זו הלינארית?זה יום שעושים בו סקוואט קל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו הלינארית?זה יום שעושים בו סקוואט קל
לדעתי תישאר בתוכנית פשוט כנראה אתה ציפית יותר מידי ממנה(שתעלה במשקלים) אבל יש לך משקלים לא נמוכים וקשה להתקדם בהם במיוחד במאזן שליליכן...
- - - עידכון הודעה - - -
עוד חרא אימון :
סקוואט : 117.5KG 2F
110 2F
בנץ: 80 3F
מתח : 23.75KG + מ.ג (3)
מקבילים: מ.ג + 3X8 |22.5KG
פימפומים 2X8 לכל צד
אני נירא לי יצא מהתוכנית "הליאנרית" כי היא ממש עובדת עלי גרוע !
אין לי כבר מה להפסיד...לדעתי תישאר בתוכנית פשוט כנראה אתה ציפית יותר מידי ממנה(שתעלה במשקלים) אבל יש לך משקלים לא נמוכים וקשה להתקדם בהם במיוחד במאזן שלילי
תעיף מבט ככה לפני העמסה בשביל לקבל תיאבון :hoel
מה היה הצ'יט אם אפשר לדעת?אתמול עשיתי צ'יט שנירא לי ישרוף את השבוע הזה ככה שאי לא מצפה לירידה במשקל השבוע . אימון שעשיתי בו ריסט קטן , מקווה שזה יעזור לי להמשיך להתקדם\לשמור על השאיאים.
סקוואט : 110|3X3
בנץ : 80 | 1X3
70 2X3 קל
מתח: 25KG +מ.ג 1X5
בטן 4X10
הסקוואט לא היה קל
- - - עידכון הודעה - - -
פרוטוקול 1 לשומן עיקש: 45 דקות אירובי קל (ריצה) + 200מ"ג קפאין .
2 חבילות skinny cow (יחידות 12) , חבילת כריות , ליטר חלב , חבילת פיתות , 2 ביגלה ירושלמי ,2 פיתות שומשום , 2 סלט בולגרית , מלא פרות , חצי חבילת פופקורן למיקרו , שייק חלבון עם כל מיני שטויות , 2 שניצל תירס ושניצל דק.מה היה הצ'יט אם אפשר לדעת?
אני מבין שהתמונה של דה רוק בחתימה זה אחרי סדנת לימודים איתך כן?2 חבילות skinny cow (יחידות 12) , חבילת כריות , ליטר חלב , חבילת פיתות , 2 ביגלה ירושלמי ,2 פיתות שומשום , 2 סלט בולגרית , מלא פרות , חצי חבילת פופקורן למיקרו , שייק חלבון עם כל מיני שטויות , 2 שניצל תירס ושניצל דק.
כן אבל דה רוק עוד מתאמן מתחיל הוא עוד לא ברמה שלי . עם השנים אני מאמין שהוא יעבור אותי כמו שאני עברתי את המורה שלי (אבא שלי:P)אני מבין שהתמונה של דה רוק בחתימה זה אחרי סדנת לימודים איתך כן?
2 חבילות skinny cow (יחידות 12) , חבילת כריות , ליטר חלב , חבילת פיתות , 2 ביגלה ירושלמי ,2 פיתות שומשום , 2 סלט בולגרית , מלא פרות , חצי חבילת פופקורן למיקרו , שייק חלבון עם כל מיני שטויות , 2 שניצל תירס ושניצל דק.
כבר הרבה זמן לא עדכנתי אותו אבל יצא שהוא אכן מעודכןהמשקל שלך בצד מעודכן?
תגובה 505 בעמוד הזה הוא עידכן משקל...המשקל שלך בצד מעודכן?
זה סודאיך מגיעים למצב כזה ?
זה סוד
האמת שאין לי מושג אני חושב שאני ימשיך SS או ליאנרית אבל זה יהיה עם + קלורי נמוך-בינוניואיזה תוכנית אתה מתכוון לעשות במאסה?