הלינקים לוויקי אמורים לסמן לך שאתה משתמש בטיעונים שהם כשלים לוגיים. אני לא אמרתי שאעדיף נוצרי, אמרתי שאין לי בעיה עם נוצרי, ואני אעדיף נוצרי חילוני על פני חרדי, וכמובן שגם על פני מוסלמי, אפילו מתון, כי באיסלאם גם מושג החילוניות הוא די מעורפל, ועדיין יש זיקה חזקה לדת. וסייגתי את דבריי גם שבסופו של דבר הכל גם יהיה תלוי בבנאדם עצמו שעומד מולי. זאת בניגוד אליך, שאתה מנסה לזרוע פי חלחלה מהמחשבה שבתי תתחתן עם גוי.
רשמתי מעניין לראות , מה קשור לזרוע בך חלחלה מהמחשבה שבתך תתחתן עם גוי ? זה באמת מעניין לראות איך תגיב אם הבת שלך פתאום תתחתן עם נוצרי ותלך איתו אחרי הנצרות איך תגיב .
וכשלים לוגים לא קשורים לנושא , לא דיברתי אל הרגש או ממסכנות , רשמתי שהיום אנחנו נותנים ליצר של האדם ואוכלים בי לברך או אפילו בלי שטיפת ידיים - הכוונה לא בתור חטא , אלא כשאנחנו רעבים צריך לשטוף ידיים (בלי שום קשר למצווה של נטילה) אבל אנחנו כלכך רעבים שאנחנו נותנים לייצר של הרעב שלנו להשתלט עלינו ובמקום להתאפק עוד דקה ולשטוף ידיים אנחנו ישר אוכלים (אני מדבר על הרוב לא יודע יכול להיות שלפני כל מה שאתה אוכל אתה כן שוטף ידיים) .
גם בישראל לא חסרים ערסים בעמוד של הכופר שכבר ביקשו ממני את הכתובת שלי. נתתי להם בשמחה ובששון, מעניין שהם לא באו...
אה ?