הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רוני קולמן לעומת פאוורליטפרים- רגליים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס

יפה מאד, 2 סקוואטים של 360 במשקל גוף של 150. לפי נוסחת Brzycki יש לו RM1 של 370KG, יפה מאד.
כולם זוכרים את הלחיצת רגליים של 1TON שהוא עשה.
אף אחד לא באמת ניסה לעקוף אותו (מה-PL/WL המובילים), אבל אפשר לערוך השוואה דרך סקוואט.

אנדרי מאלאניצ'ב, שוקל 125KG (הסקוואט כאן פי 3.92 מהמשקל גוף שלו- מטורף!), מתאמן בסביבות 15 שנים (אין לי זמן מדוייק אבל בטוח לא עבר את ה-20 שנים).
לעומתו-
רוני קולמן, מתאמן 28 שנים (!!), שוקל 150KG וככול הנראה עושה 370KG סקוואט, כמעט פי 2.5 ממשקל הגוף.
אז אחרי שהשוואנו מידע יבש-
רוני קולמן מתאמן לפחות 8 שנים יותר, שקול 25 קילו יותר, ועשה 120KG סקוואט פחות.
עכשיו בכלל אפשר להגיד שקולמן כזה גבר שעשה 1TON לג פרס?
נכון, זה הישג מטורף וכל הכבוד לו, אבל עדיין PL/WL/SM יעשו יותר משקל, עם משקל גוף נמוך יותר ופחות זמן אימונים.
יש לכם משהו להוסיף?
אם יהיו סרטונים מעניינים או עובדות מעניינות אוסיף לאשכול (כמובן שבתוספת קרדיט 🙄)
נ.ב.
עשיתי את האשכול במטרה להבהיר את הנושא הזה- לאחרונה שמעתי מלא אנשים שאומרים משהו כזה:
תראו את קולמן, הוא עשה 1TON לג פרס. שווה לי להיות בילדר- אני גם אהיה ענקי וגם אהיה חזק (ואחדד כאן עוד משהו פיצי- בשביל להגיע לקולמן תצרכו:
א'- וואחד גנטיקה וכוח ברגליים
ב'- להאתמן לפחות 28 שנים
ג'- להיות עם גוף בגודל כל כך גדול שבסופו של דבר זה כבר לא יפה, מגעיל ולא נוח עם ביגוד, להיכנס לאוטו/דלת וכו')
אז תהיה גדול ותהיה חזק, אבל לא תהיה חזק כמו WL/PL, אפילו לא קרוב, וגם PL/WL יהיו עם גוף יפה, אבל לא מוגזם כמו של בילדרים.
נ.ב.ב 😛
אל תתייחסו לכותרת שאומרת פאוורליפטרים, פשוט רציתי כותרת עיניינית ולהסוף וויט או SM או שניהם זה כבר יותר מדי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה המטרה של האשכול.
זה ידוע שבילדרים רוצים גוף שרירי ופרופורציונאלי,לעומתם פאוורליפטרים רוצים משקל על המוט.מטרות שונות,תוכניות אימונים שונות ולכן גם התוצאות בהתאם.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה של האשכול.
זה ידוע שבילדרים רוצים גוף שרירי ופרופורציונאלי,לעומתם פאוורליפטרים רוצים משקל על המוט.מטרות שונות,תוכניות אימונים שונות ולכן גם התוצאות בהתאם.
המטרה היא להעביר שזה שקולמן עשה 1TON לג פרס זה יפה, אבל עם כל הכבוד זה לא אומר ש-BB חזקים.
כמובן שהם יהיו חזקים מאדם רגיל, אבל אחרי 28 שנים של אימונים (קשה למצוא אנשים ששורדים כל כך הרבה זמן), 150 קילו משקל גוף להגיע ל-120KG סקוואט פחות מבן אדם שמתאמן מקסימום 20 שנים ושוקל 25 קילו פחות ממך מוכיח טוב מאד את ההפרש בין BB ל-PL/WL/SM.
אגב, גם PL ו-WL משיגים גוף שרירי ויפה. נכון, יש כאלה שהם רזים (מתחילים בדרך כלל) ויש כאלה שהם טנק (למרות שעדיין הם לא הגיעו לתוצאות של PL רזים עם גוף גדול משרירים כמו איליה אילין ששוקל 94 וקרע את כל הדאבות באולימפיאדה), אבל הרוב עם גוף יפה ושרירי, לא עם גוף שרירי מוגזם.
לא כולם מחפשים כוח. מחפשים גם אסתטיקה.פרופורציות ויופי..

כח כח כח !!!!!! SS יאלה
פרופורציות? אתה אומר שגוף כמו של קולמן הוא פרופורציונאלי? זו הגזמה לחלוטין- הגוף שלו כבר גדול מדי, עבר את היפה והפך למפלצת. יותר מדי שרירים זה מוגזם.
כמו שרשמתי למעלה, גם WL ו-PL עם גוף שרירי ויפה, אבל לא מוגזם (באולימפיאדה כמעט כולם כאלה), וכמו כן עם כוח עצום.

פרופורציות? אתה אומר שגוף כמו של קולמן הוא פרופורציונאלי? זו הגזמה לחלוטין- הגוף שלו כבר גדול מדי, עבר את היפה והפך למפלצת. יותר מדי שרירים זה מוגזם.
כמו שרשמתי למעלה, גם WL ו-PL עם גוף שרירי ויפה, אבל לא מוגזם (באולימפיאדה כמעט כולם כאלה), וכמו כן עם כוח עצום.

פרופורציות ברמה תחרותית ברמה שלו.ולא לילד שכיבות סמיכה-מתח שמתאמן.

• פותח/ת השרשור
פרופורציות ברמה תחרותית ברמה שלו.ולא לילד שכיבות סמיכה-מתח שמתאמן.
אוקיי, אז בתחרות הוא יהיה יפה ויקבל הערכה, ירצו להיות כמוהו וכו', אבל בסוף של דבר, אנשים יפחדו ממנו או שיחשבו שהוא מגעיל מרוב שרירים.
PL/WL יהיה גם עם גוף שרירי ויפה שלא ירחיק אנשים ודווקא ישפר את המראה שלו (יראה יפה ולא מפלצתי/שחיף/שמן), וגם יהיה חזק פיזית.
כשחושבים על זה ככה, זה בזבוז- להקריב כל כך הרבה כדי לזכות בתחרות (מראה, וחיי חברה)?

אוקיי, אז בתחרות הוא יהיה יפה ויקבל הערכה, ירצו להיות כמוהו וכו', אבל בסוף של דבר, אנשים יפחדו ממנו או שיחשבו שהוא מגעיל מרוב שרירים.
PL/WL יהיה גם עם גוף שרירי ויפה שלא ירחיק אנשים ודווקא ישפר את המראה שלו (יראה יפה ולא מפלצתי/שחיף/שמן), וגם יהיה חזק פיזית.
כשחושבים על זה ככה, זה בזבוז- להקריב כל כך הרבה כדי לזכות בתחרות (מראה, וחיי חברה)?

אתה מגזים,בודדים האנשים שעוברים את הגבול של הגוף היפה,למוגזם.אלו הם בדרך כלל רק מתחרי אולימפיה,והם בודדים מתוך כל המליוני הבילדרים.
ואין פה מה לדבר,רוני הוא בילדר,השנה הוא ליפטר.מה צריך להגיד עוד?

אם הייתי יודע לתת מוניטין שלילי הייתי נותן לך.🤡

• פותח/ת השרשור
אתה מגזים,בודדים האנשים שעוברים את הגבול של הגוף היפה,למוגזם.אלו הם בדרך כלל רק מתחרי אולימפיה,והם בודדים מתוך כל המליוני הבילדרים.
ואין פה מה לדבר,רוני הוא בילדר,השנה הוא ליפטר.מה צריך להגיד עוד?
רק באתי להסביר ולהוכיח שגם אם בילדרים חזקים ועושים 1TON לג פרס, זה עדיין לא אומר שהם חזקים כמו PL, ולמען האמת אפילו לא קרובים.
ושוב, WL/PL גם עם גוף יפה ושרירי.
למה בידיוק? 😳

רק באתי להסביר ולהוכיח שגם אם בילדרים חזקים ועושים 1TON לג פרס, זה עדיין לא אומר שהם חזקים כמו PL, ולמען האמת אפילו לא קרובים.
ושוב, WL/PL גם עם גוף יפה ושרירי.

למה בידיוק? 😳
חלקם כן חלקם לא,ואני בטוח שליפטרים טובים יכולים לעשות יותר מטון.

נכון.

ולגבי מה שאמרת. אתה חושב שרוני עושה את זה באמת כי "משנה" לו מה אנשים חושבים? עצוב לי לדעת שאתה פועל לפי מה שאנשים חושבים.תעשה מה שטוב לך גם אם חושבים שזה מכוער.

רוני טוב לו הוא מתחרה. והוא אוהב את זה.בעיניו זה יפה. אז???

מן הסתם אחד שמתאמן על כוח יהיה עם יותר כוח ממתאמן שמתאמן על באדיבילדינג
ולעשות טון לג פרס לא קשור מתי ונתונים זה הרבה גם אם יש איזה אחד שעקף אותו

אני חייב להדיש שזה אולי הפוסט הכי מפגר שפתחו כאן...
קודם כל הPL\WL הנחשבים הם גושי שומן...
ולמה זה בדיוק בזבוז, אני יכול להגיד את אותו הדבר על הPL הם גם מקריבים לא קצת מהבראיות שלהם, וכמו בכל ספורט מקריבים הרבה מאוד דברים...
אי אפשר להשוואת בכלל בין ה2 מטרות שונות ותוצאות שונות

ולמה זה בדיוק בזבוז, אני יכול להגיד את אותו הדבר על הPL הם גם מקריבים לא קצת מהבראיות שלהם, וכמו בכל ספורט מקריבים הרבה מאוד דברים...
סתם בקשר לגושי השומן,ציגישב לא שמן ודחק 250ק''ג,ולא חסר מפעם את פסירנקו,זחראביץ' ועוד רבים שנראים טוב מאוד ויש להם תוצאות מדהימות.

לא כולם מחפשים כוח. מחפשים גם אסתטיקה.פרופורציות ויופי..

כח כח כח !!!!!! SS יאלה
למה אין אנשיפ חזקים עם גוף כמו שתיארת?
אם אני לא טועה לא מזמן לוליק עשה חיטוב ולקח מקום ראשון בתחרות של IFBB בארץ

כמה שטויות אתה מדבר, הנה כמה דוגמאות לWL נחשבים שהם "גושי שומן" ברמה עולמית:

data_111musclegal_1342694341_f.jpg

d0451-Ivan_Stoitsov.jpg

174438774.jpg

174438791.jpg

83.jpg

174311841.jpg

174311850.jpg

הרבה שומן נחשב, גם ברמה עולמית...

נערך לאחרונה:
למה אין אנשיפ חזקים עם גוף כמו שתיארת?
אם אני לא טועה לא מזמן לוליק עשה חיטוב ולקח מקום ראשון בתחרות של IFBB בארץ
זה לא שכול ליפטר יעשה חיטוב ויקח מקום ראשון בתחרות פיתוח גוף, הוא יחיד במינו

כן אחי לקולמן אין חיי חברה אף אחד לא רוצה להתקרב אליו הוא נראה כמו חרא גועל נפש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית