הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לנייטרלי

נאור7

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
3
87
0
אהלן כרגע אני נמצא בחיטוב חמישה שבועות ויש לי עוד הרבה עבודה, רציתי לשאול שאלה בקשר לסיום חיטוב כאשר אני נמצא שבועיים על ניטרלי.
השאלה שלי היא כזאת: מה עושים בתקופת הנייטרלי ? איך מתאמנים ? מתאמנים בתקופה הזו ביכלל ? בקשר לאוכל אני יודע שצריך לאכול את אותם הקלוריות שאני שורף, אני רק לא יודע מה לעשות מבחינת האימונים.
חלק אמרו לי שצריך להוריד אירובי לאט לאט, תודה .

אהלן כרגע אני נמצא בחיטוב חמישה שבועות ויש לי עוד הרבה עבודה, רציתי לשאול שאלה בקשר לסיום חיטוב כאשר אני נמצא שבועיים על ניטרלי.
השאלה שלי היא כזאת: מה עושים בתקופת הנייטרלי ? איך מתאמנים ? מתאמנים בתקופה הזו ביכלל ? בקשר לאוכל אני יודע שצריך לאכול את אותם הקלוריות שאני שורף, אני רק לא יודע מה לעשות מבחינת האימונים.
חלק אמרו לי שצריך להוריד אירובי לאט לאט, תודה .
מתאמנים אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
אני אחד שעושה המון אירובי בחיטוב, משו כמו 4-5 פעמים בשבוע, לא צריך להוריד את אימוני האירובי בהדרגתיות ?

אני אחד שעושה המון אירובי בחיטוב, משו כמו 4-5 פעמים בשבוע, לא צריך להוריד את אימוני האירובי בהדרגתיות ?
לא אירובי הוא כלי עזר , רק תדאג להשלים את הקלוריות שרפתה אתה יכול לעשות אירובי גם במאסה אבל מומלץ פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית