הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
המידע לגבי התוכנית הוא חלקי ומסביר רק את העיקרון של חלוקת סוגי האימון בשבוע ולא את התרגילים
אם מישהו יכול להסביר לי בצורה כמה שיותר מפורטת את פרטי התוכנית אשמח כולל אחוזים מה rm1 שאיתם אני אמור להתחיל תתוכנית
משקלים לפי מחשבון לRM1 שלי
בנצ' 140
דדליפט 190
סקוואט 150

• פותח/ת השרשור
עזוב מסובך אני לא דוגמה לגביי הבנצ'
ותודה רבה 😃

עברתי על זה לא ממש עזר לי לגבי אחוז מה RM1 שאיתו מתחילים תתוכנית וגם לא נראה לי הגיוני להכניס דחיקה סקוואט דדליפט כתפיים ותרגיל גב

תיכנס בטקסס בערך ב85% מהRM5 ביום נפח הראשון(אם יש לך 140 ל5, תתחיל מ120 ל5X5), הטעות הכי גדולה זה להתחיל נפח במשקל גבוה ולהיכשל תוך 4 אימונים, שבועיים-שלוש ראשונים אפשר לקפוץ ב5 קילו, תזכור שחשוב לא להיכשל מהר במיוחד ביום נפח.
לגבי עצימות, אם אתה מתחיל משלשות או סינגלים תתחיל לשבור שיאים משבוע שלישי כבר אין טעם למשוך יותר.
לגבי הפרשים:
25 קילו בין הנפח לRM3 בסקוואט, תוך חודש אתה תדע אם צריך לעלות או להוריד את ההפרש, לרוב עולים, אבל אתה צריך להתרגל לשלשה כבדה וזה ייקח כמה שבועות.
15 קילו בין הנפח בבנץ' לRM3 עבד לי טוב
בפרס ההפרש שלי היה 12.5 בין הנפח לRM3

לא ממליץ לך להתחיל סינגלים לפני שאתה ממצה את החמישיות והשלשות לME

חשוב לזכור לא להתחיל לדחוף יותר מדי שטויות ביום התאוששות, אם אתה עושה מתח בקלות תעשה 4-5 סטים מתח, סקוואט 80% מהנפח ל2X5(חשוב), סטים חופשיים של הרבה חזרות של פשיטות גו(125-20 חזרות) ולחיצה מתחלפת או בנץ' ו פרס תלוי בשבוע, אל תתפתה לעבוד כבד בלחיצות, תעבוד במתכונת 85% מהנפח, אין טעם להעמיס סתם, אימון התאוששות בשום מקרה לא אמור לעבור את השעה, אין טעם במנוחות ארוכות גם כי הכל קל

נערך לאחרונה:
תיכנס בטקסס בערך ב85% מהRM5 ביום נפח הראשון(אם יש לך 140 ל5, תתחיל מ120 ל5X5), הטעות הכי גדולה זה להתחיל נפח במשקל גבוה ולהיכשל תוך 4 אימונים, שבועיים-שלוש ראשונים אפשר לקפוץ ב5 קילו, תזכור שחשוב לא להיכשל מהר במיוחד ביום נפח.
לגבי עצימות, אם אתה מתחיל משלשות או סינגלים תתחיל לשבור שיאים משבוע שלישי כבר אין טעם למשוך יותר.
לגבי הפרשים:
25 קילו בין הנפח לRM3 בסקוואט, תוך חודש אתה תדע אם צריך לעלות או להוריד את ההפרש, לרוב עולים, אבל אתה צריך להתרגל לשלשה כבדה וזה ייקח כמה שבועות.

חשוב לזכור לא להתחיל לדחוף יותר מדי שטויות ביום התאוששות, אם אתה עושה מתח בקלות תעשה 4-5 סטים מתח, סקוואט 80% מהנפח ל2X5(חשוב), סטים חופשיים של הרבה חזרות של פשיטות גו(125-20 חזרות) ולחיצה מתחלפת או בנץ' ו פרס תלוי בשבוע, אל תתפתה לעבוד כבד בלחיצות, תעבוד במתכונת 85% מהנפח, אין טעם להעמיס סתם, אימון התאוששות בשום מקרה לא אמור לעבור את השעה, אין טעם במנוחות ארוכות גם כי הכל קל
למה אתה ממליץ כל כך הרבה חזרות חופשיות של פשיטות גו ?

הייתי איזה 25 שבועות בטקסס, לפני שהכרתי את הFOAM ROLLER זה מה שעזר להתאושש הכי מהר מאימוני נפח כבדים בשילוב של סקוואט... הגב תחתון זה החלק היחיד שהתאושש הכי לאט וכ"כ הרבה חזרות וסטים עזרו מאוד

• פותח/ת השרשור
לגבי הפרשים:

להכניס חמישה תרגילים בכל אימון??

למה חמישה תרגילים?

דוגמה לשבוע של טקסס שיש בו פרס:

נפח:
5X5 סקוואט
5X5 פרס
5X3 פאוורקלין

התאוששות:
2X5 סקוואט(80 אחוז מהנפח)
בנץ' 2X5 עם 85% מהנפח
פשיטות גו 5X15
מתח 4-3 סטים חופשי- אופציה רק אם לא קשה לך לעשות מתח חופשי

עצימות:
1X5 סקוואט
1X5 פרס
1X5 דדליפט
כל התרגילים לRM5 חדש

הרוב לא אוהבים לעשות פאוורקלין ולהתמיד בו, אני עשיתי פאוורקלין בתכנית, אפשר להחליף את זה ב5 סטים של מתח עם משקל ולהוריד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית