ייעוץ שלום 😃 אני צריך מתכונים לשייק עם הרבה קלוריות לתקופת המסה!

גלעד123

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-65
20
0
שלום http://images.***/smilies2/smile.gif אני צריך מתכונים לשייק עם הרבה קלוריות לתקופת המסה!
אני אודה מאוד לעוזרים,ואני מדבר על מתכונים פשוטים לא יותר מדי מסובכים עם הרבה קלוריות מעל 500+ יהיה מצוין!
תודה http://images.***/smilies2/smile.gif

חצי ליטר חלב , שיבולת שועל , אוריאו , חמאת בוטנים , חלבה , אגוזים מכל הסוגים , פירות
אלה הדברים שאתה יכול להרכיב מהם אחלה שייקים בקשר לכמויות תשחק לך לפי הערכים שאתה רוצה להגיע

• פותח/ת השרשור
חצי ליטר חלב , שיבולת שועל , אוריאו , חמאת בוטנים , חלבה , אגוזים מכל הסוגים , פירות
אלה הדברים שאתה יכול להרכיב מהם אחלה שייקים בקשר לכמויות תשחק לך לפי הערכים שאתה רוצה להגיע

קודם כל תודה אבל אני רוצה מתכון עם ערכים תזונתיים סופיים..לכן זה לא ממש עוזר לי

אף אחד לא יחשב לך ערכים, פשוט תבדוק במחשבון קלוריות

תיקח חלב תדחוף דברים מתוקים וטעימים תוסיף אולי דברים שומניים אם אתה צריך ואתה מסודר

אף אחד לא יחשב לך ערכים, פשוט תבדוק במחשבון קלוריות

תיקח חלב תדחוף דברים מתוקים וטעימים תוסיף אולי דברים שומניים אם אתה צריך ואתה מסודר
תבחר מה אתה רוצה לשים ממה שהוא אמר תבחר את הכמויות ותחפש לבד לפי מחשבון קלוריות

אתה אמור לדעת וצריך לבחור ולהתאים את הערכים תזונתיים הסופיים לתפריט יומית שלך. לפני שאתה מתחיל לשחק עם המתכונים כך בחשבון ששייקים האלו משביעים פחות מי אוכל מוצק ועושים חשק לאכול מתוק כך שאם אתה תעשה אותם לפי תחושת: "ככה נירא לי" או "כמה שיותר יותר טוב" אז זה יכול להיגמר לא טוב מפחינה אסטתית

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לדעת וצריך לבחור ולהתאים את הערכים תזונתיים הסופיים לתפריט יומית שלך. לפני שאתה מתחיל לשחק עם המתכונים כך בחשבון ששייקים האלו משביעים פחות מי אוכל מוצק ועושים חשק לאכול מתוק כך שאם אתה תעשה אותם לפי תחושת: "ככה נירא לי" או "כמה שיותר יותר טוב" אז זה יכול להיגמר לא טוב מפחינה אסטתית

בחינה אסטתית שזה אומר? מזה מזיק לבריאות או מה?

לא עדיף כבר לקנות גיינר איכותי שאתה מקבל בו במנה 1250 קלוריות ?
לא ! יקר אשששש ובשייקים ביתיים אתה יכול לשחק אם הטעמים למשל יום אחד בא לך משקה טרופי כזה אתה שם פירות יום אחד בא לך משקה מתוק אתה שם שוקולד וכדומה .. יותר מגוון ויותר זול

לא ! יקר אשששש ובשייקים ביתיים אתה יכול לשחק אם הטעמים למשל יום אחד בא לך משקה טרופי כזה אתה שם פירות יום אחד בא לך משקה מתוק אתה שם שוקולד וכדומה .. יותר מגוון ויותר זול

יש בזה משהו אבל מצד שני מי שלא יודע איך להתעסק בזה יכול לדחוף שם סתם זבל שיקפיץ לך את האחוזי שומן בצורה דרסטית ובחיטוב מאוד יקשה גם עלייה במסה יש דרך לעשות אחרת כל מה שהיינו עושים זה לבלות במקדונלדס ;)

יש בזה משהו אבל מצד שני מי שלא יודע איך להתעסק בזה יכול לדחוף שם סתם זבל שיקפיץ לך את האחוזי שומן בצורה דרסטית ובחיטוב מאוד יקשה גם עלייה במסה יש דרך לעשות אחרת כל מה שהיינו עושים זה לבלות במקדונלדס ;)
הכל תלוי במאזן הקלורי שלך כלומר ככל שהפלוס הקלורי שלך יותר גדול ככה אתה תשמין יותר מכיוון שעליה במשקל נובעת מקלוריות לא מנוצלות = מאזן קלורי חיובי
אין אוכל מסויים שישמין אותך יותר מאוכל אחר כלומר 100 קלוריות משווארמה לא יעלו אותך יותר במשקל מ100 קלוריות של אורז וכדומה..
ובגלל זה אתה יכול לשחק עם הכמויות של השייקים הביתיים לפי מה שאתה צריך להשלמת הערכים הסופיים שלך
למשל אחד יצטרך שייק של 1000 קלוריות להשלמת היום כי קשה לו לאכול ואחד יצטרך שייק של 500 קלוריות להשלמת היום .
ובנוסף יש את הסרט שמנצ'יק שמסופר על אדם שאכל כל היום מקדולנ'ס וג'אנק פוד ובכל זאת ירד באחוז שומן מה שמחזק את הטענה שלי , שאין אוכל מסויים שיקפיץ לך את האחוז שומן בצורה דרסטית

מקדונלדס גם בחיטוב 😃

ותגדירו מה זה זבל? אני לא מבין למה קוראים למשהו מסויים בריא ומשהו אחר לא בריא? הכל זה משחק של ערכים (עזבו קולה/מלח, אני מדבר על פחמימה מסויימת או שומן מסויים)

הכל תלוי במאזן הקלורי שלך כלומר ככל שהפלוס הקלורי שלך יותר גדול ככה אתה תשמין יותר מכיוון שעליה במשקל נובעת מקלוריות לא מנוצלות = מאזן קלורי חיובי
אין אוכל מסויים שישמין אותך יותר מאוכל אחר כלומר 100 קלוריות משווארמה לא יעלו אותך יותר במשקל מ100 קלוריות של אורז וכדומה..
ובגלל זה אתה יכול לשחק עם הכמויות של השייקים הביתיים לפי מה שאתה צריך להשלמת הערכים הסופיים שלך
למשל אחד יצטרך שייק של 1000 קלוריות להשלמת היום כי קשה לו לאכול ואחד יצטרך שייק של 500 קלוריות להשלמת היום .
ובנוסף יש את הסרט שמנצ'יק שמסופר על אדם שאכל כל היום מקדולנ'ס וג'אנק פוד ובכל זאת ירד באחוז שומן מה שמחזק את הטענה שלי , שאין אוכל מסויים שיקפיץ לך את האחוז שומן בצורה דרסטית

האמ תראה זה נכון ש100 קלוריות של שאוורמה זה אותו דבר כמו 100 קלוריות של אורז אבל יש גורמים חיצונים שבהחלט יכולים לשנות את זה סתם דוגמא
ההבדל בין שמן סויה לבין קנולה זה שמיים וארץ זה משהו שבהחלט יכול להעלות את אחוזי השומן מהר מאוד גם עור של כנפיי עוף מכילות 19 אחוז שזה המון
אני לא מתווכח איתך אני חושב שמה שרשמת מאוד הגיוני אבל שוב גם כדי להעלות במסה יש דרך מסויימת איך להתנהג לאכול ולא לדחוף כל דבר שרואים כי אז זה נהיה סתם מלוכלך

• פותח/ת השרשור
חחחחח עם כל הכבוד לדיון שפתחתם פה 😃 סטינו קצת מהנושא,הבנתי את הרעיון שלכם אך אני ביקשתי מתכונים לשייקים 😃
תודה

חחחחח עם כל הכבוד לדיון שפתחתם פה 😃 סטינו קצת מהנושא,הבנתי את הרעיון שלכם אך אני ביקשתי מתכונים לשייקים 😃
תודה
מתכון:
חבילת אוריאו
גלידת וניל 150 גרם
אבקת חלבון 4 סקופים
חלב כמה שבא לך לפי המרקם שבא לך

הינה יהיה לך טעים מילה שלי;aagtwq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית