עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי.
יום ראשון אני אתחיל את התוכנית Starting Strength, אני אשאיר את הלוג בחיים ואבקש מאחד המנהלים לשנות את השם לBeast bulking
התוכנית תראה כך:
A:
סקוואט 5*3
בנץ' פרס 5*3
דדליפט 5*1
B:
סקוואט 5*3
פרס בעמידה 5*3
פנדליי רואז 5*3
AxBxAxx
BxAxBxx
יש לי כמה מטרות בתוכנית הזאת:
1. לפנות לעצמי יום נוסף בשבוע לצורך משהו בחיים האישיים.
2. לגבות את עצמי שלא צריך תרגילי עזר, אני תמיד בעד הגישה הזאת ועכשיו אני הולך ליישם אותה עד הסוף עם התוכנית.
3. להתחזק במהירות האפשרית בתנועות הגדולות עד כמה שיתאפשר לי באופן לינארי.
היום בערב אימון פלג גוף תחתון אחרון עם הרוטינה של לייל, הוספתי על עצמי המון בשר (נשקלתי הבוקר 74 קילו, התחלתי 69.)
אני מסכים שלא סחטתי 100% מהתוכנית ואולי היה אפשר למשוך את זה לפחות עוד חודש, אבל 70-80% כן הוצאתי ממנה לכל הפחות, שיפרתי את האחיזה שלי בצורה דרסטית ועבדתי על טכניקה בהרמות החשובות שזה לא פחות חשוב מלהוסיף משקל.
אז כמו שכבר אמרתי, משבוע הבא סקוואט 3 פעמים בשבוע, מעניין איך זה מרגיש.😵
כשאני אעשה 100 לחזרות. אני לא בודק משקלים של חזרות בודדות 😃רואים שאתה מתקדם
איפשהו אמרת שאתה לא מסוגל 100 בבנצ' תנסה עכשיו אני מאמין שתצליח
תודה גבר.יפה מאוד, נראה שהתוכנית של לייל באמת עזרה לך, 5 קילו זה ממש טוב.
בהצלחה עם התוכנית החדשה, תמשיך לעדכן![]()
סחבק עובד לפי הספר.למה אתה עובד כל כך הרבה סטים של דד ליפט?
אחרי 2 סטים אני לא מצליח להתכופף לתפוס את המוט
כן חשבתי לכתוב בלשון עבר אבל העפתי להתמקד בשאלה
אני בכל מקרה מסיים עכשיו שבוע שישי מתוך עשרה שאני מתכנן לעשות, היא הפסיקה בשלב מסוים לעבוד כמו שצריך אז חוץ מהיום סקוואט כבד יום דד ליפט כבד את הרוב שיניתי כי לא הרגשתי בכלל את האימון
איך שזה נראה אני יעשה 5x5 שלך ביל סטאר אבל משום מה אני לא כל כך סגור על זה
תכניות כמו טקסס מטוד או ws4sb כל אחת ויתרונותיה\חסרונותיה אני לא יעשה מסיבות טכניות וגם מעצם העובדה שיש לי עוד פער בין מה שכבר עשיתי למה שאני עושה עכשיו במשקלים שאני יכול וצריך להשלים בלי בעיה גדולה מדי בכל התרגילים
תן חוות דעת שלך על התוכניתבואנה זאת אחת התוכניות החזקות, עליתי במשקלי עבודה בצורה פסיכית.. רשוס על מה אתה מדבר?
Lol לא שמתי לב שכתבתי 37.9 כנראה חשבתי על מד חום 🤡נשקלת 37.9? 73.9?
ולדעתי תפתח לוג חדש כדי שאנשים שירצו לאמץ תוכנית מסויימת יוכלו לקרוא לוג מסויים [לוג של התוכנית של לייל, לוג HST, לוג SS, לוג 5X5 וכו'].
וכמה חלב אתה כבר שותה?