נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
כל הכבוד על הPRים ! תראה בלוג שלי מה אני מתכנן לעשות בבנ'ץ אולי תאמץ את זה גם אתה !
ומוניטין כמובן על חשבון הבית 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד על הPRים ! תראה בלוג שלי מה אני מתכנן לעשות בבנ'ץ אולי תאמץ את זה גם אתה !
למה לא ?למה מגנזיום בבנץ'?
כבר קרה לי כמה פעמים שהמוט כמעט נפל עליי בסט הכבד כי הוא החליק מהזיעה ביד.למה מגנזיום בבנץ'?
למה לא ?
לא שיש מה להתקמצן על מגנזיום,כבר קרה לי כמה פעמים שהמוט כמעט נפל עליי בסט הכבד כי הוא החליק מהזיעה ביד.
כמו בתרגילים אחרים כמו דדליפט וסקוואט, גם בבנץ' השימוש במגנזיום נותן אחיזה יותר חזקה ויציבה לסט, אני שם מגנזיום בסט הכבד בכל תרגיל.
לא, אני לוחץ עם בהונות, יכול להיות שזה קשור לזה שהכף יד שלי ממש קטנה, או לא יודע למה זה פשוט נותן לי אחיזה הרבה יותר יציבה. כמו שאמרתי לפני קרה לי הרבה שהרגשתי המוט החליק לי וזה הרס לי את כל הסט, ומאז שהתחלתי לשים מגנזיום אין יותר את הבעיה הזאת.לא שיש מה להתקמצן על מגנזיום,
אבל ממתי יש בעיות אחיזה בתרגיל כמו בבנץ'?
אתה משתמש ב Sueside-grip? (אחיזה ללא בהונות)
תודה רבה !תותח! והחלטה נבונה לגבי הבנ'ץ! אפילו הייתי ממליץ לעשות סקוואט עם משקלים ממש קלים !
I’ve received many letters from readers who agree that the squat is the single best exercise for gaining size and strength but aren’t able to do it. More often than not it’s because of a shoulder injury that makes it impossible for them to fix the bar on their back. They want to know what exercise they can do to help maintain the hip and back strength.
My answer is always the same:
Do deadlifts.
תודה רבה !בעזהי"ת
א. שתהיה לך חופשה מהנה!
ב. אפשר להבדיל בין מתיחות שחרור עדינות, ובין מתיחות לצורך גמישות. הראשונות יכולות להיות כלי יעיל להתאוששות, כולל בעת פגיעה כלשהי. האחרונות - שיכולות להיות פשוט גירסה 'מתוחה' יותר של הראשונות, עלולות להחמיר את המצב. ההמלצה שלי במצבים מעין אלה, היא לבצע מתיחה ללא הפעלת כוח על השריר, עד טווח לפני שמתחיל לכאוב, כשהמטרה היא להרגיע את השריר - לא לנסות לשחזר ובוודאי לא להגדיל את טווח התנועה.
ג. ביל סטאר כותב אודות סומו דדליפט. ראה בפסקאות הראשונות. והיות שבמאמר מוקדם יותר הוא כתב את הציטוט להלן, אולי בלית ברירה כדאי לבדוק את האפשרות הזו. אמנם עדיין הייתי מנסה לבצע גם סקוואטים חופשיים - בלי מוט ובלי שום דבר, הכל בגבול הכאב הסביר.
בעזהי"ת
הכוונה שלי הייתה דווקא על לונדון, שאם אתה כבר מצליח לקפוץ לחדר כושר ולעשות בנץ' ודדליפט, לנסות גם כמה סטים קלים של סומו-דדליפט, לנוכח השעיית הסקוואט למשך השבועיים האלה.
תודה רבה ! אייי הרגשתי כל כך קרוב ל4 פלטות אבל כנראה זה יקח עוד קצת זמן 🤪כל הכבוד!!!!!!!!
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Guyb.