נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
הרבה זמן לא פתחתי לוג, בעיקר בגלל שההתקדמות שלי לא הייתה רציפה \ מעניינת במיוחד.
לפני 9 שבועות סיימתי חיטוב על משקל 75 ק"ג ~
מאז משכתי 9 שבועות תוכנית נפח שהייתה פלג גוף עליון - פלג גוף תחתון - פלג גוף עליון
הרבה לחיצות, הרבה ידיים.
עכשיו אני מתחיל טקסס, היה לי ניסיון עבר די רחוק עם התוכנית, בתחום הלחיצות הרגשתי שהיא הייתה מאוד טובה, אבל שהנפח היה גדול מדי בסקוואט וגם עם נפח קטן יותר בסקוואט הייתי מתקדם יופי, עכשיו כשהמשקלי עבודה יותר גדולים אני מאמין שהיא תתאים לי בול.
טיפה משקלים (לצערי אין שום דבר מצולם, בתקווה בסוף התוכנית \ במהלך התוכנית לצלם דברים כבדים יותר):
משקל גוף 77.5 ק"ג
סקוואט 160 ק"ג סינגל (מהיום)
בנץ' 120 ק"ג סינגל (משבוע שעבר)
משקלים שהם לא בדיוק שיאים:
PC היה 70 ק"ג ל3 סינגלים. טכניקה לא כמו שהייתי רוצה.
מתח ל3 חזרות עם 42 ק"ג תלוי עליי. (ובתוכנית הנוכחית הגעתי לעבודה של 5X5 עם 25 ק"ג פעמיים בשבוע)
דדליפט כרגע עומד על 120 ק"ג ל5 חזרות עם טכניקה טובה. (לא עשיתי דדליפט, וגם כשעשיתי זה לא היה בקביעות בגלל טכניקה לא נכונה, עבדתי המון על Halting Deadlift לאחרונה בשביל לשפר קודם את החלק הראשון של המשיכה שהיה נוראי אצלי, וגם לתרגל סטאפ, מרגיש שיפור משמעותי).
בעיקרון המטרות שלי לתוכנית הנוכחית הוא כמו שם הלוג, להכנס למועדון ה4 פלטות עם 180 סקוואט. אחרי שהיום הצלחתי להוציא 160 עם 9 שבועות של סקוואט לא סדיר ורק פעם בשבוע, מאמין שזה יכול לקרות.
בנץ' 130 לסינגל
ודדליפט 150 ל3/5 חזרות עם טכניקה טובה.
כל שאר הירקות מסביב מה שיצא.
משקלים לשבוע הראשון:
סקוואט 5*5 - 117.5 ק"ג
בנץ' 5*5 - 82.5 ק"ג
מתח 5*5 - 20 ק"ג תוספת
סקוואט 3*3 - 95 ק"ג
פרס 3*3 - 45 ק"ג (הדרדרתי בתרגיל מאוד..)
PC 3*3 - 55 ק"ג
סקוואט 3*1 - 140 ק"ג
בנץ' 3*1 - 100 ק"ג
דדליפט 3*1 - 120 ק"ג
בכל התרגילים ההתקדמות השבועית ב2.5 ק"ג, פרט לדדליפט שב4 שבועות הראשונים תהיה קפיצה של 5 ק"ג כי במשקלים האלה זה באמת מאוד קל (אבל צריך לעשות אותם ולהקפיד על טכניקה)
שיהיה בהצלחה 😃
לפני 9 שבועות סיימתי חיטוב על משקל 75 ק"ג ~
מאז משכתי 9 שבועות תוכנית נפח שהייתה פלג גוף עליון - פלג גוף תחתון - פלג גוף עליון
הרבה לחיצות, הרבה ידיים.
עכשיו אני מתחיל טקסס, היה לי ניסיון עבר די רחוק עם התוכנית, בתחום הלחיצות הרגשתי שהיא הייתה מאוד טובה, אבל שהנפח היה גדול מדי בסקוואט וגם עם נפח קטן יותר בסקוואט הייתי מתקדם יופי, עכשיו כשהמשקלי עבודה יותר גדולים אני מאמין שהיא תתאים לי בול.
טיפה משקלים (לצערי אין שום דבר מצולם, בתקווה בסוף התוכנית \ במהלך התוכנית לצלם דברים כבדים יותר):
משקל גוף 77.5 ק"ג
סקוואט 160 ק"ג סינגל (מהיום)
בנץ' 120 ק"ג סינגל (משבוע שעבר)
משקלים שהם לא בדיוק שיאים:
PC היה 70 ק"ג ל3 סינגלים. טכניקה לא כמו שהייתי רוצה.
מתח ל3 חזרות עם 42 ק"ג תלוי עליי. (ובתוכנית הנוכחית הגעתי לעבודה של 5X5 עם 25 ק"ג פעמיים בשבוע)
דדליפט כרגע עומד על 120 ק"ג ל5 חזרות עם טכניקה טובה. (לא עשיתי דדליפט, וגם כשעשיתי זה לא היה בקביעות בגלל טכניקה לא נכונה, עבדתי המון על Halting Deadlift לאחרונה בשביל לשפר קודם את החלק הראשון של המשיכה שהיה נוראי אצלי, וגם לתרגל סטאפ, מרגיש שיפור משמעותי).
בעיקרון המטרות שלי לתוכנית הנוכחית הוא כמו שם הלוג, להכנס למועדון ה4 פלטות עם 180 סקוואט. אחרי שהיום הצלחתי להוציא 160 עם 9 שבועות של סקוואט לא סדיר ורק פעם בשבוע, מאמין שזה יכול לקרות.
בנץ' 130 לסינגל
ודדליפט 150 ל3/5 חזרות עם טכניקה טובה.
כל שאר הירקות מסביב מה שיצא.
משקלים לשבוע הראשון:
סקוואט 5*5 - 117.5 ק"ג
בנץ' 5*5 - 82.5 ק"ג
מתח 5*5 - 20 ק"ג תוספת
סקוואט 3*3 - 95 ק"ג
פרס 3*3 - 45 ק"ג (הדרדרתי בתרגיל מאוד..)
PC 3*3 - 55 ק"ג
סקוואט 3*1 - 140 ק"ג
בנץ' 3*1 - 100 ק"ג
דדליפט 3*1 - 120 ק"ג
בכל התרגילים ההתקדמות השבועית ב2.5 ק"ג, פרט לדדליפט שב4 שבועות הראשונים תהיה קפיצה של 5 ק"ג כי במשקלים האלה זה באמת מאוד קל (אבל צריך לעשות אותם ולהקפיד על טכניקה)
שיהיה בהצלחה 😃