראתי אבל אם אתה בטוח שהטכניקה נכונה אז תעשה 50 קילו או 60 או כמה שלא הגעת לפי התוכנית ל5 חזרות כמו שאמור להיות בתוכנית
אם לא, אז פשוט תצלם ואנחנו נגיד לך ותשאר על אותו משקל עד שתצליח 😃
בכל מקרה תצלם כדי שנאשר לך

• פותח/ת השרשור
בשביל להגיע לגובה המתאים אני יכול להרים את המוט עם פלטות/מדרגות
גם לי זה נראה קצת מוזר הרעיון... נראה לי שפשוט באימון היום אני יעשה אני יקפוץ ב10 קילו ויעשה 5 חזרות ובאימונים הבאים קפיצות של 5/2.5

אני יכול לעשות 60 קילו ל5 חזרות, פשוט זה נראה לי משקל גבוה מידי להתחלה.

מה אתם אומרים? אני עוד 10 דקות הולך לאימון...

נערך לאחרונה:
אני אישית בפעם הראשונה שעשיתי דדליפט שמתי 60 והצלחתי חזרה אחת. אימון אחרי זה עשיתי חמש בלי הרבה בעיות.

• פותח/ת השרשור
אימון היום:

סקוואט 52.5 5-5-5
בנץ' פרס 35 5-5-5
דדליפט 35 5

קפצתי ב10 קילו בדדליפט והגבהתי את המוט לגובה הנכון.

נערך לאחרונה:
הסקוואט שלך סביר+ אבל אתה צריך להאט את הירידה כדי שתוכל להחזיק הכל מתוח ולדחוף חזק את הברכיים החוצה.
יש לך את אותה בעיה בדדליפט כמו פניקס. אני לא מבין למה אתם לא מצליחים להגיע לגב ישר בתחתית של הדדליפט. שים לב כשאתה מוריד את המוט אז הגב שלך במצב טוב עד גובה הברכיים ואז פתאום הכל קורס. לא טוב. אתה צריך להוציא את התחת החוצה ולהרים חזה.

בסקוואט אתה עושה את אותה הטעות שכולם עושים. ברכיים גולשות קדימה וזה הורס את ההיפ דרייב.

לדעתי תוריד משקל ותשים לב יותר לטכניקה, הברכיים שלך גולשות קדימה בצורה מאוד דומיננטית.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך סביר+ אבל אתה צריך להאט את הירידה כדי שתוכל להחזיק הכל מתוח ולדחוף חזק את הברכיים החוצה.
יש לך את אותה בעיה בדדליפט כמו פניקס. אני לא מבין למה אתם לא מצליחים להגיע לגב ישר בתחתית של הדדליפט. שים לב כשאתה מוריד את המוט אז הגב שלך במצב טוב עד גובה הברכיים ואז פתאום הכל קורס. לא טוב. אתה צריך להוציא את התחת החוצה ולהרים חזה.
אוקיי, אני ירד יותר לאט.
אני ינסה להוציא את החזה יותר, למרות שאני בכל זאת מתאמצץ להוציא אותו...

בסקוואט אתה עושה את אותה הטעות שכולם עושים. ברכיים גולשות קדימה וזה הורס את ההיפ דרייב.
אז מה עושים? אני דוחף ברכיים החוצה, שם את המשקל על העקבים ומשתדל כמה שיותר לשבת אחורה...

לדעתי תוריד משקל ותשים לב יותר לטכניקה, הברכיים שלך גולשות קדימה בצורה מאוד דומיננטית.
זה עד כדי כך גרוע?... :/

אז מה עושים? אני דוחף ברכיים החוצה, שם את המשקל על העקבים ומשתדל כמה שיותר לשבת אחורה...

יש כל מיני דרכים לתקן את זה. או שתחשוב יותר על זווית הגב, או שתדאג להחזיק הכל מתוח ואל תיפול בתחתית הסקוואט.

פעם הבאה כשאתה מתחמם תנסה להסתכל ממש למטה בין הברכיים שלך, ותראה מה קורה להן. זה גם עוזר.

• פותח/ת השרשור
לחשוב על זווית הגב? מה זאת אומרת?

בחימום לבדוק שהברכיים לא גולשות קדימה?

אני זוכר שדה סאן המליץ לי לעשות את המתיחה הזאת לפני החימום:

זה יכול לעזור?

תודה על העזרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית