עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה עולה עם הגב יותר מהר מאשר הרגליים. תנסה לשמור על גב ישר ולעלות בו זמנית עם הרגליים, תחשוב שרגליים דוחפות את המוט ולא הגב דוחף אותו. עומק בסדר גמור לא מבין למה אמרו לך לרדת עוד, זה גורם לבעיות בגב התחתון. דבר אחרון המוט שלך ממוקם על השכמות משמע LOW BAR , זה לא ממומלץ למתחילים ולמשקלים האלה , שים את המוט יותר גבוה. תהנה.
די לשטויות ולהטעות אנשים.
facepalm חשבתי שהקיץ נגמר ולא יהיו יותר משתמשים מהסוג הזה ...אתה עולה עם הגב יותר מהר מאשר הרגליים. תנסה לשמור על גב ישר ולעלות בו זמנית עם הרגליים, תחשוב שרגליים דוחפות את המוט ולא הגב דוחף אותו. עומק בסדר גמור לא מבין למה אמרו לך לרדת עוד, זה גורם לבעיות בגב התחתון. דבר אחרון המוט שלך ממוקם על השכמות משמע LOW BAR , זה לא ממומלץ למתחילים ולמשקלים האלה , שים את המוט יותר גבוה. תהנה.
אולי כדאי שאתה תלמד אנגלית ותלמד לקרוא נכון ...גבר עם כל הכבוד שאתה מנהל פורום. רד ממני.
אין פה שום טעויות ואין פה שום שטויות במה שאמרתי.
תקרא את הספר של mark riptoe תלמד אנטומיה וביומכניקה ואז תבוא ותגיד לי שמה שאני אומר שטויות.
תן לי בבקשה להנות מהפורום הזה ולעזור כמה שיותר תודה.
גבר עם כל הכבוד שאתה מנהל פורום. רד ממני.
תקרא את הספר של mark riptoe תלמד אנטומיה וביומכניקה ואז תבוא ותגיד לי שמה שאני אומר שטויות.
מי שלא קרא את הספר של ריפטו זה כנראה אתה. אתה מטעה אנשים, ואני לא ארד ממך. אם היית קורא את הספר של ריפטו, היית יודע שהוא ממליץ על סקוואט מלא, שובר מקביל, על סקוואט LB ולא על HB, ועל היפ דרייב, כלומר לעלות "מהתחת", והיית יודע שדדליפט עובד גם על הרחב הגבי.
מה שהחור עושה בסרטון פה הוא יורד לסקוואט מקביל מעבר לזה , זה דיפ שזה לא בריא לגב. LB לאחר התעניינות רבה היתרון שלו זה הטווח תנועה והקושי שום דבר מעבר לזה . יותר קל לרדת עם LB שיש לך 100 קילו על הגב. היפ דרייב בסדר גמור רק שהוא עולה מהגב ולא מהתחת כמו שאמרתי. דדליפט עובד על הרחב גבי ? איך בדיוק ? אתה עושה קירוב כתפיים בדדליפט ? לא. אתה עושה פשיטת כתפיים בדדליפט ? לא. הוא עושה סטטית לא יותר מזה. מקווה שהבהרתי את עצמי.
אז אתה יכול לתת ביקורת על הטכניקה שלי? יש לך הכי הרבה הודעות פה ואתה מנהל הפורום, הייתי רוצה לקבל ביקורת ממך, תודה :Dמי שלא קרא את הספר של ריפטו זה כנראה אתה. אתה מטעה אנשים, ואני לא ארד ממך. אם היית קורא את הספר של ריפטו, היית יודע שהוא ממליץ על סקוואט מלא, שובר מקביל, על סקוואט LB ולא על HB, ועל היפ דרייב, כלומר לעלות "מהתחת", והיית יודע שדדליפט עובד גם על הרחב הגבי.
😵גבר עם כל הכבוד שאתה מנהל פורום. רד ממני.
מעניין... לא ידעתי את זה עד היום. ברור שסקוואט לא מלא זה לא סקוואט אבל הקטע עם הבלימה חדש ליכמו שאמרו לך - בסה"כ בסדר, רק שלא בכל החזרות שברת מקביל. הכאב שהיה לך בגב התחתון זה בדיוק מהסיבה הזאת - כשלא שוברים מקביל ומקבלים "באונס" אז בעצם אתה "בולם" את עצמך, מה שגורם לעומס על הגב התחתון.