עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. אין ספק שהקריירה של סילבה הרבה יותר מפוארת, אבל התשובה לשאלה מי לוחם יותר טוב מבין השניים היא בקרב ביניהם. בנוסף, הקריירה של סילבה מפוארת מאוד, אבל המון קרבות היו קשקושים נגד לוחמים לא טובים. אני לא אומר שהוא גרוע, אבל המספרים שלו כל כך משמעותיים הרבה מאוד בזכות יריבים לא טובים לאורך רוב הקריירה בUFC. חוץ מהנדרסון ובלפורט ויש שיגידו גם פרנקלין, הוא לא ניצח אף לוחם ברמה גבוהה. בנוסף אל תשכח את הביזיון שהיה מול מאיה ושאת פטריק קוטה הוא לא ניצח (קוטה הפסיד, סילבה לא ניצח).הברך הייתה חוקית, זה היה לגוף לא לפנים.
מה לא היה ברור פה? סונן לא עשה שום נזק, סילבה ניצל את ההזדמנות שהיתה לו והביא אותה בנוקאוט.
2 ניצחונות, ואפילו סונן הודה אמר שהטוב ביותר ניצח ולא המציא שום תירוצים הפעם.
מי לוחם טוב יותר? 10 הגנות על הטייטל, 15 ניצחונות ברצף מול הטובים ביותר בקטגוריית משקל שלו ביואפסי, 2 ניצחונות על סונן, כל הסטטיסטיקות בעד סילבה... באמת לא ברור העניין!
חחחח כמה קל להוציא תמונה מהקשרהצ'ייל סונן לא התבכיין? טוב, פה חסכת לי זמן לתגובה עניינית, כי אם אתה לא קורא למה שהיה אחרי הקרב הראשון להתבכיין אני לא יודע מה כן. אני רק ישים פה תמונה שרואים בה בבירור שהברך כוונה לגוף והידיים של סונן בכלל בצדדים - גם בריפליי ראו את שזה כוון לגוף, אולי לא ראית את אותו הקרב.
![]()
חחחח כמה קל להוציא תמונה מהקשרה
הברך הלכה לפנים, ובעזרת כוח המשיכה החליקה על ההגנה של סונן למטה ובסוף היא פגעה ממש בבטן, אבל זה לא משנה את העובדה שהיא כוונה לפנים
התמונה שהבאת היא אחרי ההחלקה למטה. אם הידיים של סונן לא היו מגינות על הפנים, הוא היה חוטף אותה לפנים. תצפה בוידאו, לא בתמונה שנלקחה ברגע שהברך כבר ירדה למטה.
ולא, סונן לא התבכיין. הוא אמר שהוא ניצח ושזה מבזה שסילבה מלפף את הרגליים שלו מסביב לצוואר של גבר בשביל לנצח. הוא ממש לא התבכיין. אתה מוזמן להראות לי ראיון אחד איתו שבו הוא התבכיין על הקרב הזה. יותר ממוזמן אפילו.
אני אגיד לך יותר מזה, במסיבת עיתונאים שאלו אותו על התפיסה של המכנסיים והוא אמר שזה קשקוש ושהוא תפס לו בחזרה כי זה קרב. עכשיו תצפה בוידאו שוב, ותראה שהוא לא תפס אותו במכנסיים. הוא אומר את זה כי הוא צ'ייל סונן וכעיקרון הוא לא יתבכיין על שום דבר. כזה הוא.
1. אני לא אומר שהברך היא ה-דבר שניצח לו את הקרב. היא רק חלק ממה שניצח את הקרב.בחיים לא שמעתי כאלה קשקושים מפגרים על "בעזרת כח המשיכה הברך החליקה" תגיד לי כמה סמים אתה לוקח?
תרשה לי להזכיר לך שזה ברך מאנדרסון סילבה, לא ברך שנותן ילד שמתעסק במואי טאי יומיים, אם הוא מכוון את הברך לפרצוף לא כח המשיכה ולא הכפפות המעפנות האלה מה שיעצרו מהברך שלו להכנס לו ישירות לתוך הפרצוף.
חייב להודות שגם אני חשבתי שהברך הייתה לפנים והתעצבנתי על זה, אבל אחרי ריפליי רואים בבירור שהברך הייתה לגוף. ואם אתה רוצה לדבר על כוחות המשיכה, הרבה יותר סביר שהברך הייתה מכוונת לגוף וסונן החליק על הגדר כדי אולי לחטוף את הברך לפנים ולפסול את הקרב.
מה שכן, עצם העובדה שהוא תפס לו במכנסיים בצורה כל כך אגרסיבית וממושכת בלי שהשופט ראה גרם לי להרגיש כאילו אני רואה קרב של WWE וזה היה מאוד לא מקצועי, אבל אלה החיים.
לא מבין את כל הרעש מסיבוב מה שסונן עשה, כמו כל מתאבק שבעיקר יודע פשוט לרתק את היריב לרצפה, ובמקרה גם זה מומחה בG&P.
גם עצם העובדה שטוענים שהברך היא מה שגרם לאנדרסון לנצח היא מגוכחת, אני מציע לך לראות את הוו ימני שהוא קיבל כמה שניות לפני זה שהתחילה את כל הסיפור, ברך לגוף או לא ברך לגוף הוא היה מנצח סונן כבר היה חצי מעורפל.
ולנושא אחר, פורסט גריפין מלך 😃 תמיד תענוג לראות קרבות שלו
אני לא מסכים איתך אבל אשאל אותך רק בנוגע לP4P - למה הוא, ולא נגיד... GSP? אם מסתכלים על היריבים שכל אחד מהם ניצח, אז ההבדלים הם שנות אור... מעניין אותי לדעת מה אתה חושב 😃הברך הייתה חוקית, הניצחון היה כשר. גם אני הייתי בעד צ'ייל בעיקר כדי להשתיק את סילבה אבל הוא שוב פעם הוכיח למה הוא מספר 1 P4P.
על מה אתה מדבר? אתה מוציא דברים מההקשר שלהם שזה חבל על הזמן. כן עוצרים ברכיות בקלינץ' עם האמות, אבל איפה עוצרים את הברך? בחיים לא תראה שום אדם מגן בעזרת האמות שלו נגד הפיקה של הברך, תמיד מנסים לתפוס חלק מהירך כי הפיקה של הברך כן מסוגלת לחדור, ולרוב גם עושים את זה עם אמות מוצלבות ולא אנכיות כמו שהיו לצ'ייל.1. אני לא אומר שהברך היא ה-דבר שניצח לו את הקרב. היא רק חלק ממה שניצח את הקרב.
2. ב"כוח המשיכה" השתמשתי על מנת לבטא את מה שקרה. הברך הלכה לפנים, סונן הגן עם הידיים וכשהיא פגעה בידיים מן הסתם, ירדה למטה, כי סילבה נשען קדימה. אם אתה לא רואה את זה בריפליי, יש לך בעייה. ואם אתה חושב שבמידה והידיים של סונן לא היו מגינות על הפנים הוא לא היה חוטף את זה לפנים, אתה הוזה והדבר האחרון שאתה צריך לדבר עליו זה כמויות של סמים. וזה לא קשור מי נותן את הברך, סילבה נשען קדימה עם כל המסה שלו ונתן ברך למקום מאוד נמוך, אחרי שהיא מפסיקה להתקדם קדימה, היא יורדת למטה. כמו שאתה יכול לראות בריפליי בסוף היא נחתה ממש על הבטן של סונן והוא "נשען עליו" לרגע. כן כן, כוח המשיכה זה דבר מדהים. חחח עלק לא כוח המשיכה ולא הכפפות יעצרו את הברך. חמוד שלי, היו שם שתי אמות של סונן, ובהן הברך פגעה. כן, ככה מגינים בפני אגרופים, בעיטות, וגם ברכיות. כמה מפתיע שעד היום זה הוכיח את עצמו, אבל אתה מחליט שמברך של אנדרסון סילבה (אני מזכיר - לא ילד שמתעסק במוי תאי יומיים) אי אפשר להגן. שום דבר לא יעצור אותה. ועוד ברך עם מנוף כל כך קטן ביחס לברך "קלאסית" בקלינץ'. ט-ו-ב א-ח-י. נחמד שאתה מרשה לעצמך להתבטא בתוקפנות כאילו אתה מבין משהו.
לא נראה לי שזה יקרה... סילבה כבר מבוגר, לקראת סוף הקריירה כנראה, ולא נראה לי שיקח קרב כזהאני מחכה לפגישה של ג'ון ג'ונס עם סילבה
לראות את התבוסה של סילבה סוף סוף
כי כל לוחם טוב בסוף מפסיד
אני לא אומר שהברך היא הדבר היחיד שניצח, אבל זה חלק מהעניין. כשאתה רואה ברך מתעופפת לפנים שלך, אתה מסתגר. ואז סילבה פגע בו כשהוא היה סגור, בצורה חוקית לא נראה לי שהוא היה מצליח לגרום לו להסתגר ולהשפיל מבט ככה. שוב, אני לא אומר שהברך זה הדבר היחיד שניצח את הקרב, אבל כמו התפיסה במכנסיים - זה משחק לא חוקי. לא אני ולא אף אחד יכול לדעת בוודאות מה היה קורה בלי התפיסה במכנסיים והברך. אולי היה קורה אותו דבר, אבל אולי גם לא. זה מה שמאכזב, שלא נדע.נגיד והברך באמת כוונה לפנים. מה זה קשור לעובדה שהברך הלכה לגוף ושזאת היתה פגיעה חוקית? אם מישהו מנסה לבעוט בביצים וזה נכנס לבטן או לצלעות זה פתאום לא חוקי? צ'ייל סונן? הבן אדם זיין בשכל כל כך הרבה כדי להשיג תשומת לב שזה היה פשוט אנטי-קליימקס אחד גדול הקרב הזה.
ופורסט גריפין ליצן פסיכופת.
שמע. אתה לא צודק. אין מכה שאי אפשר להגן ממנה, ולא איכפת לי שזה אנדרסון סילבה המהולל. כשמסתגרים אם המכה חזקה היא כן עושה זעזוע (גם כשזה "רק" אגרופים. מניסיון), אבל אל תגיד לי שההגנה לא עושה כלום. סילבה נשען קדימה עם מרכז המסה ולכן עתידה של הברך היה להגיע למטה, לרצפה. במקרה הבטן של סונן הייתה שם, אז היא נחתה עליה. אם סונן לא היה מגן עם הידיים, הברך הזאת הייתה מעצבת לו פרצוף חדש. אל תספר לי סיפורים שלא.על מה אתה מדבר? אתה מוציא דברים מההקשר שלהם שזה חבל על הזמן. כן עוצרים ברכיות בקלינץ' עם האמות, אבל איפה עוצרים את הברך? בחיים לא תראה שום אדם מגן בעזרת האמות שלו נגד הפיקה של הברך, תמיד מנסים לתפוס חלק מהירך כי הפיקה של הברך כן מסוגלת לחדור, ולרוב גם עושים את זה עם אמות מוצלבות ולא אנכיות כמו שהיו לצ'ייל.
ואם הוא באמת הגן באמצעות האמות שלו, משמע הולך באלכסון לכיוון הכלוב ולא לכיוון הרצפה כי הוא נשען עם הגב, הברך שלו אמורה להחליק כלפי מעלה ולא כלפי מטה.
ושים לב שאני לא טועה גם, צ'ונן החליק מטה שניה לפני שסילבה שלח את הברך, אפשר להבין מזה שסילבה כיוון לאיזור הרבה יותר נמוך.
ותאמין שכנראה הברך של סילבה אפילו ממנוף כזה יכולה לפרוץ 2 אמות די בקלות. הם לא היו מוצלבות אלא אנכיות, לא הגנה חזקה במיוחד.
אני מחכה לפגישה של ג'ון ג'ונס עם סילבה
לראות את התבוסה של סילבה סוף סוף
כי כל לוחם טוב בסוף מפסיד
לדעתי אירוע מאד חלש... קרבות שנגמרו מהר ללא שום אקשן פשוט לא היה אווירה כמו שצריך להיות.
תגיד לי, היית פעם בזירה? חטפת פעם ברך? מה זה השטויות האלה שאתה כותב.1.
2. הברך לא הייתה חוקית, וזה חד משמעי. היא כוונה לפנים ואתה יותר ממוזמן להסתכל בהילוך החוזר. סונן שמר על הפנים ככה שהברך פגעה בידיים שלו ורוב תודות לכוח המשיכה וההחלקה על הידיים של סונן בסופו של דבר נחתה על הגוף.