Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

אתה מבצע את הסקוואט עם העצירה בתחתית בלו באר? נשמע כמו מתכון לBUT WINK עצבני, תעלה באמת סרטון נשמע מעניין.

אם אני משליך את התרגיל הזה לקלין והנפה זה אמור לשפר את המשיכה הראשונה לא?

שאלה אחרונה חחח, ההישארות בתחתית לא יוצרת איזשהוא עודף עומס לברכיים?

למה מתכון ל BUT WINK? אני לא סתם עוצר למטה. אני יורד עד שהמוט נח על ה-safety bars, עוצר לשניה ואז עולה.

אין לי מושג לגב הקלין. לגבי עומס על הברכיים - אני חושב שעניתי לך בשורה הראשונה. חוץ מזה שהמשקלים יותר נמוכים, ואתה אמור להקפיד יותר על טכניקה.

שבוע 1, אימון עצימות:

סקוואט: 140kg x 5
פוש פרס: 80kg x 5
דדליפט: 155kg x 5

היה די קל. סיימתי בחצי שעה.

הסקוואט היה בלי חגורה. RAW PR!!!! קורן!!! 🤡

סחטיין על ה PR (בלי ליצנות).
אני מת על המבנה של התוכנית הזאת...היחידה אחרי כמה שנים שלא רק שלא ירדתי איתה במשקלים, אלא מצליחה לשפר פה ושם..

תודה!

שבוע 2, אימון נפח:

סקוואט עם עצירה: 125kg x 8 x 3
בנץ' עם אחיזה צמודה: 95kg x 3 x 5
פוש ג'רק: 85kg x 2 x 3
חתירה: 85kg x 3 x 8.

שבוע 2, אימון התאוששות:

פרס: 72.5kg x 5 x 5
פרונט סקוואט: 95kg x 3 x 3
מתח
משחקים עם overhead squat + GM.

קולדפייר, מה הסיבה שאתה עושה 5x5 פרס באימון התאוששות?

בכל התבניות שראיתי של TM עם בנצ' פרס כלחיצה עיקרית עובדים ל2-3x5 פרס בהתאוששות.

כי המשקלים בפרס הם מספיק קלים לעומת הבנץ' כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה אימון התאוששות. כשזה יפסיק לעבוד נעיף את הבנץ'.

כי המשקלים בפרס הם מספיק קלים לעומת הבנץ' כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה אימון התאוששות. כשזה יפסיק לעבוד נעיף את הבנץ'.

מעולה : )

תוכנית אימון בלי בנצ' זה בערך החלום הרטוב שלי (בתחום הזה)

אני מבין אותך. אני רוב הזמן מתאמן בלי בנץ' כי זה משאיר מקום לתרגילים יותר מעניינים. הפעם הכנסתי קצת באחיזה צמודה למקרה שזה יעזור עם הפרס.

יש סיבה כלשהי להעדיף בנצ' על דיפס,מבחינת פיתוח כח,סיכון לפציעות או משהו אחר?

אני מבין אותך. אני רוב הזמן מתאמן בלי בנץ' כי זה משאיר מקום לתרגילים יותר מעניינים. הפעם הכנסתי קצת באחיזה צמודה למקרה שזה יעזור עם הפרס.

אני לא מכיר הרבה יותר מעניינים. אצלי התרגיל פשוט טוחן את הכתפיים ולא הצלחתי להמצוא אחיזה מסביב לזה.. אגב, אתה מציע שאחיזה צמודה עשוייה לעזור בפרס? (בגלל כתף? טרייספ?)

שבוע 2, אימון עצימות:

סקוואט: 145kg x 5
פוש פרס: 85kg x 5
דדליפט: 160kg x 5

אימון קל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית