הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Itay301

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
יום ראשון מתחיל SS אחרי חיטוב של חודשיים- אחרי המון טעויות שלמדתי מהמאסה האחרונה אני מתכוון לעשות את זה הפעם כמו שצריך!
נתונים התחלתיים :
גיל- 18
גובה -187
משקל התחלתי - 78
תאריך התחלה - 15/7/12

תוספים :
אומגה 3 - 2 כדורים
מולטי-ויטמין
ויטמין C

משקלים כרגע לחמישיות:
BENCH PRESS - 65 KG
SQUAT - 75 KG
PRESS - 35 KG
POWER CLEAN - 40 KG (עכשיו לומד את התרגיל עוד לא יודע מה המשקל מקסימום שלי)
DEADLIFT - 50 KG (עכשיו לומד את התרגיל עוד לא יודע מה המשקל מקסימום שלי )

שאר הדברים שאני לא יתחיל איתם בתור התחלת התוכנית
BOR- 55 KG
BW+15KG מתח בסופינציה בתוספת משקל

GOALS:
BENCH PRESS - 100 KG
SQUAT - 140 KG
PRESS - 70 KG
POWER CLEAN - 70 KG
DEADLIFT - 150 KG
PENDLAY ROWS - 90-100KG
CHIN UPS - BW+20KG
PARALLELS - BW+20KG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראשית, שיהיה בהצלחה.

שנית, אתה בחור צעיר ואם אין סיבה שתמנע ממך מלהמשיך בתוכנית (גיוס, פציעה קיימת), אז משקלי המטרה שלך מאוד מאוד סולידיים. אני בטוח שתוכל להגיע למשקלים גבוהים יותר.

בהצלחה שיהיה. המטרות שלך יחסית נמוכות במיוחד למישהו עם נתונים כמו שלך שבכיף יכול להגיע ל140-150 קילו סקוואט.

• פותח/ת השרשור
ראשית, שיהיה בהצלחה.

שנית, אתה בחור צעיר ואם אין סיבה שתמנע ממך מלהמשיך בתוכנית (גיוס, פציעה קיימת), אז משקלי המטרה שלך מאוד מאוד סולידיים. אני בטוח שתוכל להגיע למשקלים גבוהים יותר.

תודה רבה! אני מתכוון להקפיד הפעם על כל מה שצריך כדי להתקדם. המשקלי פתיחה שלי גם לא כלכך גבוהים ולא רציתי להציב מטרות גבוהות מדיי אני יתחיל קודם ייראה איך זה זז ואם באמת יהיה צורך אני ישנה את זה

בהצלחה שיהיה. המטרות שלך יחסית נמוכות במיוחד למישהו עם נתונים כמו שלך שבכיף יכול להגיע ל140-150 קילו סקוואט.
תודה ! אין לי הרבה נסיון עם תכניות כח ואני לא בדיוק יודע למה לצפות אני יתחיל וייראה איך העניינים זזים

בהצלחה אחי!
תוך חודשיים הגעת למטרות שלך בשלושת התרגילים הראשונים, תן בראש!!

תודה רבה! אני מתכוון להקפיד הפעם על כל מה שצריך כדי להתקדם. המשקלי פתיחה שלי גם לא כלכך גבוהים ולא רציתי להציב מטרות גבוהות מדיי אני יתחיל קודם ייראה איך זה זז ואם באמת יהיה צורך אני ישנה את זה

תודה ! אין לי הרבה נסיון עם תכניות כח ואני לא בדיוק יודע למה לצפות אני יתחיל וייראה איך העניינים זזים
אתה יודע מה אומרים.. תכוון לירח, מקסימום תיפול על הכוכבים.. (תכוון ל170 מקסימום תיפול ל150 😉)

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אחי!
תוך חודשיים הגעת למטרות שלך בשלושת התרגילים הראשונים, תן בראש!!
תודה!אני מקווה מאוד

בהצלחה ! ואתה בכיף יכול להגיע ל3 פלטות בסקוואט
תודה !

אתה יודע מה אומרים.. תכוון לירח, מקסימום תיפול על הכוכבים.. (תכוון ל170 מקסימום תיפול ל150 😉)
אוקיי בסוף קיבלתי את מה שכולכם אמרתם שיניתי קצת לגביי הפאוור קלין והדדליפט זה תרגילים שאני פחות מכיר ועוד לא יודע בדיוק למה אני מסוגל בהם

אין כוכבים שיותר קרובים מהירח :nono:

בהצלחה לפותח הלוג.
שיניתי - ואני הולך לעשות את זה !!!

• פותח/ת השרשור
אימון ראשון (15/7/12)
ריסט ראשוני
3X5 SQUAT - 60 KG
3X5 BENCH - 50 KG
1X5 DEADLIFT - 40 KG ( בעיקר מתרגל טכניקה )
עליות מתח רחב - 3X8
משקלים קלים אימון קל

נערך לאחרונה:
בהצלחה שיהיה לך!
גם אני מתחיל כרגע את התוכנית ...
דגש גדול על טכניקה ,אל תהסס להעלות לכאן סרטונים שלך.

• פותח/ת השרשור
חד פעמי עשיתי את האימון הבוקר במקום אתמול אני מקווה שזה לא ייקרה שוב בהמשך לא היתה לי שום ברירה אחרת בגלל סיבות אישיות ואני עוד בתחילת התוכנית במשקלים קלים מאוד ככה שזה לא יפריע לי עדיין
18/7/12 אימון 2

SQUAT 3X5- 60KG
PRESS 3X5 -27.5KG
POWER CLEAN 5X3 -30KG
10 דקות אירובי
אימון קל - דגש על עבודה על טכניקה בעיקר

• פותח/ת השרשור
אימון 3 - 19/7/12

SQUAT 3X5 - 65KG
BENCH PRESS 3X5 - 55KG
DEADLIFT 1X5 - 50 KG
עליות מתח רחב 8,10,10 היה דיי קשה המתח. שמונה בסט הראשון כי לא ניסיתי יותר אימון הבא אני יעשה 3 של 10 ואם יילך קל אני יתחיל אחרי זה להוסיף משקל
אימון דיי קל עדיין דגש על עבודה על טכניקה נכונה בקרוב אני יעלה סרטונים שהמשקלים יעלו טיפה ושאני יקבל פלאפון חדש

לגבי התרגילים מעכשיו אני קובע קצב קבוע להתקדמות של 7.5 קילו בדדליפט , 5 קילו בסקוואט , 2.5 קילו בשאר התרגילים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 4 -22/7/12

SQUAT 3X5 - 70KG
PRESS 3X5 - 27.5KG
POWER CLEAN 5X3 -32.5KG
מקבילים 3X8

• פותח/ת השרשור
אימון 5 - 24/7/12

SQUAT 3X5 - 75KG
BENCH PRESS 3X5 - 57.5
DEADLIFT 1X5 - 60KG
קצת מתח בגלל שעדיין קל אבל משבוע הבא אני מוריד תרגילי עזר
שאלה לגבי הדדליפט - התחלתי ממשקל נמוך ולמדתי את הטכניקה מכל מיני מקומות וקראתי הרבה על התרגיל ואני סגור על הטכניקה שלי בקרוב אני גם יעלה סרטון - זה בסדר שאני מעלה כל אימון 10 קילו לדדליפט ורק שיתחיל להיות קשה אני יוריד לעליות של 7.5 ואז של 5 ?

• פותח/ת השרשור
אימון 6 - 26/7/12

SQUAT 3X5 - 80KG מתחיל להיות קשה אימון הבא PR
PRESS 3X5 - 30KG
POWER CLEAN 5X3 - 35KG
מקבילים אחיזה צרה 10,10,12 סופשבוע יש יומיים מנוחה והמשקלים עדיין לא קשים ממש אז הוספתי
רבע שעה ריצה מהירה אלוהים יודע איך הצלחתי אין לי מושג

לגבי הדדליפט מההודעה הקודמת פה ששאלתי אם מישו יכול בקשה לענות לי ?

• פותח/ת השרשור
אימון 7 - 30/7/12

SQUAT 3X5 - 85KG PR במאסה הקודמת הגעתי לשיא של 82.5 לחמישייה -אז היתה לי חרא טכניקה וזה בכלל היה סוג של HB ולא בטוח ששברתי אז מקביל ...בקיצור שיא אישי חדש אני יעלה סרטון שאני יגיע ל100 😃
BENCH PRESS 3X5 - 60KG
DEADLIFT 1X5 - 70KG
הערות : אימון יום שני בגלל הצום שהיה אתמול. היה אימון סבבה מתחילים להרגיש את הבנץ'. והסקוואט היה טוב חוץ מהסט האחרון שחלק מהחזרות בסוף הרגשתי שהברכיים גולשות טיפה אני יעבוד על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית