חודשיים של חיטוב וצום

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תתחיל עם יותר קלוריות 2500 נגיד
חבל לאבד כוח סתם
אתה תתחטב גם מגרעון יותר קטן, לאט לאט תגדיל אותו עם הזמן

2500 יהיה גרעון של 300 קלוריות, ואני על זמן קצוב. לא יודע עד כמה זה יהיה אפקטיבי (למרות שיש לי מספיק מסת שריר שתעזור לי להשיל יחסית מהר9) כי אני לא אמשוך מעבר לסיום הצום שזה קצת יותר מחודשיים. אני כרגע על 2000, שזה גרעון של 800. אולי אוסיף עוד קצת חלבון ושומן עד ל-2100-2200, חבל לי יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות קליל, היה טוב. ישנתי בלילה רק 3 שעות, אכלתי רק 240 גרם שניצל בבוקר. עייפות וחולשה.

S (3 sec pause): 100 2X5
BP (close grip): 80X5
SNATCH: 60 5X1 - פעם ראשונה שאני מנסה סנאץ'. יצא לי יותר פאוור סנאץ', הרוב עם פרס אווט. אני אעלה סרטון בהמשך אם אצליח להעלות את הבהירות. צולם בחושך.

ת'רד סרטון לביקורת: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32011

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון מעולה.

S: 170X5
PP: 80X5 PR? - נראה לי שזה PR. בכל מקרה הופתעתי :D
BOR SNATCH GRIP: 70X5, 80X5, 90X5
PULLUPS: 11, 7, 6

משקל גוף: 94.5

חחחחfacepalm ואני חושב איך הוא שובר שיאים בצום! LOL

• פותח/ת השרשור
S: 170X5
BP: 110X5
DL: 170X5

הייתי חלש מאוד ביומיים האחרונים והרשתי לעצמי קצת פיצה היום. שבוע הבא תפריט נקי מחדש. עדיין 94 קילו.

• פותח/ת השרשור
הליכה/ריצה 4 ק"מ - 35 דקות. קצת מכות לשק. רגליים על הפנים. אני שוקל לוותר על הסקוואט הקל באמצע השבוע ולהתרכז קצת בקלינים וסנאצ'ים.

אחלה תרגילים במקום סקוואט קל. בתנאי שזה קלין וסנאץ׳ מלאים

• פותח/ת השרשור
אימון קשה מאוד. תרגלתי משקולנות עם משקלים קלים וגיליתי עד כמה אני גרוע.

burgener warm up: empty bar - עייף אותי לחלוטין. "חימום".
snatch back press: 40X3, 60X3
OHS: empty bar, 40X3, 60X3 - הדבר הזה קשה בצורה לא נורמלית. זה גמר לי את מפרקי כפות היד והכתפיים.
snatch: 40X3, 60X3 - הזרועות והכתפיים פשוט קרסו בתחתית. הרבה הרבה יותר קשה מפאוורסנאץ'.
clean: 40X3, 60X3, 80X3, 90X3 - הרבה יותר קשה מ-PC משום מה.
P: 60 3X5 - היה קשה. הכתפיים הלכו מכל התרגילים מקודם.
pullups
pimpumim

מסקנה? אני צריך להתחיל להשקיע בפרונט סקוואט ו-OHS. אני פשוט קורס בתחתית של הקלין והסנאץ'. אני לא חושב שכל הקושי הזה היה בגלל נפח כי נחתי המון לא ניסיתי לעבוד קשה בכלל. לפחות הרגליים רעננות ולא התעייפו בכלל.

משקל גוף: 93. ירדתי עוד קילו, החרא הזה עובד 😃

אימון קשה מאוד. תרגלתי משקולנות עם משקלים קלים וגיליתי עד כמה אני גרוע.

burgener warm up: empty bar - עייף אותי לחלוטין. "חימום".
snatch back press: 40X3, 60X3
OHS: empty bar, 40X3, 60X3 - הדבר הזה קשה בצורה לא נורמלית. זה גמר לי את מפרקי כפות היד והכתפיים.
snatch: 40X3, 60X3 - הזרועות והכתפיים פשוט קרסו בתחתית. הרבה הרבה יותר קשה מפאוורסנאץ'.
clean: 40X3, 60X3, 80X3, 90X3 - הרבה יותר קשה מ-PC משום מה.
P: 60 3X5 - היה קשה. הכתפיים הלכו מכל התרגילים מקודם.
pullups
pimpumim

מסקנה? אני צריך להתחיל להשקיע בפרונט סקוואט ו-OHS. אני פשוט קורס בתחתית של הקלין והסנאץ'. אני לא חושב שכל הקושי הזה היה בגלל נפח כי נחתי המון לא ניסיתי לעבוד קשה בכלל. לפחות הרגליים רעננות ולא התעייפו בכלל.

משקל גוף: 93. ירדתי עוד קילו, החרא הזה עובד 😃

אתה לא צריך להשקיע ב OHS. אתה רק צריך להבין שהמוט לא יושב מעל הראש אלא מעל השכמות, ואז הוא יפסיק לעוף קדימה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להשקיע ב OHS. אתה רק צריך להבין שהמוט לא יושב מעל הראש אלא מעל השכמות, ואז הוא יפסיק לעוף קדימה.

אני מבין את זה, אני מודע לפוזיציה הנכונה ומנסה לשמור עליה, המוט לא נופל לי קדימה. הכתפיים פשוט קורסות למטה ב-catch (מה שלא קורה בפאוורסנאץ') :( אני אצלם סרטון של התהליך בפעם הבאה. גם בקלין אני קורס בתחתית ונראה לי ששני הדברים האלה קשורים.

• פותח/ת השרשור
הליכה 10 דקות, ריצה בלי עצירה 15 דקות. 2.5 ק"מ. פעם ראשונה שה-shins לא מתאבנות, הצלחתי לסיים עליה שבפעם האחרונה לא עברתי חצי ממנה בלי לעצור. יש תקווה!

נערך לאחרונה:
הליכה 10 דקות, ריצה בלי עצירה 15 דקות. 2.5 ק"מ. פעם ראשונה שה-shins לא מתאבנות, הצלחתי לסיים עליה שבפעם האחרונה לא עברתי חצי ממנה בלי לעצור. יש תקווה!
זה לא גומר אותך בנוסף לאימוני כח, משקולנות וחיטוב?

• פותח/ת השרשור
יפה! מקנאה :(

בלי עין הרע 😃 אני רק התחלתי, זה אופייני. עוד יגיע המשבר :D

זה לא גומר אותך בנוסף לאימוני כח, משקולנות וחיטוב?

אימוני הכח הם לא המקסימום, ולא קרובים ל-RM-ים שלי. לפחות לא הסקוואט והדדליפט. אני עובד עם אותם המשקלים כמה כמה חודשים ככה שאני מתאושש בלי בעיה מאימוני הכח. המשקולנות זה רק ההתחלה, ורק אימוני טכניקה במשקלים נמוכים, פעם אחת בשבוע. גם הריצה עצמה לא עצימה בכלל. אני רץ במהירות הכי נמוכה שעדיין תחשב כריצה.

בלי עין הרע 😃 אני רק התחלתי, זה אופייני. עוד יגיע המשבר :D

אימוני הכח הם לא המקסימום, ולא קרובים ל-RM-ים שלי. לפחות לא הסקוואט והדדליפט. אני עובד עם אותם המשקלים כמה כמה חודשים ככה שאני מתאושש בלי בעיה מאימוני הכח. המשקולנות זה רק ההתחלה, ורק אימוני טכניקה במשקלים נמוכים, פעם אחת בשבוע. גם הריצה עצמה לא עצימה בכלל. אני רץ במהירות הכי נמוכה שעדיין תחשב כריצה.
אין מהירות שממנה הפעולה מוגדרת כריצה או כהליכה. עוד מעט יש אולימפיאדה, תהיה תחרות הליכה, אתה תראה שם אנשים הולכים 50 ק"מ בקצב ~4:45 דק' לק"מ (ולא פוסלים). זה עניין של אילו תנועות אתה מבצע. אני מניח שיש יותר מדבר אחד לפסול עליו בתחרויות הליכה, אבל עד כמה שידוע לי הדבר המרכזי הוא שבהליכה תמיד רגל אחת לפחות נוגעת ברצפה. ברגע שאחד המתחרים נמצא עם שתי רגליים באוויר - הוא פוסל.

כלומר, במידה והתנועה שלך כוללת מצב שבו שתי הרגליים נמצאות באוויר באותו זמן - אתה רץ 😃
זה לא משהו שאתה יכול ממש לבדוק ולשים לב אליו, אבל אתה יודע מתי אתה רץ ומתי אתה הולך.

בלי קשר כל הכבוד על הירידה במשקל ובהצלחה בהמשך 👏

• פותח/ת השרשור
אין מהירות שממנה הפעולה מוגדרת כריצה או כהליכה. עוד מעט יש אולימפיאדה, תהיה תחרות הליכה, אתה תראה שם אנשים הולכים 50 ק"מ בקצב ~4:45 דק' לק"מ (ולא פוסלים). זה עניין של אילו תנועות אתה מבצע. אני מניח שיש יותר מדבר אחד לפסול עליו בתחרויות הליכה, אבל עד כמה שידוע לי הדבר המרכזי הוא שבהליכה תמיד רגל אחת לפחות נוגעת ברצפה. ברגע שאחד המתחרים נמצא עם שתי רגליים באוויר - הוא פוסל.

כלומר, במידה והתנועה שלך כוללת מצב שבו שתי הרגליים נמצאות באוויר באותו זמן - אתה רץ 😃
זה לא משהו שאתה יכול ממש לבדוק ולשים לב אליו, אבל אתה יודע מתי אתה רץ ומתי אתה הולך.

בלי קשר כל הכבוד על הירידה במשקל ובהצלחה בהמשך 👏

אני מודע להבדל בין ריצה להליכה, אמרתי את זה בהומור 😃 תודה על התמיכה 😃

• פותח/ת השרשור
אימון 30.6:

בשישי שבת אכלתי חופשי הרבה מעבר לתפריט. לא הייתי בבית ועבדתי קשה מאוד פיזית. אני חוזר לתפריט מהיום עד ליום ההולדת בשבת.

S: 170X3 - התחלתי להחלש כאן. הגב קורס לי קצת בחזרה האחרונה ואין שום סיכוי להשלמת חמישיה. כנראה שהחיטוב נותן את אותותיו.
PP: 70X5
pullups: 12, 10, 7

BW: 93

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית