הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ' פרס,ROW ו - פרס בעמידה (SS), מבקש ביקורת על טכניקה

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
בנץ' פרס כבר קיבלתי ביקורת מפורום אחר אבל רציתי לשפוע גם מפה(הביקורת העיקרית הייתה להוציא מרפקים החוצה) הROW זה פעם ראשונה בחיים שאני עושה, ובפרס אני "מנוסה" (חודשיים +-) אני רוצה ללמוד ולהשתפר, אז תנו ביקורת אבל בלי הערות עוקצניות ודברים כאלה, שמעתי שהפורום הזה מקצועי אז באתי לפה בשביל ללמוד.
ובבקשה להסביר בתגובה לאיזה תרגיל אתם מתייחסים.

בנץ' פרס :

פרס בעמידה :

ROW :

מצטער אם זה לא המקום להעלות סרטונים, תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בלחיצת חזרה - המרפקים שלך צריכים ללכת לצדדים ולא לבפנים.
המיקום לא נרא טוב של המוט.אתה צריך להוציא חזה החוצה יותר .
החתירה גב לא ישר , תקר שוב SS , ותרא את הDVD של ריפאטו ...

בנ'ץ= לדעתי מפה אפשר לראות שהיידים ממוקמות לא טוב! שים את הזרת שלך על הפס החלק הקטן בין שני החלקים שמחוספסים
פרס= תוציא מרפקים החוצה יותר
חתירה= תוציא חזה יותר לבחוץ , קח נשימה עמוקה , תחזיק את הגב התחתון במצב הזה חזק חזק !

ב ROW הרגליים שלך צריכות להיות כמו אבן ולא לזוז חוצמזה תישר תגב יותר ותמשוך רק עם המרפקים .

אתה מבזבז כוח בפרס, שאתה למטה תשעין את המוט על החזה ואת המרפקים תוציא קדימה.
חוץ מזה, כדאי לך לנוח שהמוט למעלה והידיים נעולות, הרבה יותר קל.

• פותח/ת השרשור
אתה מבזבז כוח בפרס, שאתה למטה תשעין את המוט על החזה ואת המרפקים תוציא קדימה.
חוץ מזה, כדאי לך לנוח שהמוט למעלה והידיים נעולות, הרבה יותר קל.

לא הבנתי למה אני צריך לנוח בכלל במהלך התרגיל ? וכשאני נח אני כן צריך להוציא את הפרקים קדימה ולא לצדדים?

דפקה היא בסדר , פשוט הוא מחזיר את המשקל על הידיים , ולא מניח אותו כמו שצריך...על החזה... המוט שלו באוויר

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
יכול להיות
קצת קשה לקבוע בגלל זווית הצילום אבל לפי מה שאני הצלחתי לראות גם רואים מהמראה שהאחיזה קצת צרה

לא הבנתי למה אני צריך לנוח בכלל במהלך התרגיל ? וכשאני נח אני כן צריך להוציא את הפרקים קדימה ולא לצדדים?
כשאתה מוציא את המוט, לפני ההרמה הראשונה, אתה מחזיק אותו למטה ומבזבז כח, אתה צריך להשעין אותו על החזה כדי שהכתפיים לא יהיו מעורבות בכמה שניות האלו שאתה הולך אחורה, ואת המרפקים תוציא קדימה.
שים לב שיש לך מנוחה של 2 שניות בערך בין כל חזרה בחזרות האחרונות, במקום להחזיק את המוט למטה ולבזבז אנרגיה פוטנציאלית מהכתפיים, תנוח את השניה הזאת שאתה נעול למעלה אחרי החזרה הקודמת, יותר קל.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות
קצת קשה לקבוע בגלל זווית הצילום אבל לפי מה שאני הצלחתי לראות גם רואים מהמראה שהאחיזה קצת צרה
גם לי נראה שזה בגלל הזווית צילום, אני שם את הזרת במרחק אצבע מהסימון

כשאתה מוציא את המוט, לפני ההרמה הראשונה, אתה מחזיק אותו למטה ומבזבז כח, אתה צריך להשעין אותו על החזה כדי שהכתפיים לא יהיו מעורבות בכמה שניות האלו שאתה הולך אחורה, ואת המרפקים תוציא קדימה.
שים לב שיש לך מנוחה של 2 שניות בערך בין כל חזרה בחזרות האחרונות, במקום להחזיק את המוט למטה ולבזבז אנרגיה פוטנציאלית מהכתפיים, תנוח את השניה הזאת שאתה נעול למעלה אחרי החזרה הקודמת, יותר קל.

אז בעצם לעשות ככה:
להוריד-לעלות-1 מנוחה ולהוריד שוב*4 ?
אני מצטער על הבורות אבל אמרו לי שהמפרקים צריכים לצאת החוצה, כלומר להיות לצידי הגוף על מנת להעלות את כלוב הצלעות למעלה, אז באיזה רגע בדיוק אני אמור להכניס אותם פנימה? זה עלול להיות קצת מסובך ומבלבל לא ?

בנץ' - אחיזה יותר רחבה
פרס - הידיים שלך אמורות להיות מקבילות לרצפה ככה נניח: \_ תכתוב ביוטיוב Mark Ripptoe Press
חתירה - הגב צריך להיות יותר ישר, ואתה סתם מושך עם היד. תנסה להרגיש כאילו אתה מכווץ את השכמות ופותח את החזה.

אז בעצם לעשות ככה:
להוריד-לעלות-1 מנוחה ולהוריד שוב*4 ?
אני מצטער על הבורות אבל אמרו לי שהמפרקים צריכים לצאת החוצה, כלומר להיות לצידי הגוף על מנת להעלות את כלוב הצלעות למעלה, אז באיזה רגע בדיוק אני אמור להכניס אותם פנימה? זה עלול להיות קצת מסובך ומבלבל לא ?
כן, בדיוק, אבל במשקלים התחלתיים אתה אפילו לא צריך את המנוחה הראשונית הזאת.
לגבי המרפקים, אם האחיזה שלך נכונה ואתה מוריד את המוט למיקום נכון בחזה, אתה לא צריך לדאוג למרפקים שלך, הם בטבעיות יזוזו נכון, כל עוד אתה אוחז נכון ומוריד את המוט נכון.

• פותח/ת השרשור
דפקה היא בסדר , פשוט הוא מחזיר את המשקל על הידיים , ולא מניח אותו כמו שצריך...על החזה... המוט שלו באוויר

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
מה זאת אומרת להניח על החזה ? אני מוריד למטה את המוט, ואני לא משחק איתו, הקטע הזה שרואים בשרטון שהוא כזה חצי שנייה למטרה זה לא כי אני נח, זה כי קשה לי להרים אותו, ואמרו לי רק לגעת איתו בקו הפטמות וישר להרים, זה טוב ככה ?

בנץ' - אחיזה יותר רחבה
פרס - הידיים שלך אמורות להיות מקבילות לרצפה ככה נניח: \_ תכתוב ביוטיוב Mark Ripptoe Press
חתירה - הגב צריך להיות יותר ישר, ואתה סתם מושך עם היד. תנסה להרגיש כאילו אתה מכווץ את השכמות ופותח את החזה.

ראיתי את ההסבר שלו ביוטיוב, וגם בהדגמא שהוא עושה הידיים לא מקבילות לרצפה

מעניין

מה זאת אומרת להניח על החזה ? אני מוריד למטה את המוט, ואני לא משחק איתו, הקטע הזה שרואים בשרטון שהוא כזה חצי שנייה למטרה זה לא כי אני נח, זה כי קשה לי להרים אותו, ואמרו לי רק לגעת איתו בקו הפטמות וישר להרים, זה טוב ככה ?

ראיתי את ההסבר שלו ביוטיוב, וגם בהדגמא שהוא עושה הידיים לא מקבילות לרצפה

צריך לנסות את זה גם

Back
למעלה תחתית