הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראל אשמה בפיגוע בבורגס

אני לא יודע אם מישו באמת התכוון לכדור בראש, אולי זה נאמר כביטוי.
מה שכן מקומה לא בממשלה, אני אישית הייתי מגרש אותה.

ואללה, אם. כנראה שאין לך מושג כמה ארגונים של הכנסת השריעה וגרורות של האחים המוסלמים פועלים בארה"ב. לא כלא, לא בגידה ולא בטיח. כנראה ארה"ב לא מדינה 'נורמלית'.
באיזה מערכת משפטית אתה כן מאמין? בד"צ?
סתם דוגמה תסתכל על המקרה פולארד איך ארה"ב לא סופרת אף אחד
אם הוא בגד בה גמרנו לא יעזור שום דבר לאף אחד, גם שהבגידה הייתה
עבור מדינה ידידותית.

ותגיד לי איך אפשר להאמין במערכת המשפט בישראל כאשר סודנים
ניסו לאנוס צעירה והמשטרה תפסה על חם את האנס אבל במערכת המשפט
הוכח שמכיוון שצעירה "סגרה את רגליה" בפני האונס הוא לא יאושם...

ואתה רוצה לסמוך על מערכת מעוותת שכזאת?!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם דוגמה תסתכל על המקרה פולארד איך ארה"ב לא סופרת אף אחד
אם הוא בגד בה גמרנו לא יעזור שום דבר לאף אחד, גם שהבגידה הייתה
עבור מדינה ידידותית.

ותגיד לי איך אפשר להאמין במערכת המשפט בישראל כאשר סודנים
ניסו לאנוס צעירה והמשטרה תפסה על חם את האנס אבל במערכת המשפט
הוכח שמכיוון שצעירה "סגרה את רגליה" בפני האונס הוא לא יאושם...

ואתה רוצה לסמוך על מערכת מעוותת שכזאת?!

אז על איזה מערכת אתה רוצה לסמוך, האר את עיניי בבקשה. יש לך חלופה למערכת המשפט (עם כל החרא שבה)?

דווקא נראה לי שאף אחד לא נוגע בה....

אז על איזה מערכת אתה רוצה לסמוך, האר את עיניי בבקשה. יש לך חלופה למערכת המשפט (עם כל החרא שבה)?
אתה מתחמק מהעיקר - והוא שמערכת המשפט מעוותת!
ואם דיברת על חלופה לא חסר!
נתחיל בזה שיענישו בוגדים או אנסים אפילו שהנאנסת סגרה את רגליה...

• פותח/ת השרשור
אתה מתחמק מהעיקר - והוא שמערכת המשפט מעוותת!
ואם דיברת על חלופה לא חסר!
נתחיל בזה שיענישו בוגדים או אנסים אפילו שהנאנסת סגרה את רגליה...

מערכת המשפט דפוקה ובעלת הרבה בעיות, על זה אני מסכים.

מה החלופה שלך?

מערכת המשפט דפוקה ובעלת הרבה בעיות, על זה אני מסכים.

מה החלופה שלך?
שמע כמו שהעיפו את כהנא אז אותה היה צריך להעיף כבר ממזמן. שלוש דברים אסור להגיד בכנסת, דברים שיגרמו למדינת ישראל להיות מדינה לא יהודית, מדינה לא דמוקרטית ומדינה גזענית.. אני לא כל כך בטוח שהיא בעד מדינה יהודית והיא מראה את זה באמצעות מעשים ולא רק מילים. חסינות חברי הכנסת לא תופסת על מה שהיא עושה כי היא נגד מדינה יהודית בא"י.

• פותח/ת השרשור
שמע כמו שהעיפו את כהנא אז אותה היה צריך להעיף כבר ממזמן. שלוש דברים אסור להגיד בכנסת, דברים שיגרמו למדינת ישראל להיות מדינה לא יהודית, מדינה לא דמוקרטית ומדינה גזענית.. אני לא כל כך בטוח שהיא בעד מדינה יהודית והיא מראה את זה באמצעות מעשים ולא רק מילים. חסינות חברי הכנסת לא תופסת על מה שהיא עושה כי היא נגד מדינה יהודית בא"י.

סעיף 7א לחוק יסוד: הכנסת, שקבע כי רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לפי העניין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:

• שלילת קיומה של המדינה כמדינת העם היהודי.
  • שלילת האופי הדמוקרטי של המדינה.
  • הסתה לגזענות.

תדייק לפני שאתה כותב דברים. איפה חנין זובי והסעיפים האלה? אם הם כל כך חד משמעיים כלפיה איך זה שעדיין לא פסלו אותה?

סעיף 7א לחוק יסוד: הכנסת, שקבע כי רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לפי העניין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:

• שלילת קיומה של המדינה כמדינת העם היהודי.
  • שלילת האופי הדמוקרטי של המדינה.
  • הסתה לגזענות.

תדייק לפני שאתה כותב דברים. איפה חנין זובי והסעיפים האלה? אם הם כל כך חד משמעיים כלפיה איך זה שעדיין לא פסלו אותה?
אותו דבר בגדול אל תתחכם הרעיון הוא אותו רעיון. המשט לא מספיק לך? משט שעליו מחבלים שמוכנים לרצוח אותך ואת המשפחה שלך במטרה שמדינת ישראל לא תהיה מדינה יהודית..
באמת שאני לא בא פה לריב או משהו פשוט אל תבוא לקראת בנאדם כזה אתה אולי אדם עם דעות של אנשי השמאל אבל לבוא ולהגן על חנין זועבי ? זה כבר מוגזם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אותו דבר בגדול אל תתחכם הרעיון הוא אותו רעיון. המשט לא מספיק לך? משט שעליו מחבלים שמוכנים לרצוח אותך ואת המשפחה שלך במטרה שמדינת ישראל לא תהיה מדינה יהודית..
באמת שאני לא בא פה לריב או משהו פשוט אל תבוא לקראת בנאדם כזה אתה אולי אדם עם דעות של אנשי השמאל אבל לבוא ולהגן על חנין זועבי ? זה כבר מוגזם

מתחכם? אם אתה רוצה לפסול ח"כ מכהן אתה צריך לתת הוכחות די חד משמעיות.
המשט מספיק למה? השתתפות בשייט לעזה, היא יכולה לטעון שלא ידעה על הפעילים האלימים ולך תוכיח שהיא ידעה או לא.
אם אתה חושב שאני איש שמאל, או מגן על חנין זועבי אז ממש לא המקרה פה. פשוט אתה ואחרים פה כותבים שטויות, וזה מה שמפריע לי. סמוך עליי שהגנתי על המדינה שלי קצת יותר ממך ואני עדיין עושה מילואים ביחידה קרבית כל שנה.

מתחכם? אם אתה רוצה לפסול ח"כ מכהן אתה צריך לתת הוכחות די חד משמעיות.
המשט מספיק למה? השתתפות בשייט לעזה, היא יכולה לטעון שלא ידעה על הפעילים האלימים ולך תוכיח שהיא ידעה או לא.
אם אתה חושב שאני איש שמאל, או מגן על חנין זועבי אז ממש לא המקרה פה. פשוט אתה ואחרים פה כותבים שטויות, וזה מה שמפריע לי. סמוך עליי שהגנתי על המדינה שלי קצת יותר ממך ואני עדיין עושה מילואים ביחידה קרבית כל שנה.
חח לא כתבתי כלום עד שאתה כתבת אבל בכל מקרה כל הכבוד לך שאתה מגן על המדינה שלך אבל כתבת פה הרבה דברים מגנים על חנין זועבי ובטוח שיש הוכחות חד משמעיות על דברים שהיא אמרה. בנאדם שהולך עם פעילים אלימים כאלה לא צריך בגלל שיגנו עליו בכלל לא בנאדם שטוען שהוא עדיין עושה מילואים ביחידה קרבית.
מאחל לך רק טוב בעזרת השם שמור על עצמך ומקווה שלא תגן יותר על שונאי ארץ ישראל 😃

• פותח/ת השרשור
חח לא כתבתי כלום עד שאתה כתבת אבל בכל מקרה כל הכבוד לך שאתה מגן על המדינה שלך אבל כתבת פה הרבה דברים מגנים על חנין זועבי ובטוח שיש הוכחות חד משמעיות על דברים שהיא אמרה. בנאדם שהולך עם פעילים אלימים כאלה לא צריך בגלל שיגנו עליו בכלל לא בנאדם שטוען שהוא עדיין עושה מילואים ביחידה קרבית.
מאחל לך רק טוב בעזרת השם שמור על עצמך ומקווה שלא תגן יותר על שונאי ארץ ישראל 😃

כתבתי שהיא עדיין לא עברה על החוקים שפוסלים אותה מלהיות ח"כ. זה קצת רחוק מלהגן עליה, מה גם שאין לי מה להגן עליה כי אני לא סובל אותה בעצמי.
בטוח יש הודעות חד משמעיות שמוכיחות שהיא עברה על הסעיפים בחוק שרשמתי? אז למה היא עדיין בכנסת?

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, אשמח אם תכתוב בעברית תקנית ותחשוב לרגע לפני שאתה לוחץ על לחצן ה"תגובה".

חוצמזה, היא עושה עבודה טובה ומעבירה בוחרים למפלגות הימין מאשר למפלגות השמאל הסהרוריות וההזויות.

נתנאל תחפש את פס"ד אחמד טיבי בהקשר הזה, אתה תהיה קצת יותר בשוק מתי לא פוסלים חבר כנסת וכמה חזקה החסינות שלו בהקשרים האלו.

כתבתי שהיא עדיין לא עברה על החוקים שפוסלים אותה מלהיות ח"כ. זה קצת רחוק מלהגן עליה, מה גם שאין לי מה להגן עליה כי אני לא סובל אותה בעצמי.
בטוח יש הודעות חד משמעיות שמוכיחות שהיא עברה על הסעיפים בחוק שרשמתי? אז למה היא עדיין בכנסת?

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, אשמח אם תכתוב בעברית תקנית ותחשוב לרגע לפני שאתה לוחץ על לחצן ה"תגובה".

חוצמזה, היא עושה עבודה טובה ומעבירה בוחרים למפלגות הימין מאשר למפלגות השמאל הסהרוריות וההזויות.
הכל זה קומבינות בכנסת זה למה.. ותקרא שוב מקווה שתבין את העברית הלא תקנית שלי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית