זה לא אומר שאתה חייב להשלים פערים ביום אחד...שנתיים אני לא מגיב בפורום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא אומר שאתה חייב להשלים פערים ביום אחד...שנתיים אני לא מגיב בפורום
על מה אתה מדבר ש"ברוז " אומר? אני עושה את הוריאציה של סקואט כל יום , איזה עוד אופציות יש?אני לא חושב שיש בעיה ללכת עד הסוף או אפילו להכשל, כל עוד אתה עושה את זה רגוע ולא בצורה שאתה נכנס בתחרות. עשיתי את זה די הרבה במשך התוכנית. אם אתה הולך לפי מה שכתוב ב-squat everyday אז אתה צודק, כל החזרות צריכות להיות חלקות. אם אתה הולך לפי מה ש Broz אמר אז אתה אמור ללכת עד הסוף.
החגורה של אינזר. אבל בהשוואה לאינזר, היא מרגישה כאילו אין עליי חגורה באמת.
ואני גם לא צריך לספר לה שאני אוהב אותה!
על מה אתה מדבר ש"ברוז " אומר? אני עושה את הוריאציה של סקואט כל יום , איזה עוד אופציות יש?
אם אלכס ניזון מפורום BB.COM
אני מתחיל לחפור את המקלט הגרעיני
כנראה שהסוף קרב
יש סיכוי שתכתוב מאמר על התכנית ? 😁כאן יש חלק לא קטן מהתפיסה שלו לגבי אימונים:
יש סיכוי שתכתוב מאמר על התכנית ? 😁
אתה קצת מפריז ביכולותיו, קודם שיצליח לכתוב מאמר שעובר ביקורת עמיתיםיש סיכוי שתכתוב מאמר על התכנית ? 😁
אתה קצת מפריז ביכולותיו, קודם שיצליח לכתוב מאמר שעובר ביקורת עמיתים
א. מחבר שישי נחשב מאמר "שלך" בכלל?
א. מחבר שישי נחשב מאמר "שלך" בכלל?
ב. יפה, האובדניות שלך התחילה עוד מגיל צעיר
https://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/אני וזה שכתוב אחריי היינו תלמידים בתיכון, ציפית שישימו אותנו ראשונים למרות שהעבודה היא 100% שלנו?
לא הייתי מתגאה במאמר...
עובדות משעשעות לחברי פורום צעירים #1: את השם ללוג של אלכס בחר בחור מדהים ביופיו וחכם מאין כמוהו העונה לשם שלד.
אלכס מעולם לא נתן לי באן, היה בחור בתול עם מותניים רחבות וגוף גיטרה (לאחשובשמות) שעשה את זה.בהחלט קוריוז מעניין, זה היה לפני שהוא נתן לך באן או אחרי? 🚬🤪🚬
מהיותר מוכרים בפורום....קפטן קקי