הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
קרה לי פעם מכיר את ההרגשה בבנ׳ץ שמנסים לשים את הרגליים בצדדים פשוט מתים !
תנסה לשים בן גיי (האדום) עם מתיחות לי זה עזר !

• פותח/ת השרשור
קרה לי פעם מכיר את ההרגשה בבנ׳ץ שמנסים לשים את הרגליים בצדדים פשוט מתים !
תנסה לשים בן גיי (האדום) עם מתיחות לי זה עזר !
אנחנו מדברים על אותו דבר? כי אני מדבר על כאבים המפשעה בצד שמאל לא בהאמס (מה שדי שכיח).

האימון היום היה בקטע כל כך דפוק..

סקוואט:
72.5x5.
90x5.
110x5.
127.5x5.
147.5x1.
כשבדקתי את השיאים לפני שבוע ומשהו עם הסרטון של ה155x2 סקוואט אז בכשל התחילו לי כאבים במפשעה בצד שמאל. מאז זה לא הפסיק אבל היה בקטנה. היום זה כאב ברמה שפשוט התרסקתי והלכתי הביתה כמו ברווז בסוף האימון.. זה כואב בטירוף.

בנץ':
50x5.
62.5x5.
75x5.
90x5.
102.5x4 פשוט לא יכולתי להמשיך.. הכאבים במפשעה הרגו אותי.
102.5x4 הסט הזה היה אחרי החתירה ואותו דבר.

חתירה:
47.5x5.
57.5x5.
67.5x5.
77.5x5.
90x5 PR אני חושב. הלך הרבה יותר נקי מיום חמישי, האמת לא היה מאוד קשה.

בקיצור אימון דפוק, הכאבים במפשעה הורגים אותי. תמיד בסוף האימון אני עושה מתיחות, הפעם לא יכולתי פשוט..

אנחנו מדברים על אותו דבר? כי אני מדבר על כאבים המפשעה בצד שמאל לא בהאמס (מה שדי שכיח).
כן במפשעה ליד ה***

• פותח/ת השרשור
האימון היום: שבוע 3, אימון 2:

פרונט סקוואט:
60x3.
70x3.
80x3.
100x3 PR. חזרה ראשונה טיפה התבלבלתי ונראה כאילו התיישבתי קצת אחורה, ה2 האחרות יותר טובות. סה"כ לא היה מי יודע מה קשה.

פרס:
40x5.
52.5x5.
60x3.
70x3 PR. אני חושב שPR כי אני די בטוח שלא סגרתי 70x3 פשוט סגרתי 72.5x2 אז שיערתי שיש לי 70 ל3.

דדליפט:
105x5.
125x5.
150x3.
170x0 F.
165x3. היו 3 די טובות והצלחתי גם להחזיק את המוט בסוף חזרה שלישית ל20 שניות, אז אני לא מאוכזב.

*סרטון של הפרונט 100x3:

*סרטון של הפרס 70x3:

אימון נחמד אחרי שבועיים לא משהו. אני לא מתבאס על הדדליפט, שבוע הבא יהיה יותר טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד !!!!! למה קפצת ב15 בפרונט? תנסה להחזיק את הגב חזק יותר הוא נופל לך טיפה !
תודה ! ובגלל שהורדתי את הנפח ואני עושה מה שאתה עושה- 3x4 אז החלטתי ללכת על 95 ק"ג. אבל בסט של ה80 ק"ג היה ממש ממש קל וידעתי שאני אצליח 100 ק"ג פשוט הלכתי על זה ובאמת לא היה נורא.

* עריכה:
דרך אגב היום סוף סוף, אחרי חודש קיבלתי מכתב מהדואר שהמשלוח שלי הגיע. מחר אני אלך לקחת אותו.

אני אמור לקבל:
- 600 גרם קפאין של אופטימום.
- 2 קופסאות 120 קפסולות של 400 מ"ג מגנזיום (אני חושב של ויטה קוסט).
- 2 קופסאות של קפאין פרולאב.
- קופסה מולטי ויטמין של טווינלאב.

נערך לאחרונה:
עכשיו כשעברת לפרונט סקואט, יהי משתלם, כדאי ונוח לעבור לנעלי וויטליפטינג.

דרך אגב איך הולך עם הספר שהבאתי לך? מסתדר?

תודה ! ובגלל שהורדתי את הנפח ואני עושה מה שאתה עושה- 3x4 אז החלטתי ללכת על 95 ק"ג. אבל בסט של ה80 ק"ג היה ממש ממש קל וידעתי שאני אצליח 100 ק"ג פשוט הלכתי על זה ובאמת לא היה נורא.

* עריכה:
דרך אגב היום סוף סוף, אחרי חודש קיבלתי מכתב מהדואר שהמשלוח שלי הגיע. מחר אני אלך לקחת אותו.

אני אמור לקבל:
- 600 גרם קפאין של אופטימום.
- 2 קופסאות 120 קפסולות של 400 מ"ג מגנזיום (אני חושב של ויטה קוסט).
- 2 קופסאות של קפאין פרולאב.
- קופסה מולטי ויטמין של טווינלאב.
בחירות נכונות ! הקפאין של פרולאב הכי טוב שיש ! יותר מאלמקס ו4 אוורפיט , את המולטי כך עם ארוחה טובה אחרת יהיה לך בחילות מגעילות רצח !

• פותח/ת השרשור
עכשיו כשעברת לפרונט סקואט, יהי משתלם, כדאי ונוח לעבור לנעלי וויטליפטינג.

דרך אגב איך הולך עם הספר שהבאתי לך? מסתדר?
אני לא הולך להזמין כי אין כסף (ממה שהבנתי זה איזה 700 שקל לא?). אבל בכללי למה יהיה משתלם וכדאי? למה לא להמשיך עם אולסטאר?

ועם הספר, נחמד בינתיים. בקושי הספקתי אבל. שוב תודה רבה אחי !

בחירות נכונות ! הקפאין של פרולאב הכי טוב שיש ! יותר מאלמקס ו4 אוורפיט , את המולטי כך עם ארוחה טובה אחרת יהיה לך בחילות מגעילות רצח !

שמח שבחרתי נכון, ותודה על העצה !

יש גם נעלי וויטליפטינג טובות ב-400, לדעתי למי שעושה פרונט סקוט או היי-בר סקואט זו ההוצאה הכי חכמה לעשות. בווריאציות האלה של הסקואט יהיה לך הרבה יותר קל להוציא תנועה נכונה, נקייה ורציפה כאשר יש לך נעליים מתאימות עם הגבהה בעקב.
תצלם בפעם הבאה גם את העקבים שלך בפרונט סקואט.

• פותח/ת השרשור
יש גם נעלי וויטליפטינג טובות ב-400, לדעתי למי שעושה פרונט סקוט או היי-בר סקואט זו ההוצאה הכי חכמה לעשות. בווריאציות האלה של הסקואט יהיה לך הרבה יותר קל להוציא תנועה נכונה, נקייה ורציפה כאשר יש לך נעליים מתאימות עם הגבהה בעקב.
תצלם בפעם הבאה גם את העקבים שלך בפרונט סקואט.
הבנתי אותך, תודה על העצה. בכל מקרה לזמן הקרוב זאת לא כל כך אופציה. אני אצלם את העקבים פעם הבאה (אם אתה רוצה לבדוק אם הם מתרוממים או לא אז בוודאות לא).
Guy מה המשקל גוף עדכני ?
אין לי מושג.. אני אשקל מחר. לצערי אני מאמין שעליתי בשבועיים האחרונים איזה 2-2וחצי ק"ג ואני שוקל 83~.
היו שבועיים רעים אכלתי חרא, סתם השמנתי ונחלשתי.

דרך אגב אם תהיה עלייה מהירה של איזה 3-2 ק"ג בזמן הקרוב זה כנראה הקריאטין. אני עושה העמסה 20 גרם ביום למשך 4-5 ימים ועולה בשבוע הזה איזה 2 ק"ג בדר"כ. אני עושה העמסה כי בדר"כ אני מתחיל להרגיש השפעה אחרי שבוע- שבוע וחצי~ שאני עושה העמסה לעומת שבועיים-3 אם לא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון היום: שבוע 3, אימון 3:

סקוואט:
72.5x5.
92.5x5.
110x5.
127.5x3.
150x3 חזרתי לשיא. חזרה ראשונה הייתה די טובה אבל הכאבים במפשעה הרגו אותי ואיבדתי ריכוז אז 2 חזרות אחרי זה טיפה התנדנדתי והחזה קצת קרס אבל עדיין היה סביר (העומק היה מצויין).
110x8 רציתי למות רק בגלל הכאבים במשפעה..

בנץ':
50x5.
62.5x5.
75x5.
90x5.
105x3 חזרתי לשיא. היה מצוין. אני אעלה סרטון אח"כ.
75x8 קליל.

חתירה:
45x5.
55x5.
67.5x5.
77.5x5.
92.5x3 PR.
67.5x8.

האימון היה מצוין בלי כשל בכלום,PR חדש וחזרתי בסקוואט ובבנץ' לשיא הקודם אחרי שאימון קודם התרסקתי עם פחות משקל.

אבל מצד שני, הכאבים במפשעה בצד שמאל הורגים אותי, ואני לא בטוח לגמרי אבל אני חושב שזה טיפה מקרין ל"מקום". אם יש למישהו עצה לטיפול בזה היא תתקבל יותר מבברכה.

שתהיה לכולם שבת שלום.

יפה מאוד !! משקלים מצויינים! תנסה למפשעה FOAM ROLLER אני זוכר שמישהו פרסם פה פעם משהו בסגנון ב100 שקלים בלבד!

• פותח/ת השרשור
חח כן משהו בסגנון היה על זה דיון בפורום תחפש אחי , הביאו שם קישור לסרטונים איך משתמשים בזה

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הדיון תודה דני. אני עדיין לא חושב שזה יכול לעזור לבעיה כי זה מרגיש משהו בסגנון של דלקת או לא יודע מה, ואני לא מסוגל אפילו לעשות מתיחות.
נבדוק על זה עוד קצת.
----------------------------------------------------------------------------------------------

סרטון של הבנץ' מהיום: 105x3:

כבר חצי שעה לא נגמרה העריכה של הסרטון (פשוט חתכתי) אז תעבירו ל1:12 אם זה עדיין לא ערוך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מוניטין על הבנץ'.
תודה רבה אחי !

האימון היום:
שבוע 4, אימון 1:

סקוואט:

75x5.
95x5.
112.5x5.
130x3.
150x5 (PR?) היה על הקשקש. 2 דברים: 1. הכאבים במפשעה זה משהו שאפשר למות ממנו. 2. לא הסדרתי נשימות כמו שצריך וזה גם הקשה. אבל סגרתי את זה.

בנץ':
52.5x5.
65x5.
77.5x5.
92.5x5.
בסט הזה יצאתי דביל. במקום כמו בן אדם ללכת על 105x5 ולסגור את זה כמו שצריך, אמרתי שננסה עם חגורה פעם אחת ונשים 107.5. זה מה שיצא:
107.5x2. PR למרות שיצאתי דביל.. אבל בסדר יום חמישי אני סוגר את זה לשלישייה .

חתירה:
47.5x5.
57.5x5.
70x5.
80x5.
92.5x5 PR.

* הכאבים במפשעה הורגים אותי. וזה כואב רק בבק סקוואט. כשעשיתי פרונט יום שלישי האחרון לא הרגשתי כאבים.

אימון בסדר סה"כ, רק החופש הזה.. שוב יצא לי אימון על 4 שעות שינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית