הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

אני לא חושב שיש בעיה ללכת עד הסוף או אפילו להכשל, כל עוד אתה עושה את זה רגוע ולא בצורה שאתה נכנס בתחרות. עשיתי את זה די הרבה במשך התוכנית. אם אתה הולך לפי מה שכתוב ב-squat everyday אז אתה צודק, כל החזרות צריכות להיות חלקות. אם אתה הולך לפי מה ש Broz אמר אז אתה אמור ללכת עד הסוף.

החגורה של אינזר. אבל בהשוואה לאינזר, היא מרגישה כאילו אין עליי חגורה באמת.

ואני גם לא צריך לספר לה שאני אוהב אותה!
על מה אתה מדבר ש"ברוז " אומר? אני עושה את הוריאציה של סקואט כל יום , איזה עוד אופציות יש?

אם אלכס ניזון מפורום BB.COM
אני מתחיל לחפור את המקלט הגרעיני

כנראה שהסוף קרב

🤣

קראתי את מה ש John Broz כתב בכל מקום באינטרנט. כולל תגובות youtube 😵

א. מחבר שישי נחשב מאמר "שלך" בכלל?
ב. יפה, האובדניות שלך התחילה עוד מגיל צעיר

אני וזה שכתוב אחריי היינו תלמידים בתיכון, ציפית שישימו אותנו ראשונים למרות שהעבודה היא 100% שלנו?

אלכס היה אחלה פוזינג רק שבלבה הבריז אז עשיתי לבד ונתתי מספיק הייטינג לצ1רי לחפות על היעדרותך עובדות משעשעות לחברי פורום צעירים #1: את השם ללוג של אלכס בחר בחור מדהים ביופיו וחכם מאין כמוהו העונה לשם שלד.

עובדות משעשעות לחברי פורום צעירים #1: את השם ללוג של אלכס בחר בחור מדהים ביופיו וחכם מאין כמוהו העונה לשם שלד.

בהחלט קוריוז מעניין, זה היה לפני שהוא נתן לך באן או אחרי? 🚬🤪🚬

בהחלט קוריוז מעניין, זה היה לפני שהוא נתן לך באן או אחרי? 🚬🤪🚬
אלכס מעולם לא נתן לי באן, היה בחור בתול עם מותניים רחבות וגוף גיטרה (לאחשובשמות) שעשה את זה.

עובדות משעשעות לחברי פורום צעירים #2: בגילגולו הקודם של המשתמש "שלד הלילה" היו לו לא פחות מ3 כינויים שונים, ביניהם ניתן למצוא את: השלד, קפטן שלד, קפטן קקי ועוד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית