הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון wannaBfat fail compilation!

wannaBfat

משתמש פעיל
508
0
נק' מוניטין:
397
508
0
הגעתי היום למכון בכוונה לבדוק RM1 בתרגילים שונים
לא הלך כמו שציפיתי.

[video=youtube_share;01LXvxw8MBs]http://youtu.be/01LXvxw8MBs[/video]

תירוצים-
- ירדתי קילו בשבוע האחרון
- אחרי הכשל הראשון בבנצ' חזר לי הכאב בכתף שהטריד אותי לפני חצי שנה
- זהו בערך, אין ממש תירוצים שיצדיקו את האימון הנוראי הזה..

הלוג שלי- http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29839&page=5&p=423962#post423962

🤡
ליצן אבל אמיץ.. לא מבין למה בבנץ' ניסיתי קודם את הכבד והלכת וירדת במשקל בגלל שלא הצלחת. זה יכול להיות מה שהרס לך..
לא יכול לחלק לך עוד מוניטין 😉

• פותח/ת השרשור
🤡
ליצן אבל אמיץ.. לא מבין למה בבנץ' ניסיתי קודם את הכבד והלכת וירדת במשקל בגלל שלא הצלחת. זה יכול להיות מה שהרס לך..
לא יכול לחלק לך עוד מוניטין 😉
הייתי בטוח ב100% שיש לי את ה110.. לפני זה בחימום עשיתי 100 וזה היה ממש קל
ואחרי הכשל ניסיתי לצאת בכל זאת עם משהו מהאימון הזה. לא יצא 😣

כלכך מתאים לעשות סרטון עוד שבועיים או חודש מהיום. שבו רואים אותך מצליח את כל מה שנכשלת בסרטון הזה - זה יהיה חזק רק מחכה שתעלה את זה כבר(אני מקווה שאתה מתכוון להעלות 😛 ) ! 😃

אחרי הכשל בבנץ' לא היה שום טעם ללכת על 107 או 105. והספוטר שלך גרוע, ברגע שהמוט מתחיל לרדת אין שום סיכוי שתלחץ את זה. הוא נתן לך להלחם סתם, כך שאתה יכול להגיד לו תודה חלקית על הכאבים בכתף.

אחרי הכשל בבנץ' לא היה שום טעם ללכת על 107 או 105. והספוטר שלך גרוע, ברגע שהמוט מתחיל לרדת אין שום סיכוי שתלחץ את זה. הוא נתן לך להלחם סתם, כך שאתה יכול להגיד לו תודה חלקית על הכאבים בכתף.

הוא אמר לי לעזור לו רגע ברגע שהוא מסמן לי, אז זה מה שעשיתי.

• פותח/ת השרשור
כלכך מתאים לעשות סרטון עוד שבועיים או חודש מהיום. שבו רואים אותך מצליח את כל מה שנכשלת בסרטון הזה - זה יהיה חזק רק מחכה שתעלה את זה כבר(אני מקווה שאתה מתכוון להעלות 😛 ) ! 😃
ב26/7 אני מפסיק להתאמן לתקופה קצרה, ב25 אני אבדוק שוב RM1 😃 או לפחות את המשקלים האלה..
במחשבה לאחור זה באמת לא היה הכי חכם להיכשל עוד פעמיים. אני אזכור את זה לפעם הבאה
הוא אמר לי לעזור לו רגע ברגע שהוא מסמן לי, אז זה מה שעשיתי.
באמת אין לי טענות בקטע הזה

כל הכבוד, קיבלת ניסיון.
פעם הבאה, תכנן מראש מתי אתה בודק שיאים ותדאג שלא תרד קילו בשבוע הזה.

כל הכבוד לך שאתה מעלה סרטון של כשלונות.

יש ימים פחות טובים, החוכמה היא להמשיך הלאה 😃.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, קיבלת ניסיון.
פעם הבאה, תכנן מראש מתי אתה בודק שיאים ותדאג שלא תרד קילו בשבוע הזה.
תודה!
ולמען האמת תכננתי את הבדיקת RM1 הזאת שבוע שעבר.. הירידה במשקל לא הייתה מכוונת, לא סתם היא ברשימת התירוצים ;maeq
כל הכבוד לך שאתה מעלה סרטון של כשלונות.

יש ימים פחות טובים, החוכמה היא להמשיך הלאה 😃.
תודה רבה. לפני האימון הבטחתי לעצמי שאני אעלה סרטון- וכך עשיתי

כל הכבוד על הלחימה ! פעם הבאה יילך יותר טוב .. כמו שאמרו תדאג לא לרדת במשקל בשבוע שאתה רוצה לבדוק שיאים כמו RM1
תודה. וזה נכון, מכאן אפשר רק לעלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית