אני שוקל 85ק"ג כרגע, אני יכול לוותר על 2 האבקות חלבון?תודה.
תודה, כן שנה שעברה השתמשתי והשנה לא נגעתי בכלום.
וואלה לא יודע בדיוק מה זה אומר וזה באמת די מוזר אבל אני חושב אם אני לא טועה שהשנה הגרעון הקלורי לקראת סוף החיטוב היה קצת יותר גדול.
זה נכון בכל דבר בחיים.
2 מנות אבקת חלבון = 50 ג' חלבון
ביצה שלמה = 8 ג' חלבון
8 חלבוני ביצה = 28 ג' חלבון
קופסת טונה במים = 25
2 פרוסת גבנץ 5% = 17
2 קופסאות קוטג' 1% = 44
300 גרם חזה עוף = 75
תודה.
המשקלים שרשמתי זה בקילו.
ובקשר לכמות חלבון הגבתי לזה שמעלייך.
תודה.
עוד שאלה, התפריט שלך לפי 250 חלבון, 50 פחמימה, 40 שומן, הוא 1560קלוריות. אם אני מוריד 50 גרם חלבון אז אני מוריד 200 קלוריות מתהפריט שזה יוצא 1360 קלוריות. 200 חלבון, 50 פחמימה, 40 שומן. האם כמות החלבונים תהיה מספקת כדי לשמור על מסת השריר? זה הרי פי 2.35 חלבון ממשקל הגוף שלי..
ועוד שאלה אחרונה, אני צריך סביבות ה 2300 קלוריות ביום כדי להיות במצב ניטרלי, אם אני ארד מתחת לחצי מכמות הקלוריות כלומר אם אני אצרוך מתחת ל 1150 קלוריות אני עלול לאבד מסת שריר? אם כן אז אני אמעיט באירובי ואעשה רק ריצות.
אז אני אסכם את השאלות שיהיה יותר מסודר:
1. האם אפשר לוותר על אבקות החלבון? (התפריט יהיה 1360 קלוריות ביום, 200 חלבון, 50 פחמימה, 40 שומן)
2. האם כמות החלבונים שהיא פי 2.35 ממשקל הגוף שלי תהיה מספקת לשמירת מסת השריר? (לפי הספר זה מספיק כפול 0.8 ממשקל הגוף בLB) אז אני מניח שהתשובה היא כן..
3. אם אני ארד מתחת ל 1150 קלוריות אני עלול לאבד מסת שריר? אם כן, אז פשוט להישאר עם ה1360 ולא "להשתגע" באירובי אלא רק בשביל הריצות כדי שאני אוכל לרוץ כמה דקות מבלי להיחנק? והאם אתה ממליץ לקחת עוד משהו בנוסף כמו למשל 400 גרם בשר במקום 300 כדי שגם אני אשמור על כמות חלבונים גבוהה יותר וגם כמות הקלוריות ביום יעלה מה שיאפשר לי להתאמן יותר על ריצות..?
סורי על החפירה, אבל אחרי שתענה לי אני כבר אוכל בראש שקט להתחיל עם הדיאטה..