הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב ומשקל גוף

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
טוב אז אני התחלתי להתאמן סדיר בערך באמצע מרץ, לצערי קרו לי כל מיני פציעות(כאבי גב ומפרק של הכף יד) ככה שלא עבדתי כל הזמן סדיר.
אז אחרי חודשיים זה ההיקיפים.

התחלתי לאכול לפי תפריט בלי להתאמן קצת לפני זה, התחלתי בערך 94 קילו על 18 אחוז שומן בערך.

24.3.12 פחות או יותר אחרי שבוע אימונים
משקל 92.6 בטן(פופיק) 97
10.4.12
משקל 91.2 בטן 94.5 (אחרי קקי)
12.5.12
משקל 91.7 בטן 93 (בלי קקי-ככה שזה בערך אותו המשקל)
רואים את ההפרדות בידיים ובכתפיים וורידים יותר בולטים, בבטן השינוי מאוד איטי...
אני פחות או יותר נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן(פופיק) הוא קטן, וזה החלק הבעייתי אצלי.

אז החיטוב עובד כמו שצריך?

אני מתאמן בתוכנית כוח עם תרגילים מורכבים ואני עד עכשיו מעלה משקלים בלי לעצור(אני מעלה משקלים בערך כל שני אימונים, התעכבתי בגלל פציעות).
עליתי בבנץ' פרס מ60 ל 87.5 קילו
בפרס ממוט ריק ל 47.5
סקוואט עליתי מ 80 קילו ל 110 עד שנפצעתי(אימון שלישי עם 110 נפצעתי, עליתי מהר מידי)
דדליפט מ 60 ל 100 קילו
ומבחינת התפריט אני לא אוכל כ"כ מסודר אבל לרוב אני נמצא מאזן שלילי לא כ"כ גדול(יש לי הרבה צ'יטים).

נערך לאחרונה:
טוב אז אני התחלתי להתאמן סדיר בערך באמצע מרץ, לצערי קרו לי כל מיני פציעות(כאבי גב ומפרק של הכף יד) ככה שלא עבדתי כל הזמן סדיר.
אז אחרי חודשיים זה ההיקיפים.

התחלתי לאכול לפי תפריט בלי להתאמן קצת לפני זה, התחלתי בערך 94 קילו על 18 אחוז שומן בערך.

24.3.12 פחות או יותר אחרי שבוע אימונים
משקל 92.6 בטן(פופיק) 97
10.4.12
משקל 91.2 בטן 94.5 (אחרי קקי)
12.5.12
משקל 91.7 בטן 93 (בלי קקי-ככה שזה בערך אותו המשקל)
רואים את ההפרדות בידיים ובכתפיים וורידים יותר בולטים, בבטן השינוי מאוד איטי...
אני פחות או יותר נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן(פופיק) הוא קטן, וזה החלק הבעייתי אצלי.

אז החיטוב עובד כמו שצריך?

אני מתאמן בתוכנית כוח עם תרגילים מורכבים ואני עד עכשיו מעלה משקלים בלי לעצור(אני מעלה משקלים בערך כל שני אימונים, התעכבתי בגלל פציעות).
עליתי בבנץ' פרס מ60 ל 87.5 קילו
בפרס ממוט ריק ל 47.5
סקוואט עליתי מ 80 קילו ל 110 עד שנפצעתי(אימון שלישי עם 110 נפצעתי, עליתי מהר מידי)
דדליפט מ 60 ל 100 קילו
ומבחינת התפריט אני לא אוכל כ"כ מסודר אבל לרוב אני נמצא מאזן שלילי לא כ"כ גדול(יש לי הרבה צ'יטים).

נשמע שאתה לא במאזן שלילי רוב השבוע ולכן לא יורד במשקל. תסדר את התפריט שלך.

אתה יכול לנסות לצרוך יותר חלבונים במקום פחמימות (בעיקר סוכרים)
יכול לעזור להוריד במסת השומן ולהעלות במסת שריר
כמו כן, צריכה של יותר חלבונים על הבוקר - תעזור לך לשלוט על צריכת הפחמימות בהמשך היום.

• פותח/ת השרשור
בבוקר איך שאני קם אני אוכל יוגורט דל שומן, ושותה נס קפה, ביחד זה בערך 10 גרם חלבון, ואחרי חצי שעה-שעה אוכל קוטג' 3% שזה עוד 25 גרם חלבון בערך...
ככה שזה דיי סבבה.
הבעיה היא בדרך כלל שאני מנסה להפחית בפחמימות אז אני נהיה ממש רעב בערב...
הורדתי פייבר1 מהתפריט והורדתי 2 פרוסות לחם מלא מהתפריט וזה עושה אותי ממש רעב אז בסוף אני יוצא לאן שהוא ואוכל צ'יט.
אבל זה קורה לרוב בימים שאני מתאמן או רץ אז אני שורף עוד 500+ קלוריות באותו היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית