עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אשמח לשמח אותך ,ידידי המלומד: זמינות הביולוגית של חומצות אמינו מתוספים היא יותר גבה מאשר מאוכל מוצק,הרי מזון מוצר עובר תהליכים בתוך הגוף(סו גל פירוק) ורק אז חומצות אמינו משתחררות ומוכנות ל"הרכבה" . לאומת זאת,אמינו מתוספים כבר מוכנים ל"הרכבה" וזה חוסך זמן יקר.KALINA אני ישמח לשמוע למה חומצות אמינו בכדורים עדיפים על חומצות אמינו שיש במזון רגיל או באבקת חלבון, למה הם שומרים על השריר יותר טוב?
כל שנייה חשובה אחרת הגוף יפרק את השריר?אני אשמח לשמח אותך ,ידידי המלומד: זמינות הביולוגית של חומצות אמינו מתוספים היא יותר גבה מאשר מאוכל מוצק,הרי מזון מוצר עובר תהליכים בתוך הגוף(סו גל פירוק) ורק אז חומצות אמינו משתחררות ומוכנות ל"הרכבה" . לאומת זאת,אמינו מתוספים כבר מוכנים ל"הרכבה" וזה חוסך זמן יקר.
לסיכום: אמינו מתוספים זה תוסף בהגדרה ובשום אופן לא תחליף לאוכל מוצק ואמורים להשלים את הערכים החסרים ולעזור החיסכון של הכנסת ערכים בלאסטיים .
כל שנייה חשובה ןןאחרת הגוף יפרק את השריר?
שום דבר לא חייבKALINA סליחה על החפירה אבל חייבים לקחת את החומצות אמינו על בטן ריקה ???
או שאפשר לשלב אם האוכל ?
זמינות.הליכים אנאבוליים וקטבטליים בגוףף לא עוצרים לרגע,אז גם בזמן האימון עצמו וגם ב 4 לפנות בוקר קיים צורך בלהזין את הגוף. יש אופציה לעשות את זה בצורה חכמה. יש אופציה נוספת- להמשיך לישון על האף ולהמשיך לסבסס אטימות לנקודות מבט נוספות במזרקנות,גנטיקה,פוטנציאל ו"שהוא יפסיק-כל זה יהפוך לשומן".איזו משמעות יש לזה?
מה ההבדל בין שחרור מהיר לשחרור איטי, הרי זה יורכב באותו אופן גם בשחרור מהיר וגם בשחרור איטי.
זמינות.הליכים אנאבוליים וקטבטליים בגוףף לא עוצרים לרגע,אז גם בזמן האימון עצמו וגם ב 4 לפנות בוקר קיים צורך בלהזין את הגוף. יש אופציה לעשות את זה בצורה חכמה. יש אופציה נוספת- להמשיך לישון על האף ולהמשיך לסבסס אטימות לנקודות מבט נוספות במזרקנות,גנטיקה,פוטנציאל ו"שהוא יפסיק-כל זה יהפוך לשומן".
תוכל מה שבא לך ותשתה את הערס נירוק,זה עוזר לאיכול,אבל מפריע להרדם.אוי נו באמת! עם כל הכבוד להישגים שלך אבל זה שאתה מכור לכל הכדורים ותוספי מזון למיניהם כי אתה בילדר וזה משאתה אוהב וזה הפרנסה שלך לא הופך את חומצות אמינו למשהו שmust have בחיטוב.
ואם כבר אמרתה שיש צורך כל הזמן להזין את הגוף, אז לא יותר חכם יהיה לאכול סטייק שיאפשר שחרור הדרגתי של חומצות אמינו לדם להורך זמן מאשר כל 20 דקות לדחוף כדורים?
זמינות.הליכים אנאבוליים וקטבטליים בגוףף לא עוצרים לרגע,אז גם בזמן האימון עצמו וגם ב 4 לפנות בוקר קיים צורך בלהזין את הגוף. יש אופציה לעשות את זה בצורה חכמה. יש אופציה נוספת- להמשיך לישון על האף ולהמשיך לסבסס אטימות לנקודות מבט נוספות במזרקנות,גנטיקה,פוטנציאל ו"שהוא יפסיק-כל זה יהפוך לשומן".
אתה עושה את עצמך לכזה או שבאמת קשה הבנה?לא הבנתי עדיין, זרקת כמה שמות ותהליכים ולא ענית לי עניינית,מה ההבדל בין שיחרור מהיר ואיטי?
ולמה זה משנה אם זה מכדורים ולא מאוכל?
תוכל מה שבא לך ותשתה את הערס נירוק,זה עוזר לאיכול,אבל מפריע להרדם.
HATERS GONNA HATE