Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

חשבתי שזה בציניות 🤡
והוא אמר שהוא בן 17.
ממש לא ציני, הם ליצנים ולא יודעים לעבוד למקסימום חוץ מההרמות בתחרות. פבל היחיד שראיתי מתאמץ בתרגילי כוח, וגם שם אני חושב שהיה לו עוד או שהוא טחן את עצמו בחימום.

קורן למי אכפת איך הם מתאמנים
העיקר כמה הם מרימים בתחרות

קורן למי אכפת איך הם מתאמנים
העיקר כמה הם מרימים בתחרות
מי שעובד כבד מנצח (פבל) - מפתיע?

שלא תהיה כאן איזו מחשבה שאני נגד טכניקה. טכניקה זה מאוד חשוב, במיוחד בהרמת משקולות ובעצם בכל ספורט טכניקה נותנת לך את הניצחון בהנחה שכולם חזקים באותה המידה. אבל מכיוון שאנחנו מתעסקים כאן בהרמת משקולות (ואני לא מצליח לחשוב על עוד ספורט שיותר חשוב כוח מאשר בהרמת משקולות) אני פשוט לא מצליח להבין את הקטע של עבודת טכניקה במשקלים קלים כל הזמן.

שיעשו מה שהם רוצים, סה"כ הם מספקים לך שעשוע קבוע שאתה רואה אותם. ראיתי איך היית מרוצה שהמאמן שלהם התחיל להסביר לי שצריך לפחות 4 סטים של דדליפטים באימון 🤡

שיעשו מה שהם רוצים, סה"כ הם מספקים לך שעשוע קבוע שאתה רואה אותם. ראיתי איך היית מרוצה שהמאמן שלהם התחיל להסביר לי שצריך לפחות 4 סטים של דדליפטים באימון 🤡
אני עוד מרוצה מהאימון דדליפט האחרון שלי - כשהוא אמר לי לעצור אחרי 130 כי זה כבד מדי ואני לא יכול להחזיק שם גב. ואז עשיתי לו 160 IN YOUR FACE 🚬🤪🚬

הילד האידיוט הזה לא עשה 150 ל-3 חזרות? היו 2 פלטות אדומות בכל צד, ועוד אחת של 5..

אמרת לי על הפרס? בחיי שלא שמתי לב.. כנראה הייתי שקוע יותר מדי בסיכומים שלי 😃

בכל מקרה - 85 ל-5 על 5 -> באמת כל הכבוד, משקלים מעולים! פעם הבאה אני בא לעודד...👏

קשה עם מתמתיקה?
25*2=50
50+5=55
55*2=110
110+20=130

מעבר לבעיות המתמטיקה, איך זה שבן אדם מניח פלטה אחת של 5 והמוט מאוזן?

אלכס - אחד לפחות מבין ה 'רוסי/חזק ממך' בשם הבלוג מיותר...
ותהיה בריא עם הפרס הזה : )

יניב, אני צוחק. לא אמרתי לך כי כשבאת זה כבר היה סוף האימון. תודה על המחמאה. פעם הבאה תבוא להתאמן איתנו (לא המשקולנים).

עמרי, תודה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית