הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
רואים שאתה מתקדם
איפשהו אמרת שאתה לא מסוגל 100 בבנצ' תנסה עכשיו אני מאמין שתצליח

תודה אחי.

יום ראשון אני אתחיל את התוכנית Starting Strength, אני אשאיר את הלוג בחיים ואבקש מאחד המנהלים לשנות את השם לBeast bulking

התוכנית תראה כך:

A:
סקוואט 5*3
בנץ' פרס 5*3
דדליפט 5*1

B:
סקוואט 5*3
פרס בעמידה 5*3
פנדליי רואז 5*3

AxBxAxx
BxAxBxx

יש לי כמה מטרות בתוכנית הזאת:
1. לפנות לעצמי יום נוסף בשבוע לצורך משהו בחיים האישיים.
2. לגבות את עצמי שלא צריך תרגילי עזר, אני תמיד בעד הגישה הזאת ועכשיו אני הולך ליישם אותה עד הסוף עם התוכנית.
3. להתחזק במהירות האפשרית בתנועות הגדולות עד כמה שיתאפשר לי באופן לינארי.

היום בערב אימון פלג גוף תחתון אחרון עם הרוטינה של לייל, הוספתי על עצמי המון בשר (נשקלתי הבוקר 74 קילו, התחלתי 69.)
אני מסכים שלא סחטתי 100% מהתוכנית ואולי היה אפשר למשוך את זה לפחות עוד חודש, אבל 70-80% כן הוצאתי ממנה לכל הפחות, שיפרתי את האחיזה שלי בצורה דרסטית ועבדתי על טכניקה בהרמות החשובות שזה לא פחות חשוב מלהוסיף משקל.
אז כמו שכבר אמרתי, משבוע הבא סקוואט 3 פעמים בשבוע, מעניין איך זה מרגיש.😵

יפה מאוד, נראה שהתוכנית של לייל באמת עזרה לך, 5 קילו זה ממש טוב.

בהצלחה עם התוכנית החדשה, תמשיך לעדכן 😃

רואים שאתה מתקדם
איפשהו אמרת שאתה לא מסוגל 100 בבנצ' תנסה עכשיו אני מאמין שתצליח
כשאני אעשה 100 לחזרות. אני לא בודק משקלים של חזרות בודדות 😃
תודה אחי

יפה מאוד, נראה שהתוכנית של לייל באמת עזרה לך, 5 קילו זה ממש טוב.

בהצלחה עם התוכנית החדשה, תמשיך לעדכן
smile.gif
תודה גבר.
באמת אחלה של תוכנית, המשקל זה תוצאה של שיחרור רסן מבחינת אוכל: לא עליתי אותם נקי אומנם אבל אני יודע שהוצאתי מקסימום מהאימונים שלי ולא "פיספסתי" שריר שיכולתי להרוויח.

20.11.08 - אימון פלג גוף תחתון:

זה היה האימון האחרון שלי עם התכונית, מאוד מוצלח אני חייב לציין.

סקוואט:
משקל גוף * 10
מוט * 10
43 * 6
60 * 1
70 * 6
70 * 6 - שיא אישי לחזרות
70 * 6 - שיא אישי לחזרות
70 * 6 - שיא אישי לחזרות
70 * 6 - שיא אישי לחזרות
להזכירכם, אימון שעבר נתקעתי עם 70 קילו בסט השני על 5 חזרות :bad:

דדליפט:
60 * 5
85 * 6
85 * 6
85 * 6
85 * 6
כיף לעמוד באמצע המכון עם מוט על הרצפה, להרים אותו בצעקה בחזרות האחרונות של הסטים האחרונים ולהפיל אותו ברעש, ואז לקבל מבטים של פריק.
ידיים קרועות, רגליים צורחות, גב תחתון מפוצץ. הביצוע היה נכון 😃
ועכשיו...
ברבל לאנג'ים:
43 * 10 - שיא אישי
43 * 10

3 סטים לתאומים, אני בקושי עומד.
3 סטים לבטן, אני בקושי חי.
סיום.

מחשבות:
- הייתי צריך 2 דקות בסוף האימון לשבת לשתות את השייק, כי פשוט הרגליים עדיין רעדו קצת.
- כשבאתי לחלוץ נעליים ולהכנס להתקלח לקח לי בערך 2 דקות לעשות את זה, כי היה קשה לי להתכופף בגלל הרגליים והגב.
- אם מישהו אי פעם ישאל אותי איזה תוכנית לעשות בתקופה של מאסה רצינית, אני לא אחשוב פעמיים לפני שאני אמליץ על זאת, בהנחה שהוא יודע לבצע את כל התרגילים כשורה. פשוט תוכנית מצויינת, לא רואה שום דבר רע בה.
- אחלה אימון, אני לוקח יומיים של מנוחה טוטאלית, בלי ללכת יותר מדי אפילו, שלא לדבר על אירובי. אני רוצה להתחיל את התוכנית SS רענן ובריא עד כמה שאפשר.

לייל מקדונלד המלך:193ek:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה אתה עובד כל כך הרבה סטים של דד ליפט?
אחרי 2 סטים אני לא מצליח להתכופף לתפוס את המוט

למה אתה עובד כל כך הרבה סטים של דד ליפט?
אחרי 2 סטים אני לא מצליח להתכופף לתפוס את המוט
סחבק עובד לפי הספר.
לייל אמר, סחבק עושה.
בכל אופן זה כבר "למה עבדת" ולא למה אתה עובד 😃

חחחחח יומיים של מנוחה טוטלית... קח אפילו שבוע

כן חשבתי לכתוב בלשון עבר אבל העפתי להתמקד בשאלה
אני בכל מקרה מסיים עכשיו שבוע שישי מתוך עשרה שאני מתכנן לעשות, היא הפסיקה בשלב מסוים לעבוד כמו שצריך אז חוץ מהיום סקוואט כבד יום דד ליפט כבד את הרוב שיניתי כי לא הרגשתי בכלל את האימון

איך שזה נראה אני יעשה 5x5 שלך ביל סטאר אבל משום מה אני לא כל כך סגור על זה
תכניות כמו טקסס מטוד או ws4sb כל אחת ויתרונותיה\חסרונותיה אני לא יעשה מסיבות טכניות וגם מעצם העובדה שיש לי עוד פער בין מה שכבר עשיתי למה שאני עושה עכשיו במשקלים שאני יכול וצריך להשלים בלי בעיה גדולה מדי בכל התרגילים

מנוחה פיזית אתה לא בהכרח צריך
אבל תיקח שבוע מנוחה עכשיו כדי למלא מצברים מנטליים, מתי פעם אחרונה לקחת הפסקת? לא בזמן האחרון אני מניח..

כן חשבתי לכתוב בלשון עבר אבל העפתי להתמקד בשאלה
אני בכל מקרה מסיים עכשיו שבוע שישי מתוך עשרה שאני מתכנן לעשות, היא הפסיקה בשלב מסוים לעבוד כמו שצריך אז חוץ מהיום סקוואט כבד יום דד ליפט כבד את הרוב שיניתי כי לא הרגשתי בכלל את האימון

איך שזה נראה אני יעשה 5x5 שלך ביל סטאר אבל משום מה אני לא כל כך סגור על זה
תכניות כמו טקסס מטוד או ws4sb כל אחת ויתרונותיה\חסרונותיה אני לא יעשה מסיבות טכניות וגם מעצם העובדה שיש לי עוד פער בין מה שכבר עשיתי למה שאני עושה עכשיו במשקלים שאני יכול וצריך להשלים בלי בעיה גדולה מדי בכל התרגילים

מה זה "להרגיש" את האימון? דומס? לא קשה מספיק? (תעלה משקל...)
אם זה דומס אז זה ממש לא משנה, לי לא כל אימון היה דומס וגם לא כל יום אחרי, זה פשוט לא משנה בכלל. כל עוד אתה מתקדם במשקלים זה טוב:RockOn: וגם אם לא תשמע - אין מצב לעשות כזאת תוכנית עצימה ולאכול טוב ולא לגדול.

גם אני שקלתי לעשות 5*5 של סטאר, אבל הבנתי שאני עדיין מתחיל גמור ואני צריך לחזור ליסודות הבסיסיים ביותר שהם SS. בהצלחה בכל אופן אחי ✌️
מנוחה לקחתי בתחילת ספטמבר, לא חושב שיש לי מה לצאת עכשיו למנוחה, ממילא אני אוריד משקלים בתחילת הSS כדי לאפשר התקדמות ליניארית.

יאללה שאיזה מנהל יערוך את הכותרת של הלוג ל Beast bulking.

בואנה זאת אחת התוכניות החזקות, עליתי במשקלי עבודה בצורה פסיכית.. רשוס על מה אתה מדבר?

בואנה זאת אחת התוכניות החזקות, עליתי במשקלי עבודה בצורה פסיכית.. רשוס על מה אתה מדבר?
תן חוות דעת שלך על התוכנית
כמה עלית בתרגילים שונים, משקל גוף, היקפים, קצב התאוששות וכו'. (טוב לקבל פרטים מכמה זויות)

ב3 שבועות הראשונים הווליום היה נחמד והרגשתי שאני משיג משהו
אחר כך פשוט זה נהיה קל מדי והאימון נגמר לי והרגשתי כאילו בקושי אני בתרגיל השני
אני לא מאלה ש"וואלאק אני חייב להגיע לכשל ולפוצץ תגוף", ממש לא, אחרי אימון הגעתי למצב שהייתי משחק כדורגל, וכדרגל אחרי אימון רגליים זה לא מעיד על משהו טוב בהכרח

אני יותר מורגל לתכניות עם עצימות גבוהה ווליום נמוך, אחרי זאת אני יחזור למחוזות המוכרים יותר

panic אתה לא אמרת שאתה מוותר על התכנית?
בכל מקרה תכנית כזת היא לא האופטימלית לעליה במשקלים

נערך לאחרונה:
אמרתי, חזרתי בי 😃

ולאדע, אני הוספתי לעצמי גם המון בשר [3.5 קילו בחודשיים, ואני לא אחד שעולה בקלות] ועליתי במשקלים בצורה מטורפת.

היתרון של התכנית הוא בגמישות שלה ובתדירות והעליה במשקלים יוצאת נשכרת מזה
אבל אני לא בטוח שלמתאמנים ותיקים היא תעזור בעליה במשקלים

21.11.08 - מנוחה:
נשקלתי 73.9גם אתמול וגם היום, קיצר עליתי 800-600ג' השבוע ✌️
ההורים מתחילים להתרגז שהחלב נגמר מהר 🙄 (קונים 3 קרטונים, בערב נשאר 1)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נשקלת 37.9? 73.9?

ולדעתי תפתח לוג חדש כדי שאנשים שירצו לאמץ תוכנית מסויימת יוכלו לקרוא לוג מסויים [לוג של התוכנית של לייל, לוג HST, לוג SS, לוג 5X5 וכו'].

וכמה חלב אתה כבר שותה?

חחחחחחחחחחח ענק

נשקלת 37.9? 73.9?

ולדעתי תפתח לוג חדש כדי שאנשים שירצו לאמץ תוכנית מסויימת יוכלו לקרוא לוג מסויים [לוג של התוכנית של לייל, לוג HST, לוג SS, לוג 5X5 וכו'].

וכמה חלב אתה כבר שותה?
Lol לא שמתי לב שכתבתי 37.9 כנראה חשבתי על מד חום 🤡
תיקנתי בקיצור: 73.9.

אני אפתח לוג חדש, אתה צודק זה צריך להשאר הלוג של של התוכנית.

החלב תלוי אם יצא לי לאכול מספיק במשך היום, יצא לי כבר לגמור ליטר ביום, בדר"כ זה 700-900 מ"ל (350-450 בבוקר ואותה כמות בערב)

אפשר לנעול את הלוג הזה אם אתה מתחיל תוכנית חדשה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית