יפה מאד, 2 סקוואטים של 360 במשקל גוף של 150. לפי נוסחת Brzycki יש לו RM1 של 370KG, יפה מאד.
כולם זוכרים את הלחיצת רגליים של 1TON שהוא עשה.
אף אחד לא באמת ניסה לעקוף אותו (מה-PL/WL המובילים), אבל אפשר לערוך השוואה דרך סקוואט.
אנדרי מאלאניצ'ב, שוקל 125KG (הסקוואט כאן פי 3.92 מהמשקל גוף שלו- מטורף!), מתאמן בסביבות 15 שנים (אין לי זמן מדוייק אבל בטוח לא עבר את ה-20 שנים).
לעומתו-
רוני קולמן, מתאמן 28 שנים (!!), שוקל 150KG וככול הנראה עושה 370KG סקוואט, כמעט פי 2.5 ממשקל הגוף.
אז אחרי שהשוואנו מידע יבש-
רוני קולמן מתאמן לפחות 8 שנים יותר, שקול 25 קילו יותר, ועשה 120KG סקוואט פחות.
עכשיו בכלל אפשר להגיד שקולמן כזה גבר שעשה 1TON לג פרס?
נכון, זה הישג מטורף וכל הכבוד לו, אבל עדיין PL/WL/SM יעשו יותר משקל, עם משקל גוף נמוך יותר ופחות זמן אימונים.
יש לכם משהו להוסיף?
אם יהיו סרטונים מעניינים או עובדות מעניינות אוסיף לאשכול (כמובן שבתוספת קרדיט 🙄)
נ.ב.
עשיתי את האשכול במטרה להבהיר את הנושא הזה- לאחרונה שמעתי מלא אנשים שאומרים משהו כזה:
תראו את קולמן, הוא עשה 1TON לג פרס. שווה לי להיות בילדר- אני גם אהיה ענקי וגם אהיה חזק (ואחדד כאן עוד משהו פיצי- בשביל להגיע לקולמן תצרכו:
א'- וואחד גנטיקה וכוח ברגליים
ב'- להאתמן לפחות 28 שנים
ג'- להיות עם גוף בגודל כל כך גדול שבסופו של דבר זה כבר לא יפה, מגעיל ולא נוח עם ביגוד, להיכנס לאוטו/דלת וכו')
אז תהיה גדול ותהיה חזק, אבל לא תהיה חזק כמו WL/PL, אפילו לא קרוב, וגם PL/WL יהיו עם גוף יפה, אבל לא מוגזם כמו של בילדרים.
נ.ב.ב 😛
אל תתייחסו לכותרת שאומרת פאוורליפטרים, פשוט רציתי כותרת עיניינית ולהסוף וויט או SM או שניהם זה כבר יותר מדי
נערך לאחרונה ע"י מנהל: