הלוג של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
כל הכבוד על הPRים ! תראה בלוג שלי מה אני מתכנן לעשות בבנ'ץ אולי תאמץ את זה גם אתה !

ומוניטין כמובן על חשבון הבית 😃

כל הכבוד על הPRים ! תראה בלוג שלי מה אני מתכנן לעשות בבנ'ץ אולי תאמץ את זה גם אתה !

ומוניטין כמובן על חשבון הבית 😃

תודה רבה !

לגבי מה שאתה מתכנן לעשות בבנץ', אני לא חושב שכדאי לך. היום היה לי כשל עצבני כי לא הלכתי לפי התוכנית וסתם הברזלים עלו לי לראש במקום 105 שמתי 107.5.
בדר"כ כשאני הולך לפי התוכנית ויש לי כשל, אני פשוט הולך על עוד בק אוף סט בדומה לאימון השלישי בשבוע בלינארית, על מנת להוסיף עוד נפח, ולסגור את המשקל אימון הבא.

לדוגמה- אם הייתי צריך לסגור 105 ל5 וסגרתי רק ל3 אני אוסיף סט אחד של 75-80 ק"ג ל8 חזרות.
אם היה אימון נורא וסגרתי רק חזרה\ שתיים במשקל שהייתי אמור לסגור ל3-5 אני אוסיף עוד 2 בק אוף סטים ל8 חזרות.

* הסרטון של הבנץ' מהיום: 107.5x2 חזרה שנייה הייתה על הקשקש:

תעבירו ל2:06, אין לי כח לערוך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אישית מאוד אוהב עבודה בשלשות בכל תרגיל!ככה שאם אני נכשל למשל באימון A ועושה 3 חזרות במקום 5 אז אני מעדיף לעשות עוד סט עם מקסימום לשלוש מאשר 60 ל8 למשל
גם עברתי על הלוג של רן והוא התקדם ככה יפה..

למה מגנזיום בבנץ'?
כבר קרה לי כמה פעמים שהמוט כמעט נפל עליי בסט הכבד כי הוא החליק מהזיעה ביד.
כמו בתרגילים אחרים כמו דדליפט וסקוואט, גם בבנץ' השימוש במגנזיום נותן אחיזה יותר חזקה ויציבה לסט, אני שם מגנזיום בסט הכבד בכל תרגיל.

כבר קרה לי כמה פעמים שהמוט כמעט נפל עליי בסט הכבד כי הוא החליק מהזיעה ביד.
כמו בתרגילים אחרים כמו דדליפט וסקוואט, גם בבנץ' השימוש במגנזיום נותן אחיזה יותר חזקה ויציבה לסט, אני שם מגנזיום בסט הכבד בכל תרגיל.
לא שיש מה להתקמצן על מגנזיום,
אבל ממתי יש בעיות אחיזה בתרגיל כמו בבנץ'?
אתה משתמש ב Sueside-grip? (אחיזה ללא בהונות)

אני אישית אוהב יותר אחיזה מלאה , אני מדמיין שאני פשוט מוחץ את המוט ! יותר עוזר לי מאשר ללא בהונות

לא שיש מה להתקמצן על מגנזיום,
אבל ממתי יש בעיות אחיזה בתרגיל כמו בבנץ'?
אתה משתמש ב Sueside-grip? (אחיזה ללא בהונות)
לא, אני לוחץ עם בהונות, יכול להיות שזה קשור לזה שהכף יד שלי ממש קטנה, או לא יודע למה זה פשוט נותן לי אחיזה הרבה יותר יציבה. כמו שאמרתי לפני קרה לי הרבה שהרגשתי המוט החליק לי וזה הרס לי את כל הסט, ומאז שהתחלתי לשים מגנזיום אין יותר את הבעיה הזאת.

נערך לאחרונה:
האימון היום: שבוע 4, אימון 2:

פרונט סקוואט:
62.5x3.
72.5x3.
85x3.
105x3 PR. הוספה של 5 ק"ג, היה נחמד.

פרס:
42.5x5.
55x5.
62.5x3.
72.5x1 F3. אין תירוץ, היה קשה.

דדליפט:
102.5x5.
125x5.
145x3.
172.5x3 PR ! קקקקק אין סרטון כי בדיוק כשהתחלתי את הסט שלחו לי SMS אז הצילום נפסק. לא היה כ"כ קשה, התמקדתי בלדחוף חזק עם הרגליים ונעילה יותר חזקה מבדר"כ (שמתי לב שהיא טיפה חלשה). בסוף החזרה ה3 כרגיל רציתי להחזיק את המוט 15 שניות, אבל הפעם האחיזה טיפה השתחררה בסביבות ה10 שניות אז הורדתי את המוט.

היה אימון פצצה אני שמח. אתמול לקחתי את השק איגרוף מהמחסן והתכרעתי עליו איזה שעתיים וחצי. קמתי היום תפוס לגמרי אבל בכל זאת סגרתי כל מה שרציתי (חוץ מהפרס שהיה קצת כבד).

דרך אגב, כמה קלוריות בערך שורפים באימון של שעה על שק איגרוף?

*לגבי המפשעה- כמו שאמרתי אימון קודם, גם היום כמו שבוע שעבר לא הרגשתי כאבים בשום תרגיל (כולל הפרונט סקוואט). אבל בסוף האימון כשבאתי לעשות מתיחות, לא יכלתי לדחוף ברכיים החוצה, היה פשוט כואב.

יאללה מחר צו ראשון. שיהיה המשך שבוע טוב לכולם !

נערך לאחרונה:
האימון היום: שבוע 4, אימון 3:

סקוואט:

75x5.
95x5.
112.5x5.
130x3.
152.5x3 PR.
112.5x8.
הכאבים במפשעה החריפו והיה קשה לפתוח ברכיים כמו שצריך, איכשהו הלך בסדר.

בנץ':
52.5x5.
65x5.
77.5x5.
92.5x5.
107.5x2 F3 החזרה השנייה הייתה קרובה מאוד לכשל.
107.5x1.
107.5x2.

77.5x10.

חתירה:
47.5x5.
57.5x5.
70x5.
80x5.
95x3 PR. קל.
70x8.

ללא ספק האימון הכי קשה וכואב שהיה לי. הסקוואט גמר אותי. הכאבים במפשעה השפיעו מאוד גם על הבנץ' היום. אבל איכשהו הצלחתי לצאת עם 2 PRים חדשים.

יום ראשון אני נוסע ללונדון ל10 ימים בלי אימונים כנראה, אולי פה ושם אם המשפחה תלך לשנ"צ נקפוץ קצת למכון של המלון.
לגבי השבוע- אולי אם אני אספיק במוצ"ש אני אנסה ללכת למכון לסגור את המשקל הזה בבנץ' ואולי גם לעשות דדליפט (סקוואט אני אעזוב לגמרי לפחות לשבועיים האלה, אני פשוט לא מסוגל כבר).

שיהיה לכולם אחלה סופ"ש.

תותח! והחלטה נבונה לגבי הבנ'ץ! אפילו הייתי ממליץ לעשות סקוואט עם משקלים ממש קלים !
תודה רבה !
לגבי הסקוואטים הקלים, זאת גם חלק מהבעיה. כבר מהסט עם המוט ריק יש כאבים בלתי נסבלים (או אפילו בסוף האימון לנסות לעשות מתיחות שבהן צריך לפתוח ברכיים, כמו המתיחה הזאת שריפטו מראה שיורדים למצב של סקוואט ובתחתית פותחים את הברכיים חזק עם המרפקים). אני חושב שהתפתחה שם דלקת.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

א. שתהיה לך חופשה מהנה!

ב. אפשר להבדיל בין מתיחות שחרור עדינות, ובין מתיחות לצורך גמישות. הראשונות יכולות להיות כלי יעיל להתאוששות, כולל בעת פגיעה כלשהי. האחרונות - שיכולות להיות פשוט גירסה 'מתוחה' יותר של הראשונות, עלולות להחמיר את המצב. ההמלצה שלי במצבים מעין אלה, היא לבצע מתיחה ללא הפעלת כוח על השריר, עד טווח לפני שמתחיל לכאוב, כשהמטרה היא להרגיע את השריר - לא לנסות לשחזר ובוודאי לא להגדיל את טווח התנועה.

ג. ביל סטאר כותב אודות סומו דדליפט. ראה בפסקאות הראשונות. והיות שבמאמר מוקדם יותר הוא כתב את הציטוט להלן, אולי בלית ברירה כדאי לבדוק את האפשרות הזו. אמנם עדיין הייתי מנסה לבצע גם סקוואטים חופשיים - בלי מוט ובלי שום דבר, הכל בגבול הכאב הסביר.

בעזהי"ת

א. שתהיה לך חופשה מהנה!

ב. אפשר להבדיל בין מתיחות שחרור עדינות, ובין מתיחות לצורך גמישות. הראשונות יכולות להיות כלי יעיל להתאוששות, כולל בעת פגיעה כלשהי. האחרונות - שיכולות להיות פשוט גירסה 'מתוחה' יותר של הראשונות, עלולות להחמיר את המצב. ההמלצה שלי במצבים מעין אלה, היא לבצע מתיחה ללא הפעלת כוח על השריר, עד טווח לפני שמתחיל לכאוב, כשהמטרה היא להרגיע את השריר - לא לנסות לשחזר ובוודאי לא להגדיל את טווח התנועה.

ג. ביל סטאר כותב אודות סומו דדליפט. ראה בפסקאות הראשונות. והיות שבמאמר מוקדם יותר הוא כתב את הציטוט להלן, אולי בלית ברירה כדאי לבדוק את האפשרות הזו. אמנם עדיין הייתי מנסה לבצע גם סקוואטים חופשיים - בלי מוט ובלי שום דבר, הכל בגבול הכאב הסביר.

תודה רבה !

א. לגבי המתיחות, תודה על העצה. אני חושב שאני פשוט אעשה מתיחות קלות כל יום לאחר הליכה, בדומה למה שהצעת לי לעשות בזמן שעוד לא הצלחתי לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך.

ב. לגבי הסומו דדליפט, אני מקווה שאני לא אצטרך אותו וכשאני אחזור מלונדון אני אהיה מסגול לחזור לסקוואט, כך שאני לא רוצה סתם להתחיל עם התרגיל.

ג. בדקתי מתי אני טס וכנראה שאני אספיק לעשות מחר אימון קצר, אמרתי שאולי אני אעשה מחר דדליפט, לא כשם תחליף לסקוואט, אלא כי אני לא מסוגל לעשות מחר סקוואט ושבועיים לא יהיה לי דדליפט אז זה הזדמנות לנסות לתת PR חדש לפני שאני נוסע.

-------------------------------------------------------------------------------------------

* עדכון משקל גוף- 82.3 ק"ג. התפלאתי, חשבתי שאני יותר בכיוון של 83.5-84.

לגבי מחר, אני פשוט אלך על 3x1 של בנץ' ודדליפט.
מצפה לסגור בנץ' של 107.5x3 ו- דדליפט של 175x3.

בעזהי"ת

הכוונה שלי הייתה דווקא על לונדון, שאם אתה כבר מצליח לקפוץ לחדר כושר ולעשות בנץ' ודדליפט, לנסות גם כמה סטים קלים של סומו-דדליפט, לנוכח השעיית הסקוואט למשך השבועיים האלה.

בעזהי"ת

הכוונה שלי הייתה דווקא על לונדון, שאם אתה כבר מצליח לקפוץ לחדר כושר ולעשות בנץ' ודדליפט, לנסות גם כמה סטים קלים של סומו-דדליפט, לנוכח השעיית הסקוואט למשך השבועיים האלה.

הבנתי, תודה רבה !. אם יצא להתאמן אני אעשה סומו דדליפט. אבל האמת שאני די בטוח שאני לא אתאמן, אני פשוט רוצה לצאת מכל שיגרה שהיא ל10 ימים הקרובים ולבוא עם כוחות מחודשים בכלל לשנה החדשה.

האימון היום:
היה יום קשה.. הייתי צריך לפרוק הרבה, רק שהפעם במקום לתת לזה לבלבל אותי באימון זה רק הביא לי יותר אטרף והייתי יותר ממוקד.

בנץ':
55x5.
65x5.
85x3.
95x1.
107.5x3 לא נחשב. מי ששומר עליי בדר"כ היה עסוק באותו רגע ושמר עליי מישהו שישר קפץ בחזרה ראשונה עם הזרת וחזרה שלישית לפני שנעלתי. הייתי בעצבים נחתי 10 דקות וחיכיתי למי ששומר עליי בדר"כ.
107.5x3 PR !!!! סוף סוף ועוד אחרי סט אחד. מאמין שבסט הראשון הייתי סוגר מינימום 4.

דדליפט:
87.5x5.
115x3.
140x2.
160x1.
175x3 PR ! + החזקה של 15 שניות. המשיכה לא הייתה יפה.. אבל היה מטורף.

בקיצור אימון פצצה. יאללה 10 ימים של חופש!

בנץ' 107.5x3 פסול:
http://www.youtube.com/watch?v=gwWm8y-GgCQ
תעבירו ל 1:00 אם זה לא נערך עדיין.

בנץ' 107.5x3 PR:
http://www.youtube.com/watch?v=2FF0SX9lSyk&feature=youtu.be
תעבירו ל1:00.

דדליפט 175x3 PR:
http://www.youtube.com/watch?v=-_zvfCFhvsA&feature=youtu.be
תעבירו ל 1:56.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד!!!!!!!!

יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Guyb.
תודה רבה ! אייי הרגשתי כל כך קרוב ל4 פלטות אבל כנראה זה יקח עוד קצת זמן 🤪

נערך לאחרונה:
טוב אחרי פגרה של יותר משבועיים, אני מנסה לחזור לעצמי ואז להתחיל חיטוב.

משקל גוף כרגע- 82.1 ק"ג.

האימון היום:
סקוואט:
70x5.
90x5.
105x5.
125x3.
140x3. לא האמנתי שזה יהיה כל כך קשה. לא נראה לי שהתאבקתי פעם בחזרה כמו החזרה השלישית בסט הזה.
105x8.

בנץ':
50x5.
62.5x5.
75x5.
87.5x5.
102.5x3 קליל.
75x8.

חתירה:
45x5.
55x5.
70x5.
82.5x5. בתכנון היום היה 90x3 אבל לא הרגשתי את ה82.5 היה קליל. אז:
100x3 PR. מבחינת איכות הסט, חזרה ראשונה ושנייה היו סבירות בהחלט. מישהו עבר לי לפני החזרה השלישית והפריעה לי, אז המוט היה יותר מדי זמן על הריצפה ואיבדתי את זה אז החזרה הייתה פחות נקייה.
82.5x8.

החלק הקשה באמת זה לאכול שוב. מאז שחזרתי מלונדון אני לא מצליח להכניס אוכל בכלל אחרי הטחינות שהלכו שם.
מקווה לחזור לעצמי כמה שיותר מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית