הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלטתי להתחיל SS !!!!! צריך עזרה....

• פותח/ת השרשור QWE1234
  • פורסם בתאריך

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
טוב אז ממחר אני אתחיל לעשות את התרגילים של הSS אבל יש כמה דברים שאני לא בטוח בהם.
1. בSS עולים באחוזי שומן,אז אני גם אשמין?
2.התפריט הזה מספיק לSS ?
3.מתי לעבור מSS לחיטוב?
אפשר תמונות של אנשים כשהם סיימו מסה ואחרי שהם סיימו חיטוב? (לפני ואחרי)\

תודה לעונים 😃

• פותח/ת השרשור
תתחיל ממאזן ניטרלי בהתחלה ואח"כ תעבור למאזן חיובי אבל בלי להגזים. אם לא תנסה לעלות במשקל מהר מדי (יותר מקילו בחודש אם אתה לא בן 18) אתה לא תהיה שמן. (בהנחה ואתה על אחוז שומן נמוך כרגע)

• פותח/ת השרשור
כן בדיוק. עושים SS כדי להשמין.
למה אני צריך להיות שמן?
אני רוצה לחזור עוד חודשיים ללימודים ואז שכולם יראו איזה שינוי עשיתי ולא יגידו לי : "וואלה איזה בטטה נהיית...."

למה אני צריך להיות שמן?
אני רוצה לחזור עוד חודשיים ללימודים ואז שכולם יראו איזה שינוי עשיתי ולא יגידו לי : "וואלה איזה בטטה נהיית...."
בחודשיים אתה לא תעשה שינוי.

למה אני צריך להיות שמן?
חחחח אתה חושב שאם תוכל 200-300 קלוריות יותר תהיה בטטה?
אתה תעלה לאט לאט באחוזי שומן ותעשה חיטוב

הרבה ילדים פה שעושים 10 סטים במכון בתוכנית ss חושבים שהם חיים באכול כפי יכולתך
ונראים כמו קציצות. תאכל בריא ותעלה תשתדל כמה שיותר נקי
אחרת שתעשה חיטוב על אחוז שומן גבוה גם תסבול תקופה ארוכה וגם תחזור להיות שחיף כנראה

הרבה ילדים פה שעושים 10 סטים במכון בתוכנית ss חושבים שהם חיים באכול כפי יכולתך
ונראים כמו קציצות. תאכל בריא ותעלה תשתדל כמה שיותר נקי
אחרת שתעשה חיטוב על אחוז שומן גבוה גם תסבול תקופה ארוכה וגם תחזור להיות שחיף כנראה

חחחחחחחחחחח הרגת אותי , אני מתכוון גם להתחיל את התכנית בעוד שבועיים, שאתה אומר מסה נקייה אתה מתכוון לאכול רק בריא ?

חחחחחחחחחחח הרגת אותי , אני מתכוון גם להתחיל את התכנית בעוד שבועיים, שאתה אומר מסה נקייה אתה מתכוון לאכול רק בריא ?

אני לא מתיימר לדבר בשמו, אבל אין שום קשר בין אוכל בריא/לא בריא ולבין השמנה/הרזיה.
אפשר לאכול סוכריות וג'אנק כל היום ולרדת במשקל ומצד שני אפשר להשמין גם מבטטות ברוקולי עוף ושמן זית.
מאסה נקיה = עלייה במשקל בצורה איטית ומבוקרת.
אם אין לך גנטיקה מטורפת או שאתה לא על חומרים, אין טעם לאכול יותר מעל לגבול מסויים כי אתה פשוט תשמין.

למה אני צריך להיות שמן?
זה לא שתהפוך לשמן פשוט אתה משמין ומוסיף ביחד עם השומן שרירים וברגע שאתה מגיע לאחוז דומן דקבעת לעצמך מראש אתה עושה חיטוב

Back
למעלה תחתית