עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חצי ליטר חלב , שיבולת שועל , אוריאו , חמאת בוטנים , חלבה , אגוזים מכל הסוגים , פירות
אלה הדברים שאתה יכול להרכיב מהם אחלה שייקים בקשר לכמויות תשחק לך לפי הערכים שאתה רוצה להגיע
אף אחד לא יחשב לך ערכים, פשוט תבדוק במחשבון קלוריותקודם כל תודה אבל אני רוצה מתכון עם ערכים תזונתיים סופיים..לכן זה לא ממש עוזר לי
תבחר מה אתה רוצה לשים ממה שהוא אמר תבחר את הכמויות ותחפש לבד לפי מחשבון קלוריותאף אחד לא יחשב לך ערכים, פשוט תבדוק במחשבון קלוריות
תיקח חלב תדחוף דברים מתוקים וטעימים תוסיף אולי דברים שומניים אם אתה צריך ואתה מסודר
קודם כל תודה אבל אני רוצה מתכון עם ערכים תזונתיים סופיים..לכן זה לא ממש עוזר לי
אתה אמור לדעת וצריך לבחור ולהתאים את הערכים תזונתיים הסופיים לתפריט יומית שלך. לפני שאתה מתחיל לשחק עם המתכונים כך בחשבון ששייקים האלו משביעים פחות מי אוכל מוצק ועושים חשק לאכול מתוק כך שאם אתה תעשה אותם לפי תחושת: "ככה נירא לי" או "כמה שיותר יותר טוב" אז זה יכול להיגמר לא טוב מפחינה אסטתית
בחינה אסטתית שזה אומר? מזה מזיק לבריאות או מה?
לא ! יקר אשששש ובשייקים ביתיים אתה יכול לשחק אם הטעמים למשל יום אחד בא לך משקה טרופי כזה אתה שם פירות יום אחד בא לך משקה מתוק אתה שם שוקולד וכדומה .. יותר מגוון ויותר זוללא עדיף כבר לקנות גיינר איכותי שאתה מקבל בו במנה 1250 קלוריות ?
לא ! יקר אשששש ובשייקים ביתיים אתה יכול לשחק אם הטעמים למשל יום אחד בא לך משקה טרופי כזה אתה שם פירות יום אחד בא לך משקה מתוק אתה שם שוקולד וכדומה .. יותר מגוון ויותר זול
הכל תלוי במאזן הקלורי שלך כלומר ככל שהפלוס הקלורי שלך יותר גדול ככה אתה תשמין יותר מכיוון שעליה במשקל נובעת מקלוריות לא מנוצלות = מאזן קלורי חיובייש בזה משהו אבל מצד שני מי שלא יודע איך להתעסק בזה יכול לדחוף שם סתם זבל שיקפיץ לך את האחוזי שומן בצורה דרסטית ובחיטוב מאוד יקשה גם עלייה במסה יש דרך לעשות אחרת כל מה שהיינו עושים זה לבלות במקדונלדס ;)
מקדונלדס גם בחיטוב 😃יש בזה משהו אבל מצד שני מי שלא יודע איך להתעסק בזה יכול לדחוף שם סתם זבל שיקפיץ לך את האחוזי שומן בצורה דרסטית ובחיטוב מאוד יקשה גם עלייה במסה יש דרך לעשות אחרת כל מה שהיינו עושים זה לבלות במקדונלדס ;)
הכל תלוי במאזן הקלורי שלך כלומר ככל שהפלוס הקלורי שלך יותר גדול ככה אתה תשמין יותר מכיוון שעליה במשקל נובעת מקלוריות לא מנוצלות = מאזן קלורי חיובי
אין אוכל מסויים שישמין אותך יותר מאוכל אחר כלומר 100 קלוריות משווארמה לא יעלו אותך יותר במשקל מ100 קלוריות של אורז וכדומה..
ובגלל זה אתה יכול לשחק עם הכמויות של השייקים הביתיים לפי מה שאתה צריך להשלמת הערכים הסופיים שלך
למשל אחד יצטרך שייק של 1000 קלוריות להשלמת היום כי קשה לו לאכול ואחד יצטרך שייק של 500 קלוריות להשלמת היום .
ובנוסף יש את הסרט שמנצ'יק שמסופר על אדם שאכל כל היום מקדולנ'ס וג'אנק פוד ובכל זאת ירד באחוז שומן מה שמחזק את הטענה שלי , שאין אוכל מסויים שיקפיץ לך את האחוז שומן בצורה דרסטית
מתכון:חחחחח עם כל הכבוד לדיון שפתחתם פה 😃 סטינו קצת מהנושא,הבנתי את הרעיון שלכם אך אני ביקשתי מתכונים לשייקים 😃
תודה