טוב אז אני התחלתי להתאמן סדיר בערך באמצע מרץ, לצערי קרו לי כל מיני פציעות(כאבי גב ומפרק של הכף יד) ככה שלא עבדתי כל הזמן סדיר.
אז אחרי חודשיים זה ההיקיפים.
התחלתי לאכול לפי תפריט בלי להתאמן קצת לפני זה, התחלתי בערך 94 קילו על 18 אחוז שומן בערך.
24.3.12 פחות או יותר אחרי שבוע אימונים
משקל 92.6 בטן(פופיק) 97
10.4.12
משקל 91.2 בטן 94.5 (אחרי קקי)
12.5.12
משקל 91.7 בטן 93 (בלי קקי-ככה שזה בערך אותו המשקל)
רואים את ההפרדות בידיים ובכתפיים וורידים יותר בולטים, בבטן השינוי מאוד איטי...
אני פחות או יותר נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן(פופיק) הוא קטן, וזה החלק הבעייתי אצלי.
אז החיטוב עובד כמו שצריך?
אני מתאמן בתוכנית כוח עם תרגילים מורכבים ואני עד עכשיו מעלה משקלים בלי לעצור(אני מעלה משקלים בערך כל שני אימונים, התעכבתי בגלל פציעות).
עליתי בבנץ' פרס מ60 ל 87.5 קילו
בפרס ממוט ריק ל 47.5
סקוואט עליתי מ 80 קילו ל 110 עד שנפצעתי(אימון שלישי עם 110 נפצעתי, עליתי מהר מידי)
דדליפט מ 60 ל 100 קילו
ומבחינת התפריט אני לא אוכל כ"כ מסודר אבל לרוב אני נמצא מאזן שלילי לא כ"כ גדול(יש לי הרבה צ'יטים).
אז אחרי חודשיים זה ההיקיפים.
התחלתי לאכול לפי תפריט בלי להתאמן קצת לפני זה, התחלתי בערך 94 קילו על 18 אחוז שומן בערך.
24.3.12 פחות או יותר אחרי שבוע אימונים
משקל 92.6 בטן(פופיק) 97
10.4.12
משקל 91.2 בטן 94.5 (אחרי קקי)
12.5.12
משקל 91.7 בטן 93 (בלי קקי-ככה שזה בערך אותו המשקל)
רואים את ההפרדות בידיים ובכתפיים וורידים יותר בולטים, בבטן השינוי מאוד איטי...
אני פחות או יותר נשאר באותו המשקל אבל ההיקף של הבטן(פופיק) הוא קטן, וזה החלק הבעייתי אצלי.
אז החיטוב עובד כמו שצריך?
אני מתאמן בתוכנית כוח עם תרגילים מורכבים ואני עד עכשיו מעלה משקלים בלי לעצור(אני מעלה משקלים בערך כל שני אימונים, התעכבתי בגלל פציעות).
עליתי בבנץ' פרס מ60 ל 87.5 קילו
בפרס ממוט ריק ל 47.5
סקוואט עליתי מ 80 קילו ל 110 עד שנפצעתי(אימון שלישי עם 110 נפצעתי, עליתי מהר מידי)
דדליפט מ 60 ל 100 קילו
ומבחינת התפריט אני לא אוכל כ"כ מסודר אבל לרוב אני נמצא מאזן שלילי לא כ"כ גדול(יש לי הרבה צ'יטים).
נערך לאחרונה: