עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מנסה...תנסה לדחוף את הבהונות שלך למעלה אולי.
מה אתם אומרים על המעבר לבוקס סקוואט?
אני גם קצת מפחד כי קראתי בSS שבוקס סקוואט הוא תרגיל מתקדם עם פוטנציאל ענק לפציעה אם הוא מבוצע לא נכון.
לא התכוונתי לוותר על הסקוואט הרגיל וזהו, התכוונתי לתקופה מסוימת להחליף לבוקס סקוואט כדי ללמוד להתיישב אחורה כי קראתי שזה יכול לעזור.אם התחלת סקוואט חופשי אל תעצור עד שתלמד את התנועה, מה אתה סמרטוט? מי מוותר באמצע כי הוא לא מצליח? אתה לא הראשון ולא האחרון שהברכיים שלו גולשות
דבר ראשון אין בו פוטנציאל ענק לפציעה, מי שלא מתיישב כמו בן אדם יקבל מכה בעמוד השדרה, אבל מי שנופל על הקופסא במקום להתיישב עליה כנראה עובד עם משקל יותר גבוה ממה שהוא מסוגל להתמודד.
דבר שני גם בבוקס סקוואט שצילמת אין לך hip drive והברכיים גולשות קדימה. ככה שלצורך העניין גם אותו אתה לא עושה נכון.
אתה עוד לא למדת איך מתיישבים בסקוואט וכל עוד לא תתקן את זה זה לא ישנה איזה סקוואט תעשה זה יראה לא טוב.
תעבוד אפילו עם מוט ריק או מה שצריך כדי לתקן את הסקוואט החופשי, אף אחד אף פעם לא מוותר על סקוואט חופשי, בוקס בא בתוספת ולא כתחליף.
לא התכוונתי לוותר על הסקוואט הרגיל וזהו, התכוונתי לתקופה מסוימת להחליף לבוקס סקוואט כדי ללמוד להתיישב אחורה כי קראתי שזה יכול לעזור.
אני יודע שהטכניקה בבוקס סקוואט לא הייתה משהו, קראתי קצת על הבוקס סקוואט ואני ינסה לתקן אם צריך.
אז עדיף לעשות ריסט בסקוואט ולעבוד על טכניקה או לתת צ'אנס לבוקס סקוואט?
אני ינסה, זה הדגשים הנכונים?שום ריסט, המשקל קל לך פחות או יותר, תעבוד איתו שוב.
קח איתך אפילו דף נייר עם הדגשים שאתה צריך לשמור עליהם בסקוואט, כדי שלא תשכח בסטים, זה קורה המון וזה מעצבן מאוד להגיע הביתה ולומר "שוב שכחתי לעשות X".
מיותר להרים את האצבעות, אני לא חושב שאני מצליח סקוואט אחד ככה אם אני אחשוב על להרים אותם.אני ינסה, זה הדגשים הנכונים?
-משקל על העקבים (להרים את קצות האצבעות)
-להוציא את התחת כמה שיותר אחורה
-להקטין קצת את זווית הגב
-לדחוף ברכיים החוצה
-להסתכל 5-6ft קדימה
תגידו מה הכוונה בדיוק שאתם אומרים הברכיים גולשות?, שהברכיים מנסות לברוח פנימה בזמן התרגיל?