הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Itay301

• פותח/ת השרשור
אימון 19 - 26/8/12

FAIL SQUAT 5,2,0 - 107.5KG
BENCH PRESS 3X5 - 70KG
DEADLIFT 1X5 - 115KG

הערות : אני חולה עם כאבי בטן מטורפים מהבוקר הייתי איזה 300 פעם בשירותים , לא מאמין שהצלחתי בכלל להגיע לאימון והכל בזכות כדור קופאין ומקלחת קפואה כמו לפני כל אימון:) - לגבי הסקוואט אני חושב שהייתי יכול לסיים את זה כמו שצריך אבל בסט השני בחזרה השנייה התחלתי להרגיש חלש וגם הלחץ על הבטן והראש והעדפתי לא להיסתכן וויתרתי - לא נורא אימון הבא אני יצליח מקווה שאני יחלים לגמריי
בנץ' פרס - במשפט אחד אני יגדיר את זה הכי טוב שאפשר - אני אידיוט!!! עד עכשיו הייתי בטוח שמכניסים אוויר במהלך הירידה במקום לפני וזה כנראה אחד הדברים שתקעו אותי במשקל הזה במשך כלכך הרבה זמן מקווה מעכשיו רק להתקדם בעז"ה
דדליפט - היה דיי קשה כי היה לי קצת כאבים בגו תחתון (לא מהאימונים אלא שינה לא טובה ) בכל מקרה קיצצתי את ההתקדמות ל5 קילו כל אימון אני מאמין שמיציתי יפה את ההתקדמות של ה10 קילו כל אימון - אחרי הכל התחלתי במצב ש60 קילו היה לי קשה והתקדמתי בקצב טוב.
אימון הבא - פאוור קלינים - מקווה שכל המאמץ שהשקעתי על הטכניקה ישתלם סופסופ ואני יעשה אותם כמו שצריך אני יעלה סרטון באימון הבא!

• פותח/ת השרשור
אימון 20 - 28/8/12

SQUAT 3X5 - 90KG
PRESS 3X5 - 47.5KG
POWER CLEAN -0
CHIN UPS 3X8 - BW

הערות - כאבי ראש חזקים וחולשה כללית(בזכות כדור קפאין ואמבטית קרח עוד הצלחתי לסחוב באימון-ממליץ מאוד במיוחד על האמבטיה זה תמיד עוזר לי כשאין כח) אמרתי אז שלפחות אני יעשה סקוואט קל ופרס ננסה להעלות - לא היה מושלם אבל הצלחתי הכל אימון הבא אני בכל זאת עושה 50 אני מאמין שאם אני ירגיש טוב אז יש לי 50 קילו
כשהגעתי לפאוור קלין לא יכלתי לבצע את התנועה כל פעם שהייתי מתכופף למוט ועולה למעלה נהיו לי כאבי ראש חדים וסחרחורת
היה דיי מטופש להתאמן במצב שלי אבל בכל זאת אני מרוצה שלא וויתרתי - עדיף מאשר לשבת בבית ולבכות כמה כואב לי ..
התחלתי להוסיף 2 סטים של מתח באימון של הפרס והפאוור קלין ו2 חזרות של מקבילים באימון של הבנץ' והדדליפט . היום ספציפית 3 סתם כי לא עשיתי הרבה באימון - אם אני ייראה בהמשך שזה פוגע בהתקדמות אני יצמצם לסט אחד או בכלל לא יעשה . מקווה להרגיש טוב בחמישי ולהפציץ באימון.

• פותח/ת השרשור
אימון 21 - 31/8/12

SQUAT 3X5 - 100KG
BENCH PRESS 4-5,3,2 - 72.5KG
מקבילים 1X8 BW

הערות: נזהרתי היום מאוד כל השבוע הייתי 300 פעם כל יום בשירותים וכאבי ראש מטורפים התאמנתי בלחץ השבוע למרות הכל , וירדתי במשקל גוף באיזור ה2 קילו אני מאמין שהרבה מזה נוזלים כי דיי שמרתי בלחץ לאכול את מה שהייתי צריך למרות שלא כלכך הצלחתי לפעמים
היום הרגשתי יותר טוב אבל עדיין הייתי חלש מכל השבוע הזה ,בנוסף גיליתי השבוע שיש לי בעיה של וריקוצלה בדרגה דיי גבוהה וכנראה אני בקושי אמור להתאמן ולכן בסקוואט הורדתי קצת את הרמה ובבנץ' עבדתי עם ספוטר בכל הסטים - כל החזרות שרשמתי מספר אחר במקום 5 זה לא כי לא עשיתי 5 אלא בגלל שהוא עזר- בחלק הוא רק שם 2 אצבעות מתחת ובחלק הוא עזר יותר -למזלי מצאתי ספוטר מצויין שאני יכול לסמוך עליו - היום חסר כאלו בחדר כושר תאמינו לי...
דדליפט אפילו לא חשבתי לעשות בגלל הווריקוצלה יש גבול לסיכון שאני מוכן לקחת 😛 לכל מי שעוקב שתהיה שבת שלום 😃

• פותח/ת השרשור
אימון 22 - 3/9/12

SQUAT 3X6 - 100KG
PRESS 4,3,3 - 45KG
BOR 3X5 - 60KG
CHIN UP 3X6 - BW+5KG

הערות: חזרתי עכשיו מהשבוע וחצי הכי סיוט של החיים לא מאמין שבכלל התקדמתי בחלק מהדברים סבלתי כל שבוע שעבר מכאבי ראש ובטן חזקים עד אתמול וגם אתמול עדיין היו קצת כאבים היום עשו לי רק בדיקות דם כי ומשקלים אני מפחד להעלות עדיין בגלל הווריקוצלה העניין בתהליכים אני יעבור בקרוב ניתוח כדי לסיים עם זה כבר וכדי שאני יוכל לחזור להתאמן נורמאלי
לגבי הסקוואט אמנם השיא זה 105 אבל אני כרגע נשאר עם 100 ועובד דיי הרבה על הטכניקה ולבנתיים זה רק משתפר אז לפחות משו טוב ייצא מהמנוחה הזאת
לגבי הפרס אני בבעיות דיי רציניות עם הטכניקה הרבה פעמים אני עושה פוש פרס ועדיין מסתבר שאני לא עושה את התנועה בצורה טובה
לגבי פאוור קלין החלפתי אחרי בבנט אובר גם כדי לתת דגש לגב וגם כי הפאוור קלין לא מסתדר לי כרגע במיוחד ... אולי אני יחזור לזה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אימון 23 - 5/9/12

SQUAT 3X6-7 - 90KG
BENCH PRESS 3X5 - 72.5KG
DEADLIFT 1X5 - 100KG
.B.W - מקבילים 2x10

הערות : מתחיל לחזור לעצמי וגם מבחינת אוכל קצת איבדתי כיוון מחר אני חוזר לתפריט הבסיסי שלי - סקוואטים קלים כי הרגליים עדיין לא התאוששו מיום ראשון וגם יום שישי אני רוצה להעלות ל105 מקווה להצליח היה קל באימון
לגבי בנץ' הלך טוב הספוטר רק בחזרה האחרונה בשני הסטים האחרונים רק שם את שני האצבעות מתחת למוט ואני סומך עליו ומכיר אותו טוב והוא באמת לא נגע זה מאוד עוזר לי פסיכולוגית האצבעות - מין תחושה של ביטחון אז אני פשוט נותן את המקסימום כבר עד הסוף .
דדליפט בגלל הווריקוצלה לבנתיים אני נשאר עם 100 קילו - היה קל אני מתרכז קצת בטכניקה ועברתי גם לאחיזה עם יד ימין הפוכה - יותר נח
מקבילים אימון הבא אני יעשה 2X8 ויוסיף משקל למרות שבמאסה קודמת היתה לי בעיה גדולה איתו הוא עשה לי כאבים חדים בטרפז השמאלי רק כשהוספתי משקל (דרך אגב אם מישהו יודע ממה זה נובע ואם אפשר לעשות משו כדי לוודא שלא ייקרה אשמח לקבל עזרה פה)

• פותח/ת השרשור
אימון 24 - 7/9/12 חוזרים להתקדמות
עדכון משקל גוף - 87 קילו עלייה עד עכשיו של 10 קילו כמעט - מסיים היום שבוע שמיני מאז תחילת התכנית

SQUAT 3X5 - 105KG
PRESS 3X5 - 45KG
POWER CLEAN 5X3 - 57.5KG
CHIN UP 2X6 - BW+7.5KG
אירובי 10 דקות עצימות בינונית

הערות: חוזר להתקדמות לפי דעתי שיפרתי את הטכניקה שלי מבחינה משמעותית בכל התרגילים במיוחד על הפאוור קלין ועל הפרס - דגש על ברכיים נעולות ותנועה ישרה של המוט בפרס , ובפאוור קלין דגש על ההתפרצות והסקוואטים הלכו טוב מקווה בעז"ה להמשיך ככה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 25 - 9/9/12

SQUAT 3X5 - 110KG
BENCH PRESS 4,3,3,3,3 - 75KG
DEADLIFT 1X5 - 102.5KG
2X6 - BW+ 5kg מקבילים

הערות: אימון טוב סקוואטים ל110 היה קשה אבל הצלחתי הכל , לחיצות חזה עבדתי עם ספוטר ממש תותח אז עבדתי לכשל בכל הסטים בגלל שראיתי שאני עדיין לא מצליח 75 קילו עשינו 5 סטים וברוב הסטים הוא תמך מהחזרה הרביעית והחמישית קריעה של החזה אימון הבא אני מקווה להצליח 75 לבד
דדליפט אני עדיין לא יכול להרים כבד מדיי בגלל בעיה רפואית (לא ניגרמה בגלל האימונים אלא בעיה שהיתה קיימת אצלי עוד לפני )
מקבילים תוספת של 5 קילו הלך טוב אבל כבר הייתי שחוט מהאימון - אתה יכול להיות בשיא המרץ על קופאין ואחרי שאכלת ארוחה טובה שעתיים לפני האימון וישנת 8 שעות ועדיין אחרי הסקוואטים אתה תרגיש כאילו אתה אחרי משמרת כפולה ולא ישנת כל הלילה , הרגליים גמורות מחר אולי נעשה קצת אירובי ויום שלישי אימון עם סקוואטים קלים

• פותח/ת השרשור
אימון 26 - 11/9/12

SQUAT 6,6,7 - 90KG
PRESS 3X5 - 47.5KG
POWER CLEAN 3X3 - 60KG
CHIN UP 1X6 - B.W. +10KG

הערות : קצת הגו תחתון היה תפוס אז היום סקוואטים קלים במטרה להגיע לשיא באימון הבא מקווה להצליח
פרס בטכניקה טובה - פעם שעברה עשיתי יותר סוג של פוש פרס בטעות ועכשיו שמתי קצת דגש על הטכניקה אימון הבא מקווה לסגור 50
פאוור קלין היה טוב טכניקה השתפרה מאוד אני יעלה סרטון יותר מאוחר אבל הייתי חייב לסיים את האימון מהר לא היה לי זמן כלכך ולא נחתי בקושי בין התרגילים אז עשיתי רק 3 סטים במקום 5 ועשיתי עוד סט מתח עם תוספת משקל וסיימתי ישר

• פותח/ת השרשור
אימון 27 - 13/9/12

SQUAT 3X5 - 112.5KG
BENCH PRESS 3,3,3 - 75KG
DEADLIFT 1X5 - 105KG
B.W.+7.5KG - מקבילים 2X8

הערות: סקוואטים היה קשה אבל עם קצת צעקות הצלחתי הכל 😛
לגבי הבנץ' הייתי בטוח שאני יצליח לא יודע מה קרה יצא אותה תוצאה של אימון שעבר ושוב בחזרות ה4 והחמישית עזר לי הספוטר , הצלחתי לבד רק 3 חזרות ..... מתלבט מה לעשות אימון הבא של הבנץ' או לנסות שוב או לעשות ריסט (אשמח אם תכוונו אותי )
לגבי הדדליפט אני נזהר כי יש לי בעיה קטנה אבל היה טוב אני עולה בקצב איטי כדי שלא יהיה קשה מדיי
מקבילים הלך סבבה חזרה אחרונה היה ממש ממש קשה ובקושי הצלחתי אבל סך הכל היה טוב אימון הבא ננסה 10 קילו תוספת
סך הכל מרוצה מהסקוואטים מאוכזב מאוד מהבנץ' אני ינסה אולי לצלם טכנקה פעם הבאה יכול להיות שאולי זאת גם בעיה (למרות שאני כמעט בטוח שהטכניקה ממש טובה)

• פותח/ת השרשור
יש יומיים מנוחה מהאימון של אתמול עד האימון בראשון אז היום ככה בשביל ההתאוששות - שעה חוג ספינינג בעצימות בינונית-גבוהה (אולי זה לא היה חכם אבל זה עוזר לי להתאוששות לרגליים ולשמור קצת על הסיבולת )

• פותח/ת השרשור
אימון 28 - 16/9/12
BW = 88KG

SQUAT 3X5 - 115KG
PRESS 5,4,4 - 50KG
POWER CLEAN 5X3 - 65KG
CHIN UPS 2X5 - B.W. +10KG

הערות: סקוואטים היה טוב למרות שבסט האחרון היו קצת גודמורנינג לפי מה שאנשים בצד אמרו לי וגם הרגשתי אחרי זה קצת כאב בגו תחתון אימון הבא אני עושה ריסט ל105 או 110 כדי לתת דגש על טכניקה שוב
פרס יכלתי 50 בקלות אימון שעבר עשיתי 47.5 כמו כלום אבל הסקוואטים פשוט גמרו אותי! באמת שהייתי מותש אחרי הסקוואטים (בטח מחר אני כבר ירגיש את זה יותר)
פאוור קלין הלך טוב למרות שהפיסוק קצת רחב אחרי ההתפרצות
מתח כבר הייתי מותש אז עשיתי 2 סטים של 5 חזרות ולא יכלתי יותר

נ.ב. : מאחל לכולכם שנה טובה ומוצלחת 😃

• פותח/ת השרשור
אימון 29 - 19/9/12

SQUAT 3X6 - 105KG
BENCH PRESS 4,5,5 - 75KG
DEADLIFT 1X5 - 110KG
B.W. +10KG מקבילים 1X5

הערות : סקוואט חזרתי אחורה קצת הטכניקה נשחקה קצת בגלל המשקל
בנץ' בגלל שהסט הראשון עשיתי ישר אחרי החימום בלי מנוחה אז הסט הראשון יצא קצת עקום והספוטר עזר בחזרה החמישית אבל שני הסטים שאחרי הלכו סבבה אימון הבא ננסה להעלות משקל
דדליפט הלך טוב אני חוזר להתקדמות טכניקה טובה לפי דעתי ועבדתי עלייה דיי הרבה כשהורדתי משקל עכשיו הסתדר הרבה בעיות גם מקווה להמשיך להתקדם .
מקבילים בקושי היה לי כבר כח לעשות עשיתי בקושי סט אחד אז עשיתי פשיטת מרפק ליד אחורית בקרוס

• פותח/ת השרשור
אימון 30 - 21/9/12

SQUAT 6,6,5 - 110KG
PRESS 5,4,3 - 52.5KG
POWER CLEAN 5X3 - 70KG
CHUI UPS 1X7- 5KG , 1X6 -7.5KG

תלמד טכניקה טוב , חבל על החזרות האלה כל פעם אחורה זה כבר נראה כמו אימון אתה מוסיף , אימון מוריד 10 קילו וחבל...

• פותח/ת השרשור
תלמד טכניקה טוב , חבל על החזרות האלה כל פעם אחורה זה כבר נראה כמו אימון אתה מוסיף , אימון מוריד 10 קילו וחבל...
צודק בגלל זה עשיתי ריסט והעלתי עכשיו סרטון טכניקה היו לי כאבים חזקים בגב תחתון כי כל פעם הייתי עולה עם הגב יותר מאשר עם הרגליים ועכשיו אני מנסה לשים לב לזה יותר - זה קורה רק בסקוואט כל השאר מתקדם מצויין והטכניקה טובה. אני אימון הבא ינסה שוב 110 כמו שצריך ואם יילך טוב אני יחזור להוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
אימון 31 - 23/9/12

SQUAT 3X5 - 105KG (היו לי בעיות טכניקה רציניות שגרמו לי כאבי גב הייתי עולה הרבה עם הגב וברכיים גולשות מקווה מעכשיו רק להתקדם )
BENCH PRESS 4,3,2 - 77.5KG (השלמתי הכל לחמישיות עם הספוטר חוץ מהסט האחרון שברביעי כבר ניגמרתי אימון הבא מקווה לסגור את המשקל הזה)
DEADLIFT 1X6 - 115KG(התמקדתי בריסט האחרון בסט אפ הרבה ועכשיו מתקדם הרבה יותר טוב היה סבבה לא קשה מדיי אימון הבא ננסה 120)

סקוואט 105 קילו :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון 32 - 24/9/12
משקל גוף - 89.4
SQUAT 3X5 - 107.5KG(קשה גם בגלל השינוי של הטכניקה וגם בגלל שהרגליים עדיין קצת מותשות מהאימון אתמול)
PRESS 3X5 - 52.5KG(לא חשבתי שאני יצליח כי פעם שעברה היה לי מאוד קשה ובקושי סיימתי חצי מזה אבל הלך טוב )
BOR 3X5 - 65KG(היה נחמד אימון הבא ננסה 70)
CHIN UP 2X10 - B.W
2X11 מקבילים - B.W

הערות : הגעתי ליעד שלי בפאוור קלין ועברתי לבנט אובר לתת יותר עבודה על הגב - המטרה שלי כרגע 90-100 קילו בבנט אובר
סקוואט לא כזה הייתי סגור על הטכניקה היום עדיין אני ינסה אימון הבא 110 ויבקש ממישהו שיצלם
נ.ב. -עשיתי קצת אימון ארוך גם בגלל שאתמול לא הספקתי לעשות מקבילים וגם בגלל שלא ייצא לי להתאמן עד יום שישי ויש הרבה מנוחה באמצע , שיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 33 - 28/9/12

SQUAT 3X5 - 110KG (היה קשה מאוד)
BENCH PRESS 4,4,5 - 77.5KG
DEADLIFT 1X6 - 120KG (מישהו מהצד אמר לי שהגב שלי התעגל בדדליפט ולא כזה הייתי מרוכז גם והחגורה קצת הפריע בכל מקרה אימון הבא אני יצלם כדי להיות בטוח)
מקבילים -13X1-BW
10X1 - BW+5KG

• פותח/ת השרשור
אימון 34 - 29/9/12

SQUAT 3X6 - 90KG (אימון קל בגלל שאתמול עשיתי גם סקוואט)
PRESS 2,2,1 - 55KG(הייתי מותש עוד מהאימון אתמול אבל לא היתה לי ברירה - הרגשתי חרא עם האימון היום עשיתי עם 40 קילו אחרי זה 10 חזרות ועוד 6 חזרות פעמיים עם 45 קילו)
BOR 3X5 - 70KG ( לפחות משהו התקדם באימון הזה )
CHIN UP 2X6 - BW+7KG

• פותח/ת השרשור
אימון 35 - 2/10/12
משקל גוף - 90.3
SQUAT 3X5 - 112.5KG(היה קשה אני מעלה סרטון ביקורת עוד שנייה)
BENCH PRESS 3,4,3,4 - 77.5KG (הייתי מותש קצת אחרי הסקוואט אם אימון הבא אני לא סוגר את המשקל אני עושה ריסט)
DEADLIFT 1X5 - 125KG
מקבילים 1X13-BW , 1X5-BW+10KG , 1X4-BW+5KG
הערות: האגו קצת דפק אותי בדדליפט - ניסיתי לעשות עוד חזרה אחת אקסטרה והגב התעגל ממש והרגשתי את הגב תחתון בנוסף בסקוואט בחלק מהחזרות טיפה הרגשתי לחץ בגב אני מקווה שהגב התחתון ייתאושש עד האימון הבא - מישו יכול להמליץ לי משו שיעזור -חוץ ממתיחות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית