הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|SS

Lior Kov

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שלום אני קראתי שאפשר להחליף
נגיד DEADLIFT במתח
וPOWERCLEAN בחתירה
השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את החלפות האלו התוצאות יהיו אותם תוצאות או שלעשות DEADLIFT נגיד ישפר יותר?
תודה
אה ונגיד אני רוצה לחW יותר בטן אז להוסיף כפיפות כתרגיל עזר?

מי אמר לך שאפשר להחליף דדליפט?
אפשר להחליף פאוורקלין במתח או בחתירה, דדליפט לא מחליפים.

אי אפשר להחליף דדליפט במתח .

פאור קלין אפשר להחליף עם חתירה , אבל למה ? פאור קלין זה תרגיל מצוין !

אי אפשר להחליף דדליפט במתח .

פאור קלין אפשר להחליף עם חתירה , אבל למה ? פאור קלין זה תרגיל מצוין !

בשביל פאוורקלין צריך בסיס טוב בדדליפט,ולוקח זמן רב ללמוד את הטכניקה בצורה טובה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי אז לעשות מתח או חתירה?

מתח.

• פותח/ת השרשור
אני אני עשיתי עכשיו SS המאמן לימד אותי ביקשתי ממנו DEADLIFT וזה עכשיו יש לי שאלה כתוב 1X5 אז כאילו 5 פעמים בלי לשים את זה על הרצפה או הפוך
שאלה שנייה הוא לימד אותי PRESS בעמידה עכשיו ראיתי סרטון הוא הזיז את הראש שלו כדי שיאפשר ש לעלות במוט במוט ובסוף הטכניקה זה כזה אם אני לא טועה ידיים מאחורה קצת לא?
כי המאמן הראה לי שצריך פשוט להזיז את זה למעלה בלי להזיז ראש וכלום ואם איזה קילו להתחיל אני יודע כמה לעלות כל צד אבל באיזה להתחיל?
תודה
סליחה על החפירה
סליחה

מי אמר לא לשים על הרצפה? דדליפט מתחיל ונח על הרצפה בין כל חזרה, כלומר לא משתמשים בבאונס מהרצפה.
לגבי פרס - תראה את הסרטון של ריפטו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי שאלה אני עשיתי פרק בלי משקל DEADLIFT בלי משקל 20 קילו כאילו
וBENCH וסקוואט עשיתי ב5 קילו כאילו לא ביחד בימים נפרדים
לפי A B
כתוב אבל שכל אימון להוסיף 5 קילו ו10 קילו וכו' נכון?
אבל אני כבר חושב שאחרי 2 אימונים אני לא אצליח להוסיף 10 קילו בDEADLIFT אז מה נגיד עושים נשארים עם המשקל?
או שמעלים בקילו 1?

אל תסתבך - תעלה כל אימון בדדליפט ובסקוואט 5 ק"ג, 2.5 בלחיצות ובקלין, 1.25 במתח. אחרי שיהיה קשה להתקדם, תחתוך את הסקוואט והדדליפט להעלאות של 2.5, את הלחיצות, אם מתאפשר ל-1.25. אם אין אפשרות כי אלו הפלטות המינימליות, אז אם נניח לחצת משקל X ל-5 חזרות, באימון שאחריו תנסה ללחוץ את אותו משקל ל-6 או 7 חזרות, ואז תתקדם ל-X+2.5. זה כמובן כשההתקדמות כבר תהיה קשה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי סליחה שאני חופר אבל אני עושה דדליפט רומני אז אני לא צריך לגעת בריצפה נכון?
וזה רק סט אחד כן?

זה רק סט אחד, אבל אם אתה עושה דדליפט רומני, אתה לא עושה את התכנית. ב-SS עושים דדליפט קלאסי. וכן, בדדליפט רומני לא נוגעים ברצפה.

• פותח/ת השרשור
ביקשתי מהמאמן שלי שילמד אותי DEADLIFT אחר הוא אמר שהוא לא מכיר אחר חוץ מסומו וSTIFF LEG
אז הוא לימד אותי STIFF LEG זה טוב? או שרק קלאסי

קלאסי.

ביקשתי מהמאמן שלי שילמד אותי DEADLIFT אחר הוא אמר שהוא לא מכיר אחר חוץ מסומו וSTIFF LEG
אז הוא לימד אותי STIFF LEG זה טוב? או שרק קלאסי
דדליפט זה תרגיל ממש פשוט תלמד אותו לבד

• פותח/ת השרשור
אבל זה מסוכן ללמוד לבד לא=\ כאילו אם אני יעשה לא נכון אני יפגע

יותר מסוכן לחצות כביש לבד.

בנץ' פרס יותר מסוכן מדדליפט.

• פותח/ת השרשור
באמת למה הוא יותר מסוכן? ותודה לכולם אני אנסה לעשות לבד
ועוד שאלה להוסיף תרגלי עזר אני יכול להוסיף כפיפות?ואם כן אז שמים אותם גם בA וגם בB?

Back
למעלה תחתית